Reakce na hexavakcínu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
25.7.16 21:43

@sanylu Já gratuluji sama sobě. Každý den. Ke dvěma neočkovaným úžasným zdravým dětem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
30.7.16 08:05
@vjerunqa píše:
@sanylu Já gratuluji sama sobě. Každý den. Ke dvěma neočkovaným úžasným zdravým dětem :dance:

Jsem moc rada, ze jsou maminky, ktere nepodlehly tlaku a jejich dětem se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
30.7.16 09:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.16 09:47

Dobry den, v pondeli jsem byla se 7.mes.dcerou na 3.hexe , teploty vylitly az ve ctvrtek ve 4 rano. Pres den byla ale celkem dobra jen s mirnou teplotou a obcas kychla a zakaslala, ale nic z toho neni.Ale v patek stale pres 38 a cely den prospala a vypila pres litr caje.muze to byt k ockovani? Nebo mam hledat jinde? Dr.se nechci ptam, nic moc mi nepovi, nepoznal ani, ze dcera trpi respiracnimi zachvaty s apnoickymi pauzami a klidne by ockoval hexu i prevrnar v jeden den, coz jsem odmitla. Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
1.8.16 00:00

@BrusinkaJohanka Ahoj, může to být k očkování. A nemusí. To se opravdu nedá hádat. Už je holčičce lépe? Trochu mě zaráží očkování miminka s apnoickými pauzami :think: A v 7m už 3. hexa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 08:03

Ty zachvaty ma sice od jednoho mesice, ale ja nevedela, ze je to tohle. Az kdyz se to stalo po 2.ockovani, nemohla sr zas nadechnout, rikam dr.ze uz mi doma i omdlela a on mi nedokazal nic rict. nastvala jsem se, srdla k netu a vyhledala dle priznaku co ji vlastne je. Mpc mi to pomohlo, ponevadz dneska uz vim, jak s ni zachazet, kdyz to prichazi, navic uz to poznam. kdybych to vedela driv, asi s ockovanim pockam, ale uz je vlak rozjety, neda se vystoupit. no a k problemu… Asi prodelala nejakpu virozu. Nechtela moc jist a mela hlenovity chvilema zeleny prujem. Dneska uz je bez teplot, ale vcera mela jeste mirne zvysenou. K dr. s ni skocim, at na ni jukne, ikyyz opet nevim zda ji nak pomuze. Ztracim k nemu duveru. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 08:08

A to jeste kazdy vecer mela krece v brisku, ze jsem musela pouzit hadicku. Nenechala si poradne sajnout na brisko a furz napinala nozicky a plakala, no hruza. Ale snad jsme to zvladly no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 08:08

A to jeste kazdy vecer mela krece v brisku, ze jsem musela pouzit hadicku. Nenechala si poradne sajnout na brisko a furz napinala nozicky a plakala, no hruza. Ale snad jsme to zvladly no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
1.8.16 11:17

@BrusinkaJohanka Malinká. Hlavně, ať už je dobře. Možná je na místě zvážit změnu lékaře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.16 22:00

Holky můžu se pridat s dotazem? Malýmu je 10 týdnů a minulý týden dostal první dávku hexavakciny, je fakt že sem tam měl trošku takový afektivní zachvaty pláče, že až ječel, rudnul, pomalu už z něj žádný zvuk nevycházel, ale to bylo jen když byl přetaženej a nemohl přes den usnout nebo když jsem ho po odpoledni v kočárku dala do autosedačky. Ted to ale máme od rána do večera :( jsem zoufalá… ráno po krmení je ještě chvíli v pohodě, položím ho na hrací deku, ale během chvilky spustí. Není to pláč, ale fakt jekot… většinou zabere až těsné zavinutí a bílý šum, ale taky ne vždy. Kolikrát fakt nejde utišit. Je na něm vidět, že je unavenej, protože se mu zavírají očička, ale zavře je a za chviličku je zase vzhůru a řve a řve :( takhle je to celý den…i v kočárku kdy mi jindy krásné spinkal teď ječí. Jen v noci je v pohodě a i po nočním krmení v pohodě usne. Připadám si jako by mi moje miminko někdo vyměnil a mám pocit, že tohle prostě nemůžu psychicky ustát. Myslíte, že to může být nějaká reakce na očkování? Už nad tím přemýšlím pár dní a nic jiného mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.8.16 09:34
@vjerunqa píše:
@sanylu Já gratuluji sama sobě. Každý den. Ke dvěma neočkovaným úžasným zdravým dětem :dance:

Muzu se zeptat jak jste to resila s pediatrem? myslim tim jestli jste musela nejak argumentovat proc ne ockovani a co skolka? dekuji predem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 09:49
@kindervajicko88
@kindervajicko88 píše:
Holky můžu se pridat s dotazem? Malýmu je 10 týdnů a minulý týden dostal první dávku hexavakciny, je fakt že sem tam měl trošku takový afektivní zachvaty pláče, že až ječel, rudnul, pomalu už z něj žádný zvuk nevycházel, ale to bylo jen když byl přetaženej a nemohl přes den usnout nebo když jsem ho po odpoledni v kočárku dala do autosedačky. Ted to ale máme od rána do večera :( jsem zoufalá… ráno po krmení je ještě chvíli v pohodě, položím ho na hrací deku, ale během chvilky spustí. Není to pláč, ale fakt jekot… většinou zabere až těsné zavinutí a bílý šum, ale taky ne vždy. Kolikrát fakt nejde utišit. Je na něm vidět, že je unavenej, protože se mu zavírají očička, ale zavře je a za chviličku je zase vzhůru a řve a řve :( takhle je to celý den…i v kočárku kdy mi jindy krásné spinkal teď ječí. Jen v noci je v pohodě a i po nočním krmení v pohodě usne. Připadám si jako by mi moje miminko někdo vyměnil a mám pocit, že tohle prostě nemůžu psychicky ustát. Myslíte, že to může být nějaká reakce na očkování? Už nad tím přemýšlím pár dní a nic jiného mě nenapadá :nevim:

Nemyslim si, ze to ockovanim, samozrejme po nem byva mimco dost mrzute, ale pripada mi to jak kdyby mel koliky. Zkus mu davat Infacol pred kazdym krmenim. Nedam na nej dopustit ☺ a pri najezdu na tenhle zachvat ho vezmi a prudce mu foukni do obliceje… Nam holka uz i omdlela, ale uz jsem se s tim naucila zit a temto vyhrocenym stavum predchazim, nastesti to zabira. Hlavu vzhuru, prvni tri mesice piplani jsou nejhorsi, ale pak uz bude lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 09:54

Zabirala nam poloha na tygrika, pak zabaleni do zavinovacky se skrcenyna nozickama, obcas i rektalni hadicka. @jaenne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
9.8.16 11:06
@jaenne píše:
Muzu se zeptat jak jste to resila s pediatrem? myslim tim jestli jste musela nejak argumentovat proc ne ockovani a co skolka? dekuji predem :)

Ahoj, ani ne, pediatr respektuje. Školka bude taková, kde není vakcinace vyžadována.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
16.8.16 14:51

Maminky, syn 1 rok dostal dnes dopoledne dávku hexavakcíny, je očekovaný ve zkráceném schématu 2+1. Doteď mu absolutně nic nebylo, přes oběd spinkal, vzbudil se a šíleně kašle. Je možné, že by to byla reakce na to očkování? Děkuji za případné postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek