Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzKlementyna píše:Angelina987 píše:Myslis jako koupit novou sedacku s penovou vlozkou a nasadit ji na starsi konstrukci? To urcite pujde. (Tvuj dotaz totiz spis vypada, jako bys chtela vyrvat z penove sedacky tu penovou vlozku a narvat ji do nepenove sedacky
Ahojky, mám dotaz, mám možnost koupit QB se starší prostornější sedačkou bez pěnové vložky, lze tam dát ta pěnová vložka? Myslím tím koupit někde tu novější a dát ji do starší konstrukce? Díky moc za odpověď)
Ale koukam, ze tve male je uz devet mesicu, coz uz je tedy dost velka na to, abys mohla v pohode pouzivat tu vetsi sedacku (ta je urcena od sesti mesicu dle vyrobce).
Ja mam obe sedacky a prave vcera jsme presedlali na tu vetsi a mensi ulozili do garaze. Je to pro kloucka mnohem lepsi posezeni, jede si jak kral
Ahoj, přesně tak jsem to myslela, protože malá je prďola,ale uvidíme v létě, teď je s fusakem, tak dobrý. Díky za reakci ![]()
Líbí se mi strašně tento kočárek. Ale chtěla jsem ze zeptat jak je to s kočárkem když dítě je v lehu? to jako když leží tak musí mít ty nohy nahoře?
nejde to nějak napolohovat aby leželo s nohama rovně klasicky jak u jiných sportáků?
Ahoj, nn u tohodle kočárku ja to polohování celé sedačky, ty nožky zůstávají mírně pokrčené a vyvýšené..a má to strašně moc kočárků, takže to dětem nemůže nějak uškodit..to by to nemohli vyrábět. A četla jsem v diskuzích, že právě některým dětem tento typ sedaček vyhovuje víc než ty úplně do rovna, že tam jako líp zapadnou a nesklouzávají se pak při sedu. Já čekám v únoru a zatím jsem teda rozhodnutá právě pro buzze v limitovaný černý edici
Jsem do něho naprosto zamilovaná ![]()
No já měla PP GT3 a pak se dával na reklamaci a na tu chvílu, jsem si pořídila buzze 4 a malý jej miloval, nechtěl se pak natažený v pegu vůbec vozit, jen chtěl být v buzzovi, takže toho bych se nebála. ![]()
Anonymní píše:
Líbí se mi strašně tento kočárek. Ale chtěla jsem ze zeptat jak je to s kočárkem když dítě je v lehu? to jako když leží tak musí mít ty nohy nahoře?nejde to nějak napolohovat aby leželo s nohama rovně klasicky jak u jiných sportáků?
Moje Eli s tím absolutně nemá problém… dost jsem se bála, jak na to bude reagovat, protože předchozí sporťák měl polohovací nožičky i zádíčka a spala tedy v rovině, ale hned napoprvé v něm usnula jako dudek
a dodneška mi v něm spokojeně takhle pochrupuje kdykoliv je potřeba
asi na dlouhé spaní bych jí v tom nenechávala, tedy ne často (výjimečně v tom zvládne polední spánek, max. hoďku a půl, když jsme někde na cestách), ale jinak bych v tom fakt neviděla problém, zádíčka si nekroutí a spí se jí moc dobře ![]()
Ahoj holky, prosím o pomoc, koupili jsme si kočárek buzz 3, ale teď zaboha nemůžu nikde sehnat a dokoupit takovou tu černou ledvinu, co se přidělává dolu ke košíku… Říkají tomu buzz box a na kočárkách to vidím, ale ať se ptám v jakékoliv prodejně, tak buď vůbec neví, co po nich chci a nebo to objednávají přes nějaký servis, který ani sám neví, jestli ho dostane. Na netu to také nikde nemůžu najít k prodeji.
Jestli máte zkušenost, tak prosím o radu, kam se obrátit… Moc děkuju, papa ![]()
katerinaprace píše:
Ahoj holky, prosím o pomoc, koupili jsme si kočárek buzz 3, ale teď zaboha nemůžu nikde sehnat a dokoupit takovou tu černou ledvinu, co se přidělává dolu ke košíku… Říkají tomu buzz box a na kočárkách to vidím, ale ať se ptám v jakékoliv prodejně, tak buď vůbec neví, co po nich chci a nebo to objednávají přes nějaký servis, který ani sám neví, jestli ho dostane. Na netu to také nikde nemůžu najít k prodeji.Jestli máte zkušenost, tak prosím o radu, kam se obrátit… Moc děkuju, papa
Prohledala jsem trošku internet a našla jsem tenhle inzerát: http://aukro.cz/…5878844.html Snad ti to pomůže ![]()
ahoj,
kdo máte doma Buzze, nezkoušel jste někdo připevnit sedák na jiný kočár, konkrátně na podvozek speediho. kdysi mě jedna maminka hrozně nahlodala..
spíš jde o to, jestli by šel ten sedák nacvaknout na adaptéry na korbičku, pokud ano, asi by šel na ten podvozek,..vím, že normálně se dává bez adaptérů, ale..
nedá mi to prostě spát.. ![]()
podvozek speediho a sedák z buzze by byl můj ideální kočár ![]()
No my máme celý kočárek nový, tak jsem chtěla ten box taky nový, ale jestli do pár dní neseženu, koupím tenhle, jestli se neprodá… Děkuju!!! ![]()
Ahoj holky, v kolika měsících si myslíteže bych mohla dát dceru do staršího sportáku buzz?? Když by byla jen v poloze pololeh?
Podle mě klidně i ve 4, malý taky šel do sporťáku ve 4m. A buzz je fajn tvarovaný.
Vím, že to sem úplně nepatří, ale zůstal mi doma po našem milovaném Buzzíku úžasný originál fusak. Je v barvě Gold (zlato-hnědá) a je pouze dvě sezóny používaný, takže v super stavu. Pokud by některá z vás měla zájem, stačí napsat zprávu ![]()
Od kdy jste dávaly děti do sporťáku? Myslím do lehu a s tou zmenšovací vložkou. Syn má 4 a půl měsíce a dávám mu tak měsíc v korbě. Je to obr ![]()