Rapidní zhoršení ekzému po očkování Priorix Tetra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
20.1.12 22:46
michellle píše:
Jani, od kdy jsi začala dávát chlorellu? Mě v lékarně řekli, že je od 3 let :nevim:

Začala jsem to dávat v necelých 2 letech (22 měsíců). Jedna paní u nás na chalupě dělá prodejce firmy Green Ways, která to prodává - a když viděla syna, tak mi to hned začala doporučovat jako zázrak na ekzém.
http://www.gw-int.net/cs/chlorella
http://www.zelenyobchod.cz/…-a-odpovedi/
Koupila jsem od ní tehdy kromě chlorelly i mladý ječmen (to se pije ráno v troše vody) a k tomu jsem dávala tu chlorellu. Bylo to dost drahý, ale tehdy bych zkusila cokoliv…
Dávala jsem mu ty tabletky rozdrcené na lžičce, v trošce vody (je to i docela dobrý, taková oříšková příchuť). Ale musí se to zavádět postupně a prodejce by Ti to množství měl naordinovat na míru. V letáku bylo psáno od 3 let, ale paní mi zdůrazňovala, že je to POTRAVINA a že to může (samozřejmě v menším množství). Pak teda kakal zeleně, ale to tak mělo být :D
Vím, že se na toto téma „Zelené potraviny“ dělají přednášky, zabývá se tím MUDr. Lacina (patří k té firmě).
Zkus pohledat na internetu - určitě bych někoho kontaktovala, aby ti odborně poradil, jestli už to můžete..
Já bych řekla, že nám tohle opravdu pomohlo (ale nevylučuju tu shodu náhod :lol: )

Přeju ať se to brzo zlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
20.1.12 22:54

Ještě tady jsem našla v tom odkaze co jsem sem dávala (otázky a odpovědi):

1. Jsou zelené potraviny i pro malé děti (mladší než 3 roky)?

Je ideální, když zelené potraviny jí matka, když je těhotná a tímto způsobem je „přímo“ dítě dostává. Po narození a alespoň 6-ti měsících, kdy je dítě kojeno (matka stále jí zelené potraviny), je možné přejít pomalu i na zelené potraviny u dítěte. Zelené potraviny mají stejné pH jako mateřské mléko a v případě popsaného plynulého přechodu nebývají žádné problémy. Dítě tak dostává vše důležité, co potřebuje ke svému zdravému vývoji. Dávky jsou poloviční.

Pokud jde o děti, které zelené potraviny nikdy „nejedly“. Je vhodné začínat pozvolna s polovičními dávkami. Chlorellu je možné drtit do jídla pokud nešmakuje samotná. Teplota jídla by neměla být vyšší než 48°C a to samé platí i u Mladého ječmenu. Mladý ječmen se může rozmíchat v mrkvovém nebo rajčatovém džusu (rozhodně ne pomerančový atp. jsou kyselé a zničily by všechny cenné látky).

Na krabici produktů je napsáno, že zelené potraviny jsou vhodné pro děti od 3 let. Je to povinnost ze zákona, že tuto informaci musí mít veškeré potraviny a potravinové doplňky a to z důvodu možného vdechnutí pilulky. Znám děti mladší než 3 roky a baští zelené potraviny podle své chuti a velmi si je oblíbily.

Více zde: http://www.zelenyobchod.cz/…m_282263/20/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.2.12 14:23

ahojky.dcera mela ekzém od cca2 měsícu dostala se z tohoted kdyz ma trí roky.priorix ockovány nemá…
muzu jen rict ze jsme jezdili k homeopatovali-akupunt.brala homeo.leky ,chlorelu uprava jidla,a co nejmin stresu.a dalsí ockování nepostupovat......to jsou moje zkusenosti …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek