Kočárek Quinny Buzz

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1763
6.12.11 07:42
Klementyna píše:
Angelina987 píše:
Ahojky, mám dotaz, mám možnost koupit QB se starší prostornější sedačkou bez pěnové vložky, lze tam dát ta pěnová vložka? Myslím tím koupit někde tu novější a dát ji do starší konstrukce? Díky moc za odpověď
Myslis jako koupit novou sedacku s penovou vlozkou a nasadit ji na starsi konstrukci? To urcite pujde. (Tvuj dotaz totiz spis vypada, jako bys chtela vyrvat z penove sedacky tu penovou vlozku a narvat ji do nepenove sedacky :) )
Ale koukam, ze tve male je uz devet mesicu, coz uz je tedy dost velka na to, abys mohla v pohode pouzivat tu vetsi sedacku (ta je urcena od sesti mesicu dle vyrobce).
Ja mam obe sedacky a prave vcera jsme presedlali na tu vetsi a mensi ulozili do garaze. Je to pro kloucka mnohem lepsi posezeni, jede si jak kral :palec:

Ahoj, přesně tak jsem to myslela, protože malá je prďola,ale uvidíme v létě, teď je s fusakem, tak dobrý. Díky za reakci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.11 15:39

Líbí se mi strašně tento kočárek. Ale chtěla jsem ze zeptat jak je to s kočárkem když dítě je v lehu? to jako když leží tak musí mít ty nohy nahoře? 8o nejde to nějak napolohovat aby leželo s nohama rovně klasicky jak u jiných sportáků?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.11 18:18

Neodpoví nikdo??

• Citovat
  • Upravit
7
16.12.11 15:33

Ahoj, nn u tohodle kočárku ja to polohování celé sedačky, ty nožky zůstávají mírně pokrčené a vyvýšené..a má to strašně moc kočárků, takže to dětem nemůže nějak uškodit..to by to nemohli vyrábět. A četla jsem v diskuzích, že právě některým dětem tento typ sedaček vyhovuje víc než ty úplně do rovna, že tam jako líp zapadnou a nesklouzávají se pak při sedu. Já čekám v únoru a zatím jsem teda rozhodnutá právě pro buzze v limitovaný černý edici :) Jsem do něho naprosto zamilovaná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.12.11 19:44

No já měla PP GT3 a pak se dával na reklamaci a na tu chvílu, jsem si pořídila buzze 4 a malý jej miloval, nechtěl se pak natažený v pegu vůbec vozit, jen chtěl být v buzzovi, takže toho bych se nebála. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
31.12.11 19:51
Anonymní píše:
Líbí se mi strašně tento kočárek. Ale chtěla jsem ze zeptat jak je to s kočárkem když dítě je v lehu? to jako když leží tak musí mít ty nohy nahoře? 8o nejde to nějak napolohovat aby leželo s nohama rovně klasicky jak u jiných sportáků?

Moje Eli s tím absolutně nemá problém… dost jsem se bála, jak na to bude reagovat, protože předchozí sporťák měl polohovací nožičky i zádíčka a spala tedy v rovině, ale hned napoprvé v něm usnula jako dudek :mrgreen: a dodneška mi v něm spokojeně takhle pochrupuje kdykoliv je potřeba :) asi na dlouhé spaní bych jí v tom nenechávala, tedy ne často (výjimečně v tom zvládne polední spánek, max. hoďku a půl, když jsme někde na cestách), ale jinak bych v tom fakt neviděla problém, zádíčka si nekroutí a spí se jí moc dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 13:17

buzz box

Ahoj holky, prosím o pomoc, koupili jsme si kočárek buzz 3, ale teď zaboha nemůžu nikde sehnat a dokoupit takovou tu černou ledvinu, co se přidělává dolu ke košíku… Říkají tomu buzz box a na kočárkách to vidím, ale ať se ptám v jakékoliv prodejně, tak buď vůbec neví, co po nich chci a nebo to objednávají přes nějaký servis, který ani sám neví, jestli ho dostane. Na netu to také nikde nemůžu najít k prodeji. :think: Jestli máte zkušenost, tak prosím o radu, kam se obrátit… Moc děkuju, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.1.12 13:49
katerinaprace píše:
Ahoj holky, prosím o pomoc, koupili jsme si kočárek buzz 3, ale teď zaboha nemůžu nikde sehnat a dokoupit takovou tu černou ledvinu, co se přidělává dolu ke košíku… Říkají tomu buzz box a na kočárkách to vidím, ale ať se ptám v jakékoliv prodejně, tak buď vůbec neví, co po nich chci a nebo to objednávají přes nějaký servis, který ani sám neví, jestli ho dostane. Na netu to také nikde nemůžu najít k prodeji. :think: Jestli máte zkušenost, tak prosím o radu, kam se obrátit… Moc děkuju, papa :mavam:

Prohledala jsem trošku internet a našla jsem tenhle inzerát: http://aukro.cz/…5878844.html Snad ti to pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.1.12 14:39

ahoj,
kdo máte doma Buzze, nezkoušel jste někdo připevnit sedák na jiný kočár, konkrátně na podvozek speediho. kdysi mě jedna maminka hrozně nahlodala.. :) spíš jde o to, jestli by šel ten sedák nacvaknout na adaptéry na korbičku, pokud ano, asi by šel na ten podvozek,..vím, že normálně se dává bez adaptérů, ale.. :) nedá mi to prostě spát.. :)
podvozek speediho a sedák z buzze by byl můj ideální kočár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 17:42
Prohledala jsem trošku internet a našla jsem tenhle inzerát: http://aukro.cz/…5878844.html Snad ti to pomůže ;)

No my máme celý kočárek nový, tak jsem chtěla ten box taky nový, ale jestli do pár dní neseženu, koupím tenhle, jestli se neprodá… Děkuju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
10.9.12 19:54

Ahoj holky, v kolika měsících si myslíteže bych mohla dát dceru do staršího sportáku buzz?? Když by byla jen v poloze pololeh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.9.12 21:07

Podle mě klidně i ve 4, malý taky šel do sporťáku ve 4m. A buzz je fajn tvarovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.11.12 21:42

Vím, že to sem úplně nepatří, ale zůstal mi doma po našem milovaném Buzzíku úžasný originál fusak. Je v barvě Gold (zlato-hnědá) a je pouze dvě sezóny používaný, takže v super stavu. Pokud by některá z vás měla zájem, stačí napsat zprávu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.3.13 07:07

Od kdy jste dávaly děti do sporťáku? Myslím do lehu a s tou zmenšovací vložkou. Syn má 4 a půl měsíce a dávám mu tak měsíc v korbě. Je to obr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.3.13 07:55

Malý šel v 4,5m.

Příspěvek upraven 02.03.13 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...