Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky ted mi přivezlo PPL objednávku z mall.cz objednávala jsem nádobí po otevření doma jsem zjistila že nějáké talíře jsou rozbité jak mám postupovat dál stalo se mi to poprvé
děkuji za odpověd
Ahojky, já jsem měla taky před časem problém u mallu se zbožím, ale reklamace proběhla rychle a v pořádku, neboj
… Musíš to nafotit, odeslat na reklamační oddělení, oni ti zpátky napíšou, kam máš zboží odeslat
… Napsali mi, že mi zaplatí i poštovné- když jsem jim tu rozbitou věc posílala, ale to mi vlastně ještě nedošlo
, je to už 3týdny, takže tam jdu hned napsat ![]()
Ju a ještě adresa ![]()
reklamace@mall.cz, napiš číslo objednávky, v jakém stavu zboží dorazilo, že byla krabice neporušená a dodej foto ![]()
To je smůla
, oni se mi hned ozvali zpět, at pošlu zboží-čistič vzduchu zpět a že mi vrátí peníze, takže jsem hned objednala nový kus a druhý den jsem ho měla doma ![]()
@nojmisek19 Udělala bych to jako @Sefa . Ale zavolej si tam, zda jsou ochotní to tak udělat. Určitě budou, nikdy jsem s nimi neměla problém při reklamaci.
Papír z ppl nepotřebuješ, hlavně klid, to bude v pohodě
, vánoce nejsou jen o dárcích, i když to člověka štve
… Oni by se ti měli ještě dneska ozvat
@nojmisek19 píše:
A taky mi došlo že jsem nedotala žádný papír od PPL
PPL stvrzenku nedává..
Aha ale vlastně nemám ani doklad žádný tam nebyl uvnitř je tam jen na balíku ta nálepka s adresou holky jsem šíleně nervní hledám už každou chybičku ![]()
Střepy přinášejí štěstí
, zavoláním tam bys stejně nic nevyřešila, musíš počkat až mrknou na fotky, snad to bude co nejdřív ![]()
@Sefa
právě byl to společný dárek pro mě a přítele k Vánocům a ted si jen vyčítám že jsem něco objednávala vůbec ![]()
Uvnitř musel být papír z mallu, kde je napsané to číslo objednávky a tak
, byla jsem z toho taky hotová a dobře to dopadlo ![]()