Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lovelytelle píše: ..... jednou reklamace neuznana presto opravena, coz je divny,
To je klasicky figl, ze reklamaci oficialne neuznaji, ale opravu Ti „z dobre vule“ provedou. Protoze za 3 reklamace uz bys mela narok na vraceni penez.
Dela se to takhle treba u kocarku - reklamovala jsem boudu - bez reci to ode me vzali, i mi za par dni volali, ze uz to mam opravene, bylo to zdarma atd. A doma pak ctu v papire, ze „reklamace neuznana z duvodu spatneho zachazeni s vyrobkem, oprava presto provedena“. Takhle jim tam lidi sice muzou behat do aleluja, ale oni nemusi sahnout do kasy, a o to jim jde.
To co pisete o Batovi je teda hruza, ja uz tam dlouho nic nekoupila, a ani nekoupim, jak tak koukam
.
Ale kdysi vraceli ihned peníze.....asi bylo měli hodně reklamací..proto je neuznávají ![]()
Jj, kdysi hodne davno s tim problemy nebyly. Ja myslim, ze je to spis jejich nova strategie. I kdyz musim rict (kdyz uz je tady hanime
), ze jsem si pred par lety vsimla, ze najednou mi boty „nesedi“, jako by zmenili kopyto na velikosti, nebo nevim, jakoukoliv botu mam 38, v batovsky najednou plavu.
Taky maji boty hodne tvrdy, bych rekla. Proste uz tam davno nechodim, je spousta jinych kramu. Maji obcas hezky kozacky, v zimnich vyber je, ale v jarnich a letnich vzorech mi to prijde jak na stary baby.
Pred 14 dny jsem tam asi po 10ti letech koupila detsky boty - sandale Bubble gummers. Tak jsem zvedava, jestli aspon to jedno leto (na delsi dobu stejne nebudou) v nich vydrzime ![]()
Baťa „bývala“ solidní firma. Teď se chovají k zákazníkům příšerně, prodávají nekvalitní zboží za vysokou cenu a reklamace ukončují s tím, že je bota mechanicky poškozená. Ale proč ty boty nic nevydrží??? Protože to jsou šmejdy, je použitý špatný materiál, nitě apod. Dřív byla kvalita vyšší. Takže Baťu už nikomu nedoporučuji. Je spousta jiných prodejců, kde se k zákazníkovi chovají slušně !!!!
zítra se chystám reklamovat kožený balerýny. Dneska se mi vytvořily na obou botách krokodýlci, na jedné krokodýlek a na druhý krokodýl do půlky boty, k tomu prošoupané paty, jsem zvědavá co mi na to řeknou. Botky z loňska a ze dne na den se rozpadnout ![]()
Lucili,tak nám pak napiš, jak to dopadlo ??? Jsem fakt zvědavá. Z.
Byla jsem v Praze Letňanech, paní byla ochotná, milá, vše jsme sepsaly a vyjádření podávají mailem nebo telefonem do 30 dnů. Tak uvidím ![]()
Tak dávám vědět jak jsem dopadla. Obuv byla nošena s vadou, proto reklamace neuznána. Volala jsem na centrálu, jak postupovat při odvolání. Boty se mi rozpaly venku a asi jsem je měla hned zout. Odvolávat se nebudu, chytly by se těch prošoupaných pat a ty se mi ze dne na den neprošouply, takže by měly pravdu. Šlo by to i přes soudního znalce, kterýho bych zaplatila a kdybych vyhrála, tak mi ho i s botama proplatí
Zimní boty zakoupené u Bati v listopadu 2011,nošené od půlky ledna do půlky února následujícího roku, tedy 1 měsíc, měly vytrhanou podšívku v obou patách. Neúspěšně jsem je reklamovala jak u vedoucí prodejny OC Futurum v Ostravě, tak u oblastní vedoucí. Důvod-mechanické poškození. Nechala jsem vypracovat znalecký posudek soudním znalcem, vyzněl zcela v můj prospěch, boty následně zaslali na posouzení i s posudkem do Zlína, kde rozhodli, že mi vrátí peníze a proplatí i fakturu za znalecký posudek. Peníze už došly. Ale chce to trpělivost. Celá anabáze trvala skoro 4 měsíce. Moji radost by ještě umocnilo, kdyby se mi někdo omluvil. To se nestalo.
