Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@EvaG
Však píšu, že to hlášení povinně NEpodléhá.
Jinak odložení dál by moc nepomohlo. Je to hloupé, ale u přeočkování ty reakce jsou více - hlavně teda lokální(erytémy, otoky).
Ať je brzo líp.
@ana11 píše:
Holky, děsíte mě, jdeme dnes
Posouvala jsem na léto, doktorka by bývala očkovala úderem pátého roku, tak jsem to oddálila alespoň o půl roku a mám z toho hrůzu a kdybych nebyla srab a byla silná argumentačně, určitě bych odložila. Mrzí mě, že jsem alespoň netrvala na jiné vakcíně, než Infarix Hib.
Infanrix Hib v 5ti letech?
@BellinkaX to jo, ale pochybuji, že by naše hlásila cokoliv. Jinak se vyspala hlava nebolí a vypadá, že nemá teplotu, tak uvidíme, jak se to bude nadále vyvíjet.
![]()
@EvaG
To bude dobré. Těžké nebo vzácné (výskytem) reakce se hlásí, ale je fakt, že to skoro nevidíš.
Jen to TDaP má častější výskyt lokálních reakcí, to ano.
Má dcerka je očkovaná naposledy v roce 2010(v jejím 1 a 1/4roce) po posledním očkování byla 14 dní spavá, unavená protivná, v místě v pichu rudý otok ale bez teplot. Měsíc po posledním očkování se jí objevil atopák, toho jsme se zbavovali do 3. let-měla být léčena kortikoidy ale zvládli jsme to jen s konopnou mastí a bambuckým máslem. Ve 3 letech jsme zjistili, že má nulovou imunitu, je neustále nemocná, neustále trpí na kašel, náněty průdušek a momentálně léčena na astma. Imunitu se stále snažíme nahodit a poslední dobou(musím zaklepat) se nám to i daří. V 5 letech má jít na další přeočkování a je mi jedno jaké z toho budu mít problémy ale přeočkovat jí nedám. myslím si že očkování by jí poškodilo už teď tak mizernou imunitu. Cpát do jejího tělíčka další s prominutím sračky je dle mě zbytečné.
@sun.milie píše:
Má dcerka je očkovaná naposledy v roce 2010(v jejím 1 a 1/4roce) po posledním očkování byla 14 dní spavá, unavená protivná, v místě v pichu rudý otok ale bez teplot. Měsíc po posledním očkování se jí objevil atopák, toho jsme se zbavovali do 3. let-měla být léčena kortikoidy ale zvládli jsme to jen s konopnou mastí a bambuckým máslem. Ve 3 letech jsme zjistili, že má nulovou imunitu, je neustále nemocná, neustále trpí na kašel, náněty průdušek a momentálně léčena na astma. Imunitu se stále snažíme nahodit a poslední dobou(musím zaklepat) se nám to i daří. V 5 letech má jít na další přeočkování a je mi jedno jaké z toho budu mít problémy ale přeočkovat jí nedám. myslím si že očkování by jí poškodilo už teď tak mizernou imunitu. Cpát do jejího tělíčka další s prominutím sračky je dle mě zbytečné.
Můžeš dítěti pomoci detoxikací joalis preparáty. Držím palce, at je brzy dobře.
Skrz preockovani v 5 letech: lze očkovat až v šesti, ziskas čas na větší zjišťování informací a můžeš se lepe rozhodnout. Jinak podepíšeš VLASTNI negativni reverz a je vybavené. ![]()
@sun.milie Také uvažuju, že synka (teď 3 a 3/4) v pěti letech přeočkovat nenechám. Je často nemocný a nevím, jestli jeho „povahové zvláštnosti“ nejsou mimo jiné i z očkování, dostal toho chudák dost, hexu s pneumokokem dohromady, v porodnici TBC, a to byl hubeňoučký miminko. Vědět tehdá co teď. Kdyby vyšla Doba jedová o rok dřív, nenacpali bychom to do něj všechno nebo alespoň s odkladem nebo možná vůbec nic. Dcera (10 m) zatím bez očkování.
@AeoniumA Úplně Ti rozumím. Naši starší výborně pomohla detoxikace pomoci joalis preparátů.
@Bubiii Mohla by ses o té detoxikaci nějak rozepsat? Nebo mě někam odkaž, kde o tom píšeš, dík
Já jsem k alternativní medicíně dost skeptická, v tomhle „oboru“ je hodně šarlátánství. Bylinky samozřejmě uznávám, ty mě pomáhají
Ale třeba homeopatie je pro mě nepochopitelná, ale jak píšu, nemám zkušenost ani nastudováno, tak nesoudím a ráda se dozvím zkušenosti jiných.
@AeoniumA píše:
@Bubiii Mohla by ses o té detoxikaci nějak rozepsat? Nebo mě někam odkaž, kde o tom píšeš, díkJá jsem k alternativní medicíně dost skeptická, v tomhle „oboru“ je hodně šarlátánství. Bylinky samozřejmě uznávám, ty mě pomáhají
Ale třeba homeopatie je pro mě nepochopitelná, ale jak píšu, nemám zkušenost ani nastudováno, tak nesoudím a ráda se dozvím zkušenosti jiných.
Tady jsou stranky Bubiii:
http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz/detoxikace/
@alifie píše:Ženský já si vás prostě ještě nepamatuju, jsem tu krátce
Tady jsou stranky Bubiii:
http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz/detoxikace/
@Bubiii Takže to „vymývání ampulky od očkovací látky“ tedy nepomohlo, zabral ten Joalis, to je zajímavé. Ty Joalis preparáty se dají sehnat i ve specializovaných obchodech, mám ten dojem? To je dobře, že vám to zabralo ![]()
@AeoniumA My jsme měli globulky potencovanych vakcín. Joalis jsme kupovali u poradce, ale můžeš i na webu joalis. P očku se nejčastěji začíná preparáty deimun activ, minddren, mezeg… Pak záleží, jake problémy očko způsobilo.
@AeoniumA píše: Ženský já si vás prostě ještě nepamatuju, jsem tu krátce
Já odkaz na vlastni detoxikacni web s poznatky, co pomohlo a zdá se mi funkcni, nemůžu dávat, asi bych si vykoledovala celoživotní blokaci na Emimi.