Reakce na hexavakcínu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
720
6.3.16 18:40

Ockovali jsme prvni davku hexy minuly tyden. (3,5 mesice) dvojcatka meli vecer teplotu, a dva dny jen spinkali, jinak to zvladli krasne. Kdyz se vzbudili tak byli samej usmev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
6.3.16 21:34

@Hermio Hele, stejně se nic nedozvíš. Naše první podle kalendáře - v pohodě. Druhá, posun, děs běs, reakce šílená. Třetí - skoro 7 měsíců. Cíleně posunuté na 6 měsíců, necíleně na neurčito kvůli nemoci. Naše doktorka je v pohodě.
A budu dávat (už jsem i dávala) homeopatika k očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
7.3.16 10:09
@kattulda001 píše:
Ockovali jsme prvni davku hexy minuly tyden. (3,5 mesice) dvojcatka meli vecer teplotu, a dva dny jen spinkali, jinak to zvladli krasne. Kdyz se vzbudili tak byli samej usmev :)

Pokud ti krásně spinkaly 2 dny = probraly se jen na krmení, a pak spaly dál, tak to může být nežádoucí neurologická reakce = hlas to doktorce! (Jsou sice v pořádku, ale doktorka bude při dalších dávkách víc hlídat případné problémy.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
8.3.16 11:52
@alifie píše:
Pokud ti krásně spinkaly 2 dny = probraly se jen na krmení, a pak spaly dál, tak to může být nežádoucí neurologická reakce = hlas to doktorce! (Jsou sice v pořádku, ale doktorka bude při dalších dávkách víc hlídat případné problémy.)

Tvl a doktor pry strasi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
8.3.16 12:33
@BellinkaX píše:
Tvl a doktor pry strasi 8o

Chceš tím říct, že extrémní spavost po očkování není považovaná za neurologický problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
9.3.16 08:42
@alifie píše:
Chceš tím říct, že extrémní spavost po očkování není považovaná za neurologický problém.

Chci tim rict, ze hledas problem vsude a strasis. Spavost po ockovani muze byt. Slovo extremni jsi pouzila jen Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.3.16 08:47

@BellinkaX
Myslím si, že v každém případě je potřeba opatrnost a rozhodně toto zdělit pediatře.
Někdo podle tebe přehání, ale ty zřejmě uznáváš pouze zkolabování v čekárně do půl hodiny. Každý extrémismus je špatný a ty se řadíš na jeho druhou barikádu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
9.3.16 08:51
@mari1912 píše:
@BellinkaX
Myslím si, že v každém případě je potřeba opatrnost a rozhodně toto zdělit pediatře.
Někdo podle tebe přehání, ale ty zřejmě uznáváš pouze zkolabování v čekárně do půl hodiny. Každý extrémismus je špatný a ty se řadíš na jeho druhou barikádu

To je jen tvuj nazor, ktery nevim, kdes vzala. Kazdopadne jsi mimo, co se hodnoceni me tyce, ale to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
8.6.16 19:12

My byly dneska na první dávce. Zatím v pohodě, bez teploty, bez zarudnutí. Je trochu spavá, ale to je podle mě normální a když nespí, tak trochu kňourá (v náručí je klidná a po chvíli usíná). Na další dávku jdeme za čtyři týdny a to budeme dávat i prevenar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
9.6.16 07:17

@baracudas nechces šetrnější schéma? V ČR bezne, pro prijeti do školky dostačující a dítko dostane o injekci mene.
Píchnout dve naráz je hazard. Dala bych aspon čtrnáct dni rozestup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
10.6.16 15:04

@Aries6 poradis prosím jaka davas homeopatika? Mě byla doporučena thuja 15 ch vždy večer, ráno siliceu 15 a phosphorus 9. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
10.6.16 20:54

@tria.002 já zase slyšela, že spolu s hexou pak lépe účinkuje i ten Prevenar :nevim: Jako moc tomu nerozumím. Možná jsem bláhová, ale předpokládám, že ti doktoři něco ví a budu věřit, že to co dělají má nějaký důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
10.6.16 20:57
@Ppawlusha píše:
@Aries6 poradis prosím jaka davas homeopatika? Mě byla doporučena thuja 15 ch vždy večer, ráno siliceu 15 a phosphorus 9. Díky

Neporadím, bohužel. Mě dala homeopatka kuličku, k tomu pokyny, jak rozmíchat a nic víc. A nevím, kdy k ní půjdu, že bych se zeptala. Ale pokud ti to takhle doporučil někdo, kdo tomu rozumí, tak do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
11.6.16 13:35
@Aries6 píše:
Neporadím, bohužel. Mě dala homeopatka kuličku, k tomu pokyny, jak rozmíchat a nic víc. A nevím, kdy k ní půjdu, že bych se zeptala. Ale pokud ti to takhle doporučil někdo, kdo tomu rozumí, tak do toho ;)

Mě to takhle poradila dětská pediatricka, homeopatka a na webu homeopatie. Dneska je malej lepší, tak snad dobrý už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
11.6.16 17:23
@Ppawlusha píše:
Mě to takhle poradila dětská pediatricka, homeopatka a na webu homeopatie. Dneska je malej lepší, tak snad dobrý už
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek