Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Konys a od kolika měsíců je, já mám tu první od ukonč. 4.měs. a je do um.
@kristencupcake dávat vodu nebo um podle toho jestli píšou na obale, jestli je mléčná nebo nemlečná. Já mu jí zatím testuju k večeři, zda vydrží déle v noci bez buzení. O 2 hoďky se to prodloužilo
. Ráno mléko a dopoledne už zkouším k obědu příkrmy.
@MuLena píše:
@Konys a od kolika měsíců je, já mám tu první od ukonč. 4.měs. a je do um.
Mame taky od 4. mesice.
@Konys píše:
Blbost, my mame bananovou a připravuje se z vody..
Beru zpět, jsou i ty, co stačí jen voda, jsem vygooglila
. Jsem teď taky začala s kašemi, tak všechny jsem ještě nezkoušela. Tak dík za zjištění ![]()
@MuLena píše:
Beru zpět, jsou i ty, co stačí jen voda, jsem vygooglila. Jsem teď taky začala s kašemi, tak všechny jsem ještě nezkoušela. Tak dík za zjištění
Ale říkáte, ze davate bananovou? Si rikam, ze jsem jinou bananovou nez tu co kupujeme nevidela, ani google mi nenasel. Kendamil bananova je proste do vody..
Jakou teda mate? Precetla jste si spravne pripravu?
![]()
@Konys píše:
@MuLena tuhle mame my..
No už mi hrabe
, šla jsem do kuchyně zkouknout. Od kendamilu, co se míchá s um máme rýžovou a bananovou mám doma taky, ale je od Hami
![]()
@MuLena píše:
@KonysNo už mi hrabe, šla jsem do kuchyně zkouknout. Od kendamilu, co se míchá s um máme rýžovou a bananovou mám doma taky, ale je od Hami
![]()
![]()
![]()
Bingo
Jsem si rikala, ze tam bude háček ![]()
Ja teda jedu vse od Kendamilu a nemicham jí to. Po UM Hami mela priserny boleni, stejne jako po Hippu.. Takze u nas se jen Kendamiluje ![]()
@Konys píše:
BingoJsem si rikala, ze tam bude háček
Ja teda jedu vse od Kendamilu a nemicham jí to. Po UM Hami mela priserny boleni, stejne jako po Hippu.. Takze u nas se jen Kendamiluje
Já se ke Kendamilu navracim, tak uvidíme. Líbí se mi ty příchutě kaší pro starší bejbata👌🏻
Mohu poprosit o aktuální zkušenosti s mlékem kendamil? Malá má Nutrilon 1 a nic moc - pořád ublinkává, stolice jednou za 2 dny dost řídká a i tak malá musí dost tlačit, bolení bříška… Tak jsem začala uvažovat o jiném mléce, dle složení a recenzí se mi líbí ten kendamil, ale teď jsem zase četla že má snad novou recepturu a že je horší nebo co. Malá měla předtím Nutrilon AC kvůli ABKM a jsem ráda že obyčejný Nutrilon toleruje, nechci jí dělat bordel v zažívání tak mám právě dilema jestli to zkoušet kdyby to bylo špatné ![]()
@Jaaanča malý má Kendamil a funguje na něm jakš takš. Má 2,5 měsíce a stolice jednou denně, ale u nej jsou šílené ty bolebricha. Měl ještě Bebu a to byl úplně zabetonovany… starší měl Kendamil od půl roku, teď je mu 2,5 a pije ho pořad. Mě složení nepřijde jiné, měla jsem možnost porovnat krabice, je jiný akorát obal. Chuť UM bezpodmínečně nejlepší ze všech, co jsem měla možnost ochutnat. Jinak starší po Nutrilonu pořad hrozně savlil…
Malý bude mít za pár dnů 3 měsíce. Od příchodu z porodnice je na UM. Prvně měl Hipp Combiotik 1, to měl extrémní bolesti bříška, nakonec ho to uclapo na několik dnů a nakonec z něj vycházel bobek připomínající beton.
Přešel na Nutrilon 1, to ho opět trápilo bříško, měl pořád velký hlad a srajdu.
Do třetice všeho dobrého jsem zvolila právě Kendamil 1, kde jsem se většinou dočetla pozitivní recenze. Mlíčko sedlo. Prcek krásně prospívá, prdí, bobek pravidelný jednou denně, spinká celou noc, mlíčko ho zasytí. Takže za mě top ![]()