Registrovaná sestra na mateřské a body

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
5.2.11 12:49

Ahoj,
na tom nconzo jsou opravdu velmi ochotní, mě uznali kredity za studium VŠ, i když nebyla zdravotnická, ale měla dost podobných předmětů. Zrovna jsem si lámala hlavu, jak to udělám s prodloužením a kredity, nechce se mi nikam lítat a hlídání taky nemám…
Ale holky, jestli jste někdo z Prahy, tak doporučuji Pražské gerontologické dny jako seminář. Je to na tři dny a dostanete 10kreditů…aspoň loni to tak bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.2.11 12:56

já mám za školu 70 bodu,ale nevím kolik se mi jich bude počítat,nějaký zkoušky jsem dělala jako registrovaná a nějaký jsem ještě registrovaná nebyla,dělala jsem si jen specializaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.2.11 22:12

Holky, zkusím ještě otevřít tuto diskuzi..nevíte jak je to, když nemám odpracováno těch x let ve zdravotnictví? Nebo jak jste tady psali, že se registrace automaticky prodlužuje? Mě teda končí registrace až v 04/2012, tak se pomalu chystám na sbírání kreditů, ale praxi /odpracováno ve zdr mít rozhodně nebudu. těd jsem na MD a předtím jsem už dlouho ve zdr nepracovala..Musím si teda zažádat o zkoušku? Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
12.2.11 22:18

Já myslím, že pokud teď máš platnou registraci, tak by se měla automaticky prodloužit na těch 10 let :think:

• Citovat
  • Upravit
182
13.2.11 12:20

no já jsem z toho nějak mimo..v podstatě až včera jsem se dozvěděla o té „malé novele“, takže tahle informace mě nějak úplně vypadla..asi zkusím zavolat do Brna a uvidíme co tam vymyslí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
13.2.11 12:22

Ok, tak pak dej vědět co jsi zjistila ;) Taky by mě to zajímalo.

• Citovat
  • Upravit
2
10.3.11 11:11

zdravím všechny zdravotní sestřičky na MD. chci se zeptat jestli některá z vás náhodou nemá stejný problém jako já.
jsem registrovaná od roku 2006 na 5 let do ledna 2011 a zjistila jsem to dneska. na MD jsem už 2 roky. kridity mám nasbírané přes 40.nevín jestli to mám poslat opožděně zda mi to uznají nebo se mi registrace na ty 3 roky misto MD jako by pozastavuje. nevíte copak mám dělat???????? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.3.11 11:36

nasbírala jsem kredity v prvních 3letech abych pak měla klid. je to strašný připadá mi že nic nestíhám a na vše zapomínám. děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze