Rakovina všude kolem nás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
17.1.18 19:44
@Anonymní píše:
Jenže poučovat doktorku o tom, co potřebuji za vyšetření se mi zrovna nechce. Pořád doufám, že má pravdu, že je to jen záležitost infekčního oddeleni. Přece jen je doktorka ona :(

To záleží na tobě, mě spíš udivuje, že když máš dobré CRP, tak že máš v těle infekci.
Máš pravdu, ty nejsi doktorka a ani já. Ale jsou taky dobré doktorky a pšatné doktorky. Zkus se tedy prohmatat sama, kdyby jsi měla někde další uzlinu, nahmátneš ji. Když kontrolují manžela, opravdu se snaží ty prsty dát co nejhlouběji v podpaží a tříslech. Tak bud ty a nebo někdo z rodiny.

Umanžela to vypadalo jako přechozená mononukleoza, dostal atb, a hematoložka ho nechtěla vidět, dokud nedobere atb, protože se uzlina zmenšovala a pak když viděla výsledky krve atk fofrem na vyšetření do špitálu. Prostě stát se může a nemusí cokoliv. Může to být něco v pohodě a nemusí. Jen příznak uzlina, noční pocení a únava už je prostě 50 na 50. Nemocí je spousta. Já tě orpavdu nechci strašit, ale spíše tě popohnat, aby jsi měla jistotu a vnitřní klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.18 19:52

@moje prdelky našla jsem si dnes ještě něco mezi klíční kosti a krkem. Nevím, jestli to je uzlina nebo třeba ztuhla čas svalu, ale také bez bolesti :(

• Citovat
  • Upravit
3739
17.1.18 19:54
@Anonymní píše:
@moje prdelky našla jsem si dnes ještě něco mezi klíční kosti a krkem. Nevím, jestli to je uzlina nebo třeba ztuhla čas svalu, ale také bez bolesti :(

Ono to totiž nebolí, ty uzliny. Hned zítra zajdi k mudr a vše jí řekni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
18.1.18 09:24
@moje prdelky píše:
Ono to totiž nebolí, ty uzliny. Hned zítra zajdi k mudr a vše jí řekni

Souhlasim, dupla bych na dr, at udela rozbory krve. Klidne bych rekla sve obavy, preci nebudes cekat tak dlouho. Co kdyby to bylo spatne, ztratis tak cas…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.18 13:18

Holky, tak po konzultaci s paní doktorkou jsem byla poslána na sono a udělala mi odbery krve. Z ultrazvuku nasledne na onko, kde mi řekli, že počkáme do pondělí na výsledky krve.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
18.1.18 14:21
@Anonymní píše:
Holky, tak po konzultaci s paní doktorkou jsem byla poslána na sono a udělala mi odbery krve. Z ultrazvuku nasledne na onko, kde mi řekli, že počkáme do pondělí na výsledky krve.

Dej vedet. Drz se. Dobre, ze si sla.

• Citovat
  • Upravit
3739
18.1.18 15:33
@Anonymní píše:
Holky, tak po konzultaci s paní doktorkou jsem byla poslána na sono a udělala mi odbery krve. Z ultrazvuku nasledne na onko, kde mi řekli, že počkáme do pondělí na výsledky krve.

Moc držím palce, určitě se ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
9.3.21 20:19
@Anonymní píše:

Jak jsi dopadla? Co bylo videt na tom sonu, ze te poslali na onko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí