Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Je pravda, že jsou třeba tzv halové boty a ty jsou do interiéru, ale zda jsou botky ven či ne by mělo být u nich napsané! Když budou chtít, vždy si najdou nějakou výmluvu, aby sme byli my, spotřebitelé ti špatní!
Přišla jsem na to, že ne vše, co je drahé a značkové je nejlepší a vydrží nejdéle. Jednou sem si koupila drahé těhotenské šaty přes 1500, pro mě hrozná cena a i když sem je prala dle cedulky, v ruce..pustili do sebe červenou barvu, i když na sobě žádnou červenou neměli!! Takže já si už drahé věci zásadně nekupuju!
Ale je to samozřejmě i o náhodě na co člověk zrovna narazí!
Dříve bylo třeba méně zboží, ale přijde mi, že bylo kvalitnější!
@hhrusticka znacka Bata k nejakym „lepsim“ uz davno nepatri, boty jsou nekvalitni, tvrde, staci je vzit v krame na nohu a vim, ze ne-e. A ani nejsou pekne. Nebo teda mne se nelibi uz dobrych 10 let, předtím to bylo v pohode, ale od urcite doby to slo hrozne dolu.
Hodne ruznych znacek mají v Renu, tam je docela vyber.
Nebo pak ty trochud drazsi, zkusit do Salamandru apod.
Ted je velky vyber od Tamaris, ale koupila jsem si na jaro baleríny a jsou dost odrene na spickach
. Tak nevim. Ale chodi se v nich pekne a sandalu tam mají tri prd…e tak taky zkus, ceny tam nejsou spatne, sandaly kolem 1199,– ![]()
@lucypaja to je pravda, ja se značkami taky neridim, koupim si, co se mi libi (a na co mam samozrejme). Třeba si tu drazsi znacku i koupim, ale rozhodne od ni necekam něco vic, bezchybnost zboží apod., to tak nefunguje
Mám úplně stejnou negativní zkušenost. Cca 4 roky zpět jsem si koupila kožené lodičky za 1790,– Kč. Za týden se začal odírat podpatek, tak jsem je nesla na reklamaci a bylo mi řečeno, že kožené lodičky nejsou určené pro chůzi venku
Tak to mě dostalo, nejprve tak pochybná kvalita, a pak neuznán reklamace. Při nákupu mi nikdo neřekl, že bota není na ven, ani by mě nenapadlo si je koupit. Loni jsem si tam koupila zimní boty - vysoké, s kožíškem do přírody, po 2 měsících se začaly olupovat…také neuznáno. Takže u mě Baťa skončil. Jsem ochotná koupit dražší kvalitní botu, ale tohle splňuje je to dražší a kvalita asi někam zmizela.
Kladné vyřízení reklamace
Ahojky, tak jak jsem už psala, v pondělí 16.6. sme podali reklamaci na dětské botičky, ve středu nám psali, že reklamace je vyřízená že odstupují od smlouvy a že si máme přijít do obchodu, kde sme reklamaci podávali, dnes sme tam byli a vrátili nám peníze bez řečí!! Tak sme rádi a do obchodu Baťa už si boty kupovat nepůjdem!!
Všem přeji kladné vyřízení! A co nejméně šmejdského zboží!
Taky velmi špatná zkušenost s reklamacema a kvalitou…už nikdy vice…během 1měsíce bylo po 3 párech bot, které jsem nakoupila détem do školy…s reklamaci hsem po měsici nošeni neuspěla
Ahoj holky,
nikdy jsem nic reklamovat nemusela, ale možná proto že jsem nenakupovala u Bati. V pondělí jsem si koupila nádherný botky a včera jsem je poprvé vytáhla ven. Na jedné botě ovšem praskl šev a díky němu se šití celé rozjelo. Šev dole u podrážky, takže boty nenositelné.
Boty stáli 2tis. (před slevou 2700.-), tak mám fakt velkej vztek! Normálně kupuju v Humanicu a boty mi vydrží klidně 2-3 roky.
Má cenu tam s tím chodit?
S proč by jsi tam neměla chodit? Je to normální obchod, kde ti reklamaci vyřídí do 30 dnů. Manžel reklamuje u Bati boty každou chvíli, má fakt spotřebu, a nikdy nebyl problém. Všechno vždycky uznáno.
Reklamovat a co nejdříve.
Stalo se mi, že jsem si na konci července koupila u Bati sandále, nosila měsíc a po měsíci nezkontrolovala, na jaro zjistila, že mají prasklou podrážku a už mi to neuznali, jelikož jsem je prý nosila 3/4 roku.
Baťa ty boty má čím dál tím horší, opět sme se nechali zlákat a koupili v září pro syna nosil je ani ne dva týdny a už praskali, naštěstí nám reklamaci uznali, ale fakt na Baťu máme smůlu, takže za mě reklamovat, cena nebyla malá..hodně štěstí..
@lucypaja a jak to dopadlo? boty opravili? nebo vrátili peníze?
@Kazimiraolejovka-no zaškrtli sme tam, že bychom raději peníze a přesto je opravili teď je nenosí, že jsou nižší, tak uvidíme, zda je obuje ještě na jaře nebo až se víc oteplí…
Jsem ráda, že jsem se přihlásila na tohle fórum, protože jsem po dlouhých letech pojala (zřejmě blbý) nápad, zase si tam něco koupit. Bohudíky mají zmršené taky funkce na
e-shop webu, takže jsem se začala zajímat. A nestačila jsem se divit. Celkově to působí dojmem, že jim ty jejich výtvory „s poctivou českou tradicí“, patlají někde v Číně a personál proškolují k jednání s klientem ve smyslu „zaplať, vypadni a už se nevracej, nebo bude zle!“. Takhle špatné zkušenosti lidi popisují celoplošně a mám pocit, že za chvíli už se u Bati každý bude bát nakupovat…
Koupila jsem si boty za 1699 Kč dne 5.4.2025 a už mám prasklou podrazku.
Nebudou mi při reklamaci dělat problém, že jsou uvnitř špinavé od ponožek?