Reakce na očkování proti tetanu u 5letého dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
27.6.13 12:26

@EvaG
Však píšu, že to hlášení povinně NEpodléhá.
Jinak odložení dál by moc nepomohlo. Je to hloupé, ale u přeočkování ty reakce jsou více - hlavně teda lokální(erytémy, otoky).
Ať je brzo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
27.6.13 12:29
@ana11 píše:
Holky, děsíte mě, jdeme dnes :(
Posouvala jsem na léto, doktorka by bývala očkovala úderem pátého roku, tak jsem to oddálila alespoň o půl roku a mám z toho hrůzu a kdybych nebyla srab a byla silná argumentačně, určitě bych odložila. Mrzí mě, že jsem alespoň netrvala na jiné vakcíně, než Infarix Hib.

Infanrix Hib v 5ti letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
27.6.13 12:42

@BellinkaX to jo, ale pochybuji, že by naše hlásila cokoliv. Jinak se vyspala hlava nebolí a vypadá, že nemá teplotu, tak uvidíme, jak se to bude nadále vyvíjet. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
27.6.13 12:47

@EvaG
To bude dobré. Těžké nebo vzácné (výskytem) reakce se hlásí, ale je fakt, že to skoro nevidíš.
Jen to TDaP má častější výskyt lokálních reakcí, to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.1.14 11:50

Má dcerka je očkovaná naposledy v roce 2010(v jejím 1 a 1/4roce) po posledním očkování byla 14 dní spavá, unavená protivná, v místě v pichu rudý otok ale bez teplot. Měsíc po posledním očkování se jí objevil atopák, toho jsme se zbavovali do 3. let-měla být léčena kortikoidy ale zvládli jsme to jen s konopnou mastí a bambuckým máslem. Ve 3 letech jsme zjistili, že má nulovou imunitu, je neustále nemocná, neustále trpí na kašel, náněty průdušek a momentálně léčena na astma. Imunitu se stále snažíme nahodit a poslední dobou(musím zaklepat) se nám to i daří. V 5 letech má jít na další přeočkování a je mi jedno jaké z toho budu mít problémy ale přeočkovat jí nedám. myslím si že očkování by jí poškodilo už teď tak mizernou imunitu. Cpát do jejího tělíčka další s prominutím sračky je dle mě zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
25.1.14 08:49

@sun.milie
Co prosim znamena nulova imunita? To neexistuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
25.1.14 11:14
@sun.milie píše:
Má dcerka je očkovaná naposledy v roce 2010(v jejím 1 a 1/4roce) po posledním očkování byla 14 dní spavá, unavená protivná, v místě v pichu rudý otok ale bez teplot. Měsíc po posledním očkování se jí objevil atopák, toho jsme se zbavovali do 3. let-měla být léčena kortikoidy ale zvládli jsme to jen s konopnou mastí a bambuckým máslem. Ve 3 letech jsme zjistili, že má nulovou imunitu, je neustále nemocná, neustále trpí na kašel, náněty průdušek a momentálně léčena na astma. Imunitu se stále snažíme nahodit a poslední dobou(musím zaklepat) se nám to i daří. V 5 letech má jít na další přeočkování a je mi jedno jaké z toho budu mít problémy ale přeočkovat jí nedám. myslím si že očkování by jí poškodilo už teď tak mizernou imunitu. Cpát do jejího tělíčka další s prominutím sračky je dle mě zbytečné.

Můžeš dítěti pomoci detoxikací joalis preparáty. Držím palce, at je brzy dobře. :* Skrz preockovani v 5 letech: lze očkovat až v šesti, ziskas čas na větší zjišťování informací a můžeš se lepe rozhodnout. Jinak podepíšeš VLASTNI negativni reverz a je vybavené. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.1.14 21:08

@sun.milie Také uvažuju, že synka (teď 3 a 3/4) v pěti letech přeočkovat nenechám. Je často nemocný a nevím, jestli jeho „povahové zvláštnosti“ nejsou mimo jiné i z očkování, dostal toho chudák dost, hexu s pneumokokem dohromady, v porodnici TBC, a to byl hubeňoučký miminko. Vědět tehdá co teď. Kdyby vyšla Doba jedová o rok dřív, nenacpali bychom to do něj všechno nebo alespoň s odkladem nebo možná vůbec nic. Dcera (10 m) zatím bez očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
25.1.14 22:06

@AeoniumA Úplně Ti rozumím. Naši starší výborně pomohla detoxikace pomoci joalis preparátů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.1.14 22:35

@Bubiii Mohla by ses o té detoxikaci nějak rozepsat? Nebo mě někam odkaž, kde o tom píšeš, dík :) Já jsem k alternativní medicíně dost skeptická, v tomhle „oboru“ je hodně šarlátánství. Bylinky samozřejmě uznávám, ty mě pomáhají :D Ale třeba homeopatie je pro mě nepochopitelná, ale jak píšu, nemám zkušenost ani nastudováno, tak nesoudím a ráda se dozvím zkušenosti jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
25.1.14 22:40
@AeoniumA píše:
@Bubiii Mohla by ses o té detoxikaci nějak rozepsat? Nebo mě někam odkaž, kde o tom píšeš, dík :) Já jsem k alternativní medicíně dost skeptická, v tomhle „oboru“ je hodně šarlátánství. Bylinky samozřejmě uznávám, ty mě pomáhají :D Ale třeba homeopatie je pro mě nepochopitelná, ale jak píšu, nemám zkušenost ani nastudováno, tak nesoudím a ráda se dozvím zkušenosti jiných.

Tady jsou stranky Bubiii:
http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz/detoxikace/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.1.14 22:50
@alifie píše:
Tady jsou stranky Bubiii:
http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz/detoxikace/
Ženský já si vás prostě ještě nepamatuju, jsem tu krátce :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.1.14 22:58

@Bubiii Takže to „vymývání ampulky od očkovací látky“ tedy nepomohlo, zabral ten Joalis, to je zajímavé. Ty Joalis preparáty se dají sehnat i ve specializovaných obchodech, mám ten dojem? To je dobře, že vám to zabralo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
25.1.14 23:05

@AeoniumA My jsme měli globulky potencovanych vakcín. Joalis jsme kupovali u poradce, ale můžeš i na webu joalis. P očku se nejčastěji začíná preparáty deimun activ, minddren, mezeg… Pak záleží, jake problémy očko způsobilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
25.1.14 23:08
@AeoniumA píše: Ženský já si vás prostě ještě nepamatuju, jsem tu krátce :oops:

Já odkaz na vlastni detoxikacni web s poznatky, co pomohlo a zdá se mi funkcni, nemůžu dávat, asi bych si vykoledovala celoživotní blokaci na Emimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek