Reakce na IPL Philips Lumea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
1.3.19 21:15

@flybe počkej já to chápu přesně naopak, 1 nejslabší a 5 nejsilnější. I mě ta 4 docela bolí narozdíl od 3. Jj přímo philips, nový

• Citovat
  • Upravit
1319
1.3.19 21:25

No ja mam model ten nejvyssi, ale myslim, ze cislovani bude stejne..automaticky mi i vybira na svetle casti tela(bikiny,tvar) 5 a na nohy 4(mam je tmavsi)..POkud nemas uz svuj navod, tak se jich zeptej v tom chatu na fb..Ale v tom podle mne nebude problem.Neco by ti to delalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.8.19 20:33

Dotaz IPL

@kajarazah Dobrý den, mám stejnou reakci jako vy. Chtěla bych se vás zeptat, jestli jste to nějak vyřešila? Mám to již téměř týden a není to nic příjemného :( Děkuji Pavlína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.8.19 20:44

Ano, vyřešila. Přístroj jsem vrátila. Reakce byla opravdu příšerná a zahojení trvalo více jak měsíc (ještě že to bylo v zimě). Nakonec jsem koupila epilátor braun a jsem maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.8.19 22:54

@kajarazah No já jsem už přišla na tu vyrážku. Prvně jsem si myslela, že mám nějakou alergickou reakci, ale není tomu tak. Pořádně jsme to s dcerou prohlížely a přišly tomu na kloub :) Jsou to odumřelé chloupky, které zůstaly bohužel pod kůží… Po vytažení chloupků se nyní kůže krásně uklidňuje. Poprvé jsem se oholila ráno a epilátor použila večer, takže k této reakci vůbec nedošlo. Teď jsem se ale oholila a hned použila epilátor a protože mi chloupky nerostou zase tak rychle, tak se asi nemohly dostat ven… Třeba to někomu pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.19 10:26

@Pavlina0 jak jsi prosím dostala chloupky ven? 😔 já mám stejný problém a jsem z toho zoufalá. Naprosto natekle nohy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.10.19 20:33

@Anet055 ahoj, opatrně jsem je dostala ven pomocí jehly. Šly naštěstí krásně ven. Pak se nohy hned uklidnily a poté jsem je mazala každý den hojivým krémem. Už to pak nesvědělo, ale celkové to trvalo asi měsíc, než se vše ztratilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.19 20:44

@Pavlina0 :? Ty jo akorát to si nedokážu představit když tech chloupku jsou stovky. Nemáš fotku? Myslíš ze bys mě mohla kontaktovat na fb? Kdyžtak prosím napis na mail. Elle. E@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.1.22 17:56

Tetování

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, co Lumea a tetování?
Mám jich po těle celkem dost a nerada bych si je blikáním nějak poničila.

Děkuju :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek