Registrace do porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
gabinaT
1.6.10 12:33

Ahoj, mam podobny problem, ma gynekolozka mi oznamila, ze kdyz jsem rodila v jedne poronici a maji tam mou kartu, tak uz se registrovat nemusim, mluvila o tom tak presvecive ze jsem to dale neresila. Nedavno me mseli prijmout do nrmocnice pro nejake komplikace, na bulovku, kde jsem uz rodila, a tam mi rekli ze nic takoveho neexistuje. Odlezela jsem si to tam tey a ted tam chodim do rizikove poradny ale stejne me odmitli registrovat, ze prej maj moc plno, v jine poronici mi zas rekli ze kdyz chodim na bulovku jsem automaticky prijata tam a ze me nemuzou jde prijmout. Tak nevim uz kam mam jit. Navstevy na rizikovce mi zkoncili a opravdu netusim kam budu chodit posledni 4 tydny pre porodem. Pokud nekdo mate zkusenosti, prosim poradte mi. Nebo jestli vite, kde se registrovat uz po 20. tydnu, prosim dejte vedet. Diky moc. Zadne naroky nemam, jen mit kde porodit sve dite. A souhlasim, je to ponizovani a buzerovani nastavajicich maminek! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
1.6.10 16:12

Gabino, neporadím ti, jen potvrdím, že jsem se podruhý do Motola musela registrovat, i když jsem tam rodila 2Oměsíců před tím. Poprvý jsem se neregistrovala vůbec. Beztak zastávám názor, že je to k ničmeu, když můžeš rodit kdykoliv jjindy krom TP, ale byrokracie je holt mocná. Neboj, někde tě porodit nechají, v opačným případě budeš aspon mediální hvězda ve zprávách :roll:

• Citovat
  • Upravit
maar
10.6.11 23:29

Krč

Neměl by být problém v Krči. Vím, že se tam nehraje na počet týdnů v těhotenství a ještě jsem nezažila, aby nějakou maminku (neregistrovanou), která je v rozběhlém porodu „odlifrovali“ jinam. Sál tam bude zavřený 14 dní v září

• Citovat
  • Upravit
maar
10.6.11 23:29

Krč

Neměl by být problém v Krči. Vím, že se tam nehraje na počet týdnů v těhotenství a ještě jsem nezažila, aby nějakou maminku (neregistrovanou), která je v rozběhlém porodu „odlifrovali“ jinam. Sál tam bude zavřený 14 dní v září

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková