Kočárek Quinny Buzz

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1416
4.8.13 13:21

@Tereza1986 tak to já teda teď vůbec nevím, jestli ji k tomu mám koupit nebo ne :D..než ten kočár budu mít tak malému bude necelých 7m, už teď má sklony k tomu si pomalu sednou když je na čtyřech atd..tak si myslím, že to dlouho nebude trvat a bude sedět..tak fakt nevím..:D :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.8.13 13:35

@Novaska To je už zbytečný. Je dobrá tak akorát pro ty 4 nebo 5 měsíční, který se ještě ani neotočí. Myslím, že by to byly zbytečně vyhozený peníze. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.8.13 13:37

@Novaska A jaký si kupuješ? Já chytla poslední v akci, limitovanou edici Black line.Je kráásnej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
4.8.13 18:33

Já když jsem kočárek kupovala (cca před 3 měsíci ) tak jsem měla obě vložky ke kočárku automaticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
4.8.13 18:45

No název je Quinny buzz 3 a barva je tyrkysově modrá..akorát ho nemám z česka ale z anglie, přišel mě tam o necelých 5 tis. levněji..akorát dodací lhůta je až měsíc tak čekám no :D..no oni tam právě o těch vložkách nic nepíšou a mají sice infolinku ale moje angličtina není tak dokonalá abych se snima domluvila, mluvili jsme spolu 10 min a nepochopili jsme se :D :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.8.13 19:00

@lazy_cat Fakt? Já ho mám asi půl roku a mám jenom jednu. @Novaska Mně ho přivezli z Německa ;) Cena byla taky mnohem lepší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
4.8.13 19:03

@Tereza1986 No já asi počkám až příjde a uvidím co tam bude nebo ne a zkusím tam prcka dát a podle toho se rozhodnu jestli přikoupím nebo ne, nejsme žádní prcci, tak si myslím, že mu to možná bude dobré i bez té vložky ale uvidím, přinejhorším mám ještě doma jednu Pinkie podložku bez bočnic a ta tam prej sedí taky, tak bych mu ji tam dala, tím se mu to taky trošku zmenší ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.8.13 19:08

@Novaska Určitě jo, ale psala jsi, že si co nevidět sedne, takže nebude třeba. Tak zmenšovačka je fakt pro nehybný děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
4.8.13 19:11

@Tereza1986 no právě, když ho mám ve starém sporťáku tak se v něm převrátí na břiško, na všechny štyři a už posedává, takže si fakt myslím, že brzo bude opravdu sedět s jistotou, asi by to byly zbytečné penízky za tu zmenšovací vložku :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jannie83
15.8.13 22:13

Holky máte zkušenosti s hlubokou korbou quinny buzz? trochu se mi viklá..je to normální?

• Citovat
  • Upravit
8284
15.8.13 22:57
@jannie83 píše:
Holky máte zkušenosti s hlubokou korbou quinny buzz? trochu se mi viklá..je to normální?

Je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
9.6.14 10:30

Ahoj holky, potřebuju poradit…pomalu se začínám koukat po kočárcích a nedávno jsem zahlídla kočárek quinny buzz 3, byla to láska na první pohled :D jen bych se chtěla zeptat na zkušenosti s ním, hodně lidí mě totiž odrazuje od velikosti korby a sporťáku, miminko by se mělo narodit v prosinci, takže s korbou si myslím nebude problém, spíš mě zajímá ten sporťák…opravdu je tak malý jak všichni říkají? A byli jste spokojeni s jízdními vlastnostmi? Ještě mám v záloze druhou možnost a to Mamas&Papas Sola. Budu ráda za každou zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.6.14 10:42

Mě vyhovuje maximálně, taky jsem četla recenze, kde si holky stěžují na malou korbu, mě to nepřijde vozím v ní drobnou holčičku uvidíme jak to bude v zimě s kombinézou atd…já jsem ho taky musela mít byla to moje srdeční záležitost :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.6.14 10:48

Taky moje srdecni zalezitost, korbicka je naprosto ok.Je fakt, ze ja mela nekolik kocarku(uchylka) a jako sportak mi vic nez buzz, vyhovoval casualplay. A ten se mi jako sportovni verze zda mensi, nez buzz.No,sportak mi ale moc nevyhovoval u bazzu, pro pokracovani po korbicce, jen sem tam obcas jsem ho vyrahla.Az byla mala vetsi, poridila jsem si guinny zapp xtra, coz je tvarovanim stejny jak buzz a jsem porad spokojena. Ovsem podvozek u quinny buzz na ovladani je bezkonkurencni :palec:.Krasne se da ovladat jednou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
9.6.14 11:35

Jéé tak to jsem ráda, že jste s ním spokojené…mám sice ještě čas na vybírání, ale už mám tak nějak jasno. Zřejmě to vyhraje buzzík. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí