Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Určitě si vem právníka a koukni na katastru nemovitosti, ja s manželem jsem si teď kupovali byt v Německu oba tu pracujeme, ja jsem na mateřské a úvěr si vyrizovali v německé bance, je teda pravda, ze tady to nějak moc neřeší a daji ti v podstatě na cokoli, pokud mas odpovídající příjem. Píšeš, ze pracujes v cizině možná by pro tebe banka v te zem mela lepší podmínky. A ty chces milion to v dnešní době neni žádná částka. ![]()
Kvůli katastru i hypo musí být podpisy na smlouvě ověřené. Já naposled kupovala byt před 6 lety a to šli na katastr tři smlouvy s overenym podpisem. Ale to se změnilo teď je potřeba snad jen jedna.
Ještě dodám, prohlídku domu bez nábytku, nebo odstavit nábyte, bo mokré zdi se dají suprově zamaskovat.
Daň z nemovitosti se nezměnila nevím kde ale někde to stopli při schvalování. Takže stále platí prodávající.
@bamba píše:
Ještě dodám, prohlídku domu bez nábytku, nebo odstavit nábyte, bo mokré zdi se dají suprově zamaskovat.
Ještě maličkost, poptat se na sousedy.To jediné jsme neudělali a dost trpíme, bo jsou to primitivní ubožáci a dost nám idilku bydlení kazí.
@bamba píše:
Ještě maličkost, poptat se na sousedy.To jediné jsme neudělali a dost trpíme, bo jsou to primitivní ubožáci a dost nám idilku bydlení kazí.
přesně tak. a není od věci nějak zjistit pravý důvod proč to prodávají. A projít i okolí jestli třeba tam poblíž není nějaká hlučná firma nebo potok co se každý jaro rozvodňuje.