Reklamace hraček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
27.1.17 19:38

Jinak těch 30 dní je max. lhůta na vyřešení. Ale vyřešeno je i zamítnutím reklamace. A pozor, doba reklamace může být dohodou stran prodloužena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.1.17 19:43
@Ivan PPZ píše:
Při reklamaci v prvních 6 měsících je na zákazníkovi, aby zvolil způsob vyřešení- vrácení peněz/ opravu/ výměnu.

to je nesmysl, ani při reklamaci prvních 6 měsíců nemá zákazník právo na automatické vrácení peněz. pouze u opakované vady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.1.17 19:59

Jeste jedna otazka, oni tam mají otevreno i v sobotu i v nedeli, muzu si tam zajit uz ted o vikendu, i když na zarucaku mam napsane, ze reklamace vyrizuji pouze v pracovnich dnech? Nebo pockat do toho pondelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.1.17 19:59

Jeste jedna otazka, oni tam mají otevreno i v sobotu i v nedeli, muzu si tam zajit uz ted o vikendu, i když na zarucaku mam napsane, ze reklamace vyrizuji pouze v pracovnich dnech? Nebo pockat do toho pondelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.1.17 20:00

Omylem jsme vlozila dvakrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
27.1.17 20:03

@Ewinkazakr reklamace musi vyřizovat i o víkendu - dle zákona po celou dobu otevírací doby musi byt na prodejně přítomen reklamacni pracovník. Ale pokud ocekavas nejake krivarny nebo nespolupraci, je lepší počkat na pracovní den - ve většině prodejen totiž to nejvyšší vedení a vedoucí pracovnici o víkendu moc nedělají.

• Citovat
  • Upravit
261
27.1.17 20:07

To je prave docela velka hrackarna, u nas tady nejvetsi a zdala se mi solidni, tak me prave prekvapilo, ze me dnes po tom telefonu ta pani docela odpalkovala, za se ozvou a jen se omlouvala :? Tak snad nebudou delat problemy :think: dekuju moc vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.1.17 20:11

A už je to 30 dní? @Ewinkazakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
27.1.17 20:14
@jakanas píše:
to je nesmysl, ani při reklamaci prvních 6 měsíců nemá zákazník právo na automatické vrácení peněz. pouze u opakované vady

Pravda. Peníze zpět, pokud by např. ten produkt už nešlo pořídit nový (odstoupení od smlouvy). S opravou nemusím souhlasit. Ale reklamace delší než 30 dní = peníze možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.1.17 20:18

@AstraG ano, dneska, reklamovala jsem 27.12.2016, takze sami rikali ze do dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.1.17 20:20

@Ewinkazakr Píšeš že měsíc dávno uběhl. Pokud by jsi to tam nesla ihned 27.12. tak je to dnes 31. den, takže klidně zítra můžeš dojít do hračkárny a požadovat vrácení peněz, máš na ně nárok, pokud to ale ještě 30 dní není, nechoď tam a počkej si až to uplyne a pak požaduj peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.1.17 20:33

Nene, pisu, ze mesic uz utekl, ne ze davno :) mozna jsem to napsala spatne pochopitelne, nesla jsem hned po Vanocich, takze dnes je to 31 dni :) dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
27.1.17 21:20

@Ewinkazakr Taky jsem to blbě napsala :lol: Prostě po 30 dnech máš nárok na vrácení peněz a čekat nemusíš, peníze ti musí vydat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.1.17 21:46

Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
30.1.17 11:24

Maminky, jen vam chci podekovat za rady, penize mi bez problemu vratili :) nabizeli mi jeste, ze si muzu vzit ty stejne hracky nove, ale uz neverim, ze by dlouho fungovali, takhle vybereme detem neco lepsiho :) diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák