Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ockovali jsme prvni davku hexy minuly tyden. (3,5 mesice) dvojcatka meli vecer teplotu, a dva dny jen spinkali, jinak to zvladli krasne. Kdyz se vzbudili tak byli samej usmev ![]()
@Hermio Hele, stejně se nic nedozvíš. Naše první podle kalendáře - v pohodě. Druhá, posun, děs běs, reakce šílená. Třetí - skoro 7 měsíců. Cíleně posunuté na 6 měsíců, necíleně na neurčito kvůli nemoci. Naše doktorka je v pohodě.
A budu dávat (už jsem i dávala) homeopatika k očkování.
@kattulda001 píše:
Ockovali jsme prvni davku hexy minuly tyden. (3,5 mesice) dvojcatka meli vecer teplotu, a dva dny jen spinkali, jinak to zvladli krasne. Kdyz se vzbudili tak byli samej usmev
Pokud ti krásně spinkaly 2 dny = probraly se jen na krmení, a pak spaly dál, tak to může být nežádoucí neurologická reakce = hlas to doktorce! (Jsou sice v pořádku, ale doktorka bude při dalších dávkách víc hlídat případné problémy.)
@alifie píše:
Pokud ti krásně spinkaly 2 dny = probraly se jen na krmení, a pak spaly dál, tak to může být nežádoucí neurologická reakce = hlas to doktorce! (Jsou sice v pořádku, ale doktorka bude při dalších dávkách víc hlídat případné problémy.)
Tvl a doktor pry strasi ![]()
@BellinkaX píše:
Tvl a doktor pry strasi
Chceš tím říct, že extrémní spavost po očkování není považovaná za neurologický problém.
@alifie píše:
Chceš tím říct, že extrémní spavost po očkování není považovaná za neurologický problém.
Chci tim rict, ze hledas problem vsude a strasis. Spavost po ockovani muze byt. Slovo extremni jsi pouzila jen Ty.
@BellinkaX
Myslím si, že v každém případě je potřeba opatrnost a rozhodně toto zdělit pediatře.
Někdo podle tebe přehání, ale ty zřejmě uznáváš pouze zkolabování v čekárně do půl hodiny. Každý extrémismus je špatný a ty se řadíš na jeho druhou barikádu
@mari1912 píše:
@BellinkaX
Myslím si, že v každém případě je potřeba opatrnost a rozhodně toto zdělit pediatře.
Někdo podle tebe přehání, ale ty zřejmě uznáváš pouze zkolabování v čekárně do půl hodiny. Každý extrémismus je špatný a ty se řadíš na jeho druhou barikádu
To je jen tvuj nazor, ktery nevim, kdes vzala. Kazdopadne jsi mimo, co se hodnoceni me tyce, ale to je jedno.
My byly dneska na první dávce. Zatím v pohodě, bez teploty, bez zarudnutí. Je trochu spavá, ale to je podle mě normální a když nespí, tak trochu kňourá (v náručí je klidná a po chvíli usíná). Na další dávku jdeme za čtyři týdny a to budeme dávat i prevenar.
@baracudas nechces šetrnější schéma? V ČR bezne, pro prijeti do školky dostačující a dítko dostane o injekci mene.
Píchnout dve naráz je hazard. Dala bych aspon čtrnáct dni rozestup.
@Aries6 poradis prosím jaka davas homeopatika? Mě byla doporučena thuja 15 ch vždy večer, ráno siliceu 15 a phosphorus 9. Díky
@tria.002 já zase slyšela, že spolu s hexou pak lépe účinkuje i ten Prevenar
Jako moc tomu nerozumím. Možná jsem bláhová, ale předpokládám, že ti doktoři něco ví a budu věřit, že to co dělají má nějaký důvod.
@Ppawlusha píše:
@Aries6 poradis prosím jaka davas homeopatika? Mě byla doporučena thuja 15 ch vždy večer, ráno siliceu 15 a phosphorus 9. Díky
Neporadím, bohužel. Mě dala homeopatka kuličku, k tomu pokyny, jak rozmíchat a nic víc. A nevím, kdy k ní půjdu, že bych se zeptala. Ale pokud ti to takhle doporučil někdo, kdo tomu rozumí, tak do toho ![]()
@Aries6 píše:
Neporadím, bohužel. Mě dala homeopatka kuličku, k tomu pokyny, jak rozmíchat a nic víc. A nevím, kdy k ní půjdu, že bych se zeptala. Ale pokud ti to takhle doporučil někdo, kdo tomu rozumí, tak do toho
Mě to takhle poradila dětská pediatricka, homeopatka a na webu homeopatie. Dneska je malej lepší, tak snad dobrý už
@Ppawlusha píše:
Mě to takhle poradila dětská pediatricka, homeopatka a na webu homeopatie. Dneska je malej lepší, tak snad dobrý už