Ahoj, ráda bych se podělila o svou zkušenost z Bati, já osobně si tam boty již několik let nekupuji, kvůli špatnému poměru cena/kvalita, nyní jsem si ale po dlouhé době koupila od nich krásné botky z 1400,– zlevněné na 400,–, takže očekávám, že se mi do konce léta rozpadnou
ale vybrala jsem si takové s označením „vycházková obuv“ a né „vysoce módní“-s tou podle Bati můžete chodit pouze po červeném koberci jednou za rok. Tady je moje zkušenost s reklamací: kamarád si u nich loni koupil pořádné zimní boty asi za 2 a půl tisíce. PO TÝDNU nošení se mu začaly rozpadat podrážky a já jsem se sním šla kouknout do Bati, když je šel reklamovat. Víte, co mu řekla prodavačka? Že ty boty NEJSOU na každodenní nošení a že mu reklamaci neuznají…úplně směšné. Řekli jsme jí, ať zavolá vedoucí, že si to vyjednáme s ní, ale vedoucí zavolat nechtěla, že prý nám řekne to samé. Kdybyste viděli, jak se kamarád naštval, řekl jí, že jestli mu okamžitě nevyřídí reklamaci, volá známému do TV (hádejte jaké
) a okamžitě o nich natočí reportáž. Nato prodavačka bez mrknutí došla pro vedoucí a ta mu okamžitě vrátila peníze. Baťa ČB, OC Mercury.......je to hodně smutné, ale u Bati se slušností při reklamaci nejspíš neobstojíte
a je mi líto prodavaček, jestli mají nařízené ty reklamace odmítat..
Mám od Bati boty rozpárala se nit a oni to zamítli, že noha je větší než bota.Jsou to děsný idioti, už tam nikdy nic nekoupím…
@Norman píše:
Mám od Bati boty rozpárala se nit a oni to zamítli, že noha je větší než bota.Jsou to děsný idioti, už tam nikdy nic nekoupím…
Přesně tak, už tam taky nic nekoupim. Před pár lety jsem si tam koupila kožené zimní boty a přípravek na impregnaci a stejně do bot teklo a pak se začly rozlepovat po stranách, prodavačka mi řekla, že je to normální, že do zimních bot teče
Jako budiž, to bych ještě brala, ale u bot za 2500,–mi to přišlo absurdní. A k tomu rozlepování mi řekla, že nelze uznat, že je to opotřebováním-po měsíci používání
No, už jsem nikdy nic nekoupila a ani nekoupím.
@Jančakecalka ja jsem si tam taky koupila boty za 2500 kc a mela jsem problemy ze zipem na jedny boty, nejdriv mi to opravili a neuznaly tak uz mi to vubec neuznaly, resila jsem to s nejakym manazerem upadl mi tam ten caflik na zapinani, boty jsou po zaruce a tenhle tyden se mi rozbil celej zip, takze jsem je musela dat na opravu. od bati nekoupim ani tkanicku :/
Zdravím.
Dnes jsem přebírala různé stvrzenky doma a našla reklamaci bot z roku 2008. Jen pro zajímavost: U firmy STIHAL A. S. jsem si koupila 14.10.2008 boty za 1400. Byly mi volné, tak akorát. Za 14 dní se bota uvnitř na patách zcela potrhala. Reklamace neuznána. to ještě beru. Za chvíli praskla kůže u malíčků…podotýkám, boty mi nebyly malé ani těsné! Reklamace-neuznáno. Vyhrožuji tedy soudním znalcem - a neuznáno plus doplněno o vyjádření soudního znalce PETRA JANATY-který mi v životě neviděl, natož moje nohy:-)
Cituji: „Obuv nesplňuje zásady obecné hygieny. K roztržení materiálu došlo na patách z důvodu špatného obouvání a zouvání. Protržený materiál v malíkové části byl způsoben DEFORMITOU PRSTNÍCH KLOUBŮ.“ Dnes mi mrzí, že jsem neměla chuť, čas a peníze to dát k soudu…takže pan JANATA je jasnovidec-viděl moje malíky přes půl republiky!!! kadet!
Ahoj, taky mám negativní zkušenost s baťou, koupila jsem si velmi kvalitně vyhlížející celokožené kozačky, udělala se v nich díra, evidentně na reklamaci, problém byl v tom, že jsem tam boty dávala asi půl roku před skončením reklamace (ale udělalo se to za jednu sezonu, jen jsem naměla možnost se tam dostat) V rozhodnutí mi mimo jiné napsaly, že vycházková obuv není určena ke každodennímu chození, že jsem je měla střídat s jinými (kolik těch kozaček mám proboha mít! jsem ráda že našetřím na jedny pořádný
) a dále, že boty nenavrhují, tak aby dlouho vydržely, ale tak aby byli především módní
ano nedělám si pr… skutečně mi to tak napsaly. Boty u bati jsem naposledy kupovala malé, říkala jsem si, že ty dva měsíce než z nich vyroste snad vydrží, sobě už nekupuji ![]()