Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky tam mi odepsaly a mám zboží poslat zpět jen jsem zvědavá jak to budu balit ty střepy
prý mi vrátí peníze a poštovné za odeslání zpět
já myslela že mi jen nahradí ty rozbité talíře ale asi jsem se zmýlila ![]()
@nojmisek19 Tak vidíš, že to dobře dopadlo. A objednala jsi si tedy obratem nové? Vím, že by ti někde lítaly peníze, ale to jen chvíli. Oni to řeší docela rychle.
Nene neobjednala
už nechceme riskovat právě a ted stejně budeme čekat na peníze než je pošlou
Včera jsem objednávala dceři autosedačku z tohoto obchodu, dneska to přišlo, ovšem poslali mi místo sedačky zelený traktor pro děti. Já vím, moje chyba, že jsem si zboží nezