Raději víc času nebo peněz?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.4.26 15:00
@Dahlia0409 píše: Více

Fakt? To je super, že máš přímo takhle srovnani. Děkuju ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.26 15:04
@Anonymní píše: Více

Joo 😁 tak to bude asi všude stejné. Tady se kolikrát člověk taky naběhá. Ale mě se právě hrozně líbí, jak se pořád něco děje. I když jdou dny, kdy by h si nejraději někam zalezla a nejde to :D
Spíš co mě mrzí, že když je potom průser… Padá to hodně na tu recepci. Ať od hostů nebo manažerů… Že ty holky tam jdou občas jako hromosvod. Ale ja mám třeba na hosty obrovský štěstí, že jsou vždycky milý. Ale co občas říkají kolegyně… Ale je pravda, že jsem byla na koberečku už dvakrát, že jsem na hosty moc milá. Že možná kdyby bylo občas holky některé malinko milejší… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.26 15:06
@Snopy123 píše: Více

Tak to máme podobne. Taky noční beru jako takový den volna ☺️
A děkuji za milý příspěvek. Jen teda doufám, že ta čistá hlava vážně bude 😁 Ale myslím, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.26 15:11
@Zvedava1 píše: Více

S brigádou si vydělám zhruba 35 tisíc. A nemám žádné příspěvky ne penzijní dovču atd.
A tady mi nabízejí 52 tisíc s příspěvky na dovču, na penzijní i životní… Zase mi to zdálo nereálné…ale mám pár známých co v že firme dělá, tak jsem se zeptala, jestli jen neslibují… A prý to opravdu dají s tím, že se nezastavis. Ale mě je jasné, že takové peníze mi nikdo nedá jen tak a práce mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
16.4.26 15:23
@Pomatená duše píše: Více

Hmm, tak v takovém případě, jestli máš už teď jakékoliv potíže s rukama, tak bych rozhodně do žádné fabriky nešla. Protože tam to bude přece jen mnohem fyzicky náročnější a pravděpodobně s jednostrannou zátěží…
Navíc, takové problémy s karpály včetně těch bolestí, tě stejně nakonec doženou k tomu, abys tam ze zdrav. důvodů skončila.
A teď je ještě otázka, jestli by tě vzali zpátky na tu recepci?
Peníze jsou sice krásná věc, když jsou, ale zdraví máš jenom jedno. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16468
16.4.26 17:15

12ky jsem měla před dítětem, asi kdybych musela mit jinou praci a mit 12ky, pokud by se to nejak udělalo skrz dite, klidne bych do toho sla. Ale jinak jsem pro 8h smeny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
17.4.26 01:30

S dětmi to máš vyřešené, to je to, co mě hned napadlo, že teď je situace taková a po založení rodiny by se změnila. Takže tady je to jasné. Ty peníze v nové práci jsou opravdu skok kupředu. Pokud jde ale o práci fyzického rázu, asi bys měla zvážit, jak dlouho to vydržíš. Aby ses ještě ráda na tu recepci za pár let nevracela. Práce je to hezká a pestrá. A když ji umíš, pak je to opravdu dobře pro tebe i zaměstnavatele. Bohužel aby byl ten plat vyšší, musela bys pracovat v nějaké žádané lokalitě a větším komplexu, než je zřejmé ten tvůj. Zase máš mezi směnami volno a to volno můžeš buď odpočívat nebo dělat brigádu, když chceš. Za sebe musím říct, že bych spíš zůstala na té recepci a to nové místo dobře placené dělala jako brigádu. Aby ses pro ty peníze neuštvala. Jste dva, tak až tak prvořadé ty vyšší peníze nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12979
17.4.26 07:41

Pokud máš problémy s rukama, tak se fyzické práci vyhni obloukem. Navíc ještě těžké, Není reálné to zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
17.4.26 10:03

Tak to jsi měla ale napsat hned, že máš zdravotní problémy. Co budeš dělat když neprojdeš zdravotní prohlídkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.26 22:41

Holky zlaté… Tak to všechno proběhlo a nějak se to urychlilo a už v pondělí jdu do toho nového… Hrozně se těším a jsem (asi pochopitelně) šílené nervózní. Pomalu se dávám na modlení, aby se mi tam líbilo. Byla jsem tam teď pár dní na školení… A líbilo se mi tam teda moc. Taková milá atmosféra.. a benefity… Všem tady děkuju 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21231
29.4.26 22:57

Když jsem pracoval pro NASA, tak mi platili lístek na vlak a na metro a k tomu pohádkovej plat. Ale byl jsem z domu 14 hodin denně od pondělí do pátku. Po půl roce jsem toho měl dost.

Prachy vám čas nenahradi a co prošvihnete doma, protože vyděláváte peníze, to vám nikdo nevrátí.

My $0.02 only, of course.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
29.4.26 23:04

Záleží, jaké máš náklady a kolik potřebuješ pro slušné žití. Jestli máš děti atd. Osobně bych vzala práci, kde mám více času na rodinu a méně peněz. Čas, je pro mě ta nejdražší komodita ❤️Ale ne každý si to může dovolit. Držím palce, ať vybereš dobře a jsi spokojená. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
29.4.26 23:07
@Snopy123 píše: Více

Mě, by noční a pak nespat, zabilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
29.4.26 23:10

Tak to jsem ráda, že máš radost… ale abys ještě třeba nezaplakala nad vejdělkem, jak už se tak říká.
Ale jo, když nezkusíš, tak nevíš.
A o tom to asi vlastně celý je. :P
Tak ti přeji hodně úspěchů ve tvé nové práci a hlavně, ať to tam dáš, pokud možno co nejdéle, ohledně tvých potíží s rukami.
Protože, on je přece jen velký rozdíl mezi tím, kdy jde jen o pouhé zaškolování v rámci pár hodin a dnů a mezi dlouhodobějším pracovním procesem, když tam budeš muset téměř každodenně nejméně osm nebo i víc hodin, vykonávat jednostrannou práci… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
30.4.26 07:52

@Hanča1234 Jasně, záleží na člověku. To musí člověk vyzkoušet, jak funguje a co mu vyhovuje. Jinak to nezjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat