Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzVe skupině Quinny mania Czech Republic na FB je plno kočárků Quinny každý den + doplňky k těmto kočárkům atd. ![]()
@Teladradora Moc dekuji.Male je zatim 16 dni, takze na kocarek tak nespecham.Mela jsem vyhlidnuty cely sportak za 3000,ale bohuzel nejaka pani uz zaplatila postovne. Takze bohuzel.
@blavka zkousela jsem poslat zadost. Jinak se tam bohuzel nedostanu.
Dobrý den,
nabídka/poptávka v diskuzích není povolena. Doporučuji Vám podívat se do našeho bazárku na nabídku kočárků Quinny Buzz
Děkuji a přeji pěkný den,
adminka Martina
@marketa0211 píše:
@Teladradora Ahojky.Asi ses jeste neptala, co?
Ahoj Market, ptala jsem se az dneska a ruzovy pry taky chce-naji holcicku, tak se ji nedivim, ale predtim rikala, ze je to moc ruzovy, ze oni chteji jen cernej.tak se nezlob, ale urcite fo re sezenes, mate jeste spouuustu casu
.at ti holcicka krasne a zdrave roste ![]()
@Teladradora Tak snad sezenu jinde
,ale i tak moc dekuji.
To mas pravdu, casu dost.Snad nejaky bude
@Teladradora Ahojky,nebude nahodou prodavat svagrova v brzke dobe(3mesice) ruzovou penovku?:lol: ![]()
Ahoj, obnovuji tuto diskuzi a chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s kočárkem quinny buzz xtra 2016 - máte někdo, popřípadě uvažujete nad ním stejně jako já? Miminko budeme mít únorové. Děkuji
@efis Mela jsem obyc. buzze a spokojenost.Mam kdyztak na prodej skladaci korbicku v cervene barve. ![]()