Reklamace bot Baťa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20113
17.6.14 07:57

Je pravda, že jsou třeba tzv halové boty a ty jsou do interiéru, ale zda jsou botky ven či ne by mělo být u nich napsané! Když budou chtít, vždy si najdou nějakou výmluvu, aby sme byli my, spotřebitelé ti špatní!
Přišla jsem na to, že ne vše, co je drahé a značkové je nejlepší a vydrží nejdéle. Jednou sem si koupila drahé těhotenské šaty přes 1500, pro mě hrozná cena a i když sem je prala dle cedulky, v ruce..pustili do sebe červenou barvu, i když na sobě žádnou červenou neměli!! Takže já si už drahé věci zásadně nekupuju!
Ale je to samozřejmě i o náhodě na co člověk zrovna narazí!
Dříve bylo třeba méně zboží, ale přijde mi, že bylo kvalitnější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.6.14 11:52

@hhrusticka znacka Bata k nejakym „lepsim“ uz davno nepatri, boty jsou nekvalitni, tvrde, staci je vzit v krame na nohu a vim, ze ne-e. A ani nejsou pekne. Nebo teda mne se nelibi uz dobrych 10 let, předtím to bylo v pohode, ale od urcite doby to slo hrozne dolu.
Hodne ruznych znacek mají v Renu, tam je docela vyber.
Nebo pak ty trochud drazsi, zkusit do Salamandru apod.
Ted je velky vyber od Tamaris, ale koupila jsem si na jaro baleríny a jsou dost odrene na spickach :think:. Tak nevim. Ale chodi se v nich pekne a sandalu tam mají tri prd…e tak taky zkus, ceny tam nejsou spatne, sandaly kolem 1199,– :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.6.14 11:54

@lucypaja to je pravda, ja se značkami taky neridim, koupim si, co se mi libi (a na co mam samozrejme). Třeba si tu drazsi znacku i koupim, ale rozhodne od ni necekam něco vic, bezchybnost zboží apod., to tak nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.6.14 12:02

Mám úplně stejnou negativní zkušenost. Cca 4 roky zpět jsem si koupila kožené lodičky za 1790,– Kč. Za týden se začal odírat podpatek, tak jsem je nesla na reklamaci a bylo mi řečeno, že kožené lodičky nejsou určené pro chůzi venku :cert: Tak to mě dostalo, nejprve tak pochybná kvalita, a pak neuznán reklamace. Při nákupu mi nikdo neřekl, že bota není na ven, ani by mě nenapadlo si je koupit. Loni jsem si tam koupila zimní boty - vysoké, s kožíškem do přírody, po 2 měsících se začaly olupovat…také neuznáno. Takže u mě Baťa skončil. Jsem ochotná koupit dražší kvalitní botu, ale tohle splňuje je to dražší a kvalita asi někam zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20113
19.6.14 22:50

Kladné vyřízení reklamace
Ahojky, tak jak jsem už psala, v pondělí 16.6. sme podali reklamaci na dětské botičky, ve středu nám psali, že reklamace je vyřízená že odstupují od smlouvy a že si máme přijít do obchodu, kde sme reklamaci podávali, dnes sme tam byli a vrátili nám peníze bez řečí!! Tak sme rádi a do obchodu Baťa už si boty kupovat nepůjdem!!
Všem přeji kladné vyřízení! A co nejméně šmejdského zboží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
27.11.14 22:05

Taky velmi špatná zkušenost s reklamacema a kvalitou…už nikdy vice…během 1měsíce bylo po 3 párech bot, které jsem nakoupila détem do školy…s reklamaci hsem po měsici nošeni neuspěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.1.18 09:40

Reklamace - prasklý šev

Ahoj holky,

nikdy jsem nic reklamovat nemusela, ale možná proto že jsem nenakupovala u Bati. V pondělí jsem si koupila nádherný botky a včera jsem je poprvé vytáhla ven. Na jedné botě ovšem praskl šev a díky němu se šití celé rozjelo. Šev dole u podrážky, takže boty nenositelné.

Boty stáli 2tis. (před slevou 2700.-), tak mám fakt velkej vztek! Normálně kupuju v Humanicu a boty mi vydrží klidně 2-3 roky.

Má cenu tam s tím chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.1.18 09:46

S proč by jsi tam neměla chodit? Je to normální obchod, kde ti reklamaci vyřídí do 30 dnů. Manžel reklamuje u Bati boty každou chvíli, má fakt spotřebu, a nikdy nebyl problém. Všechno vždycky uznáno.

• Citovat
  • Upravit
3743
10.1.18 10:00

Reklamovat a co nejdříve.

Stalo se mi, že jsem si na konci července koupila u Bati sandále, nosila měsíc a po měsíci nezkontrolovala, na jaro zjistila, že mají prasklou podrážku a už mi to neuznali, jelikož jsem je prý nosila 3/4 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20113
10.1.18 10:32

Baťa ty boty má čím dál tím horší, opět sme se nechali zlákat a koupili v září pro syna nosil je ani ne dva týdny a už praskali, naštěstí nám reklamaci uznali, ale fakt na Baťu máme smůlu, takže za mě reklamovat, cena nebyla malá..hodně štěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.1.18 12:55

@lucypaja a jak to dopadlo? boty opravili? nebo vrátili peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20113
11.1.18 10:40

@Kazimiraolejovka-no zaškrtli sme tam, že bychom raději peníze a přesto je opravili teď je nenosí, že jsou nižší, tak uvidíme, zda je obuje ještě na jaře nebo až se víc oteplí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.3.25 10:49

Jsem ráda, že jsem se přihlásila na tohle fórum, protože jsem po dlouhých letech pojala (zřejmě blbý) nápad, zase si tam něco koupit. Bohudíky mají zmršené taky funkce na
e-shop webu, takže jsem se začala zajímat. A nestačila jsem se divit. Celkově to působí dojmem, že jim ty jejich výtvory „s poctivou českou tradicí“, patlají někde v Číně a personál proškolují k jednání s klientem ve smyslu „zaplať, vypadni a už se nevracej, nebo bude zle!“. Takhle špatné zkušenosti lidi popisují celoplošně a mám pocit, že za chvíli už se u Bati každý bude bát nakupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
16.7.25 16:45

Koupila jsem si boty za 1699 Kč dne 5.4.2025 a už mám prasklou podrazku.
Nebudou mi při reklamaci dělat problém, že jsou uvnitř špinavé od ponožek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák