Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Jenže poučovat doktorku o tom, co potřebuji za vyšetření se mi zrovna nechce. Pořád doufám, že má pravdu, že je to jen záležitost infekčního oddeleni. Přece jen je doktorka ona
To záleží na tobě, mě spíš udivuje, že když máš dobré CRP, tak že máš v těle infekci.
Máš pravdu, ty nejsi doktorka a ani já. Ale jsou taky dobré doktorky a pšatné doktorky. Zkus se tedy prohmatat sama, kdyby jsi měla někde další uzlinu, nahmátneš ji. Když kontrolují manžela, opravdu se snaží ty prsty dát co nejhlouběji v podpaží a tříslech. Tak bud ty a nebo někdo z rodiny.
Umanžela to vypadalo jako přechozená mononukleoza, dostal atb, a hematoložka ho nechtěla vidět, dokud nedobere atb, protože se uzlina zmenšovala a pak když viděla výsledky krve atk fofrem na vyšetření do špitálu. Prostě stát se může a nemusí cokoliv. Může to být něco v pohodě a nemusí. Jen příznak uzlina, noční pocení a únava už je prostě 50 na 50. Nemocí je spousta. Já tě orpavdu nechci strašit, ale spíše tě popohnat, aby jsi měla jistotu a vnitřní klid.
@moje prdelky našla jsem si dnes ještě něco mezi klíční kosti a krkem. Nevím, jestli to je uzlina nebo třeba ztuhla čas svalu, ale také bez bolesti ![]()
@Anonymní píše:
@moje prdelky našla jsem si dnes ještě něco mezi klíční kosti a krkem. Nevím, jestli to je uzlina nebo třeba ztuhla čas svalu, ale také bez bolesti
Ono to totiž nebolí, ty uzliny. Hned zítra zajdi k mudr a vše jí řekni
@moje prdelky píše:
Ono to totiž nebolí, ty uzliny. Hned zítra zajdi k mudr a vše jí řekni
Souhlasim, dupla bych na dr, at udela rozbory krve. Klidne bych rekla sve obavy, preci nebudes cekat tak dlouho. Co kdyby to bylo spatne, ztratis tak cas…
Holky, tak po konzultaci s paní doktorkou jsem byla poslána na sono a udělala mi odbery krve. Z ultrazvuku nasledne na onko, kde mi řekli, že počkáme do pondělí na výsledky krve.
@Anonymní píše:
Holky, tak po konzultaci s paní doktorkou jsem byla poslána na sono a udělala mi odbery krve. Z ultrazvuku nasledne na onko, kde mi řekli, že počkáme do pondělí na výsledky krve.
Dej vedet. Drz se. Dobre, ze si sla.
@Anonymní píše:
Moc držím palce, určitě se ozvi.
@Anonymní píše:
Jak jsi dopadla? Co bylo videt na tom sonu, ze te poslali na onko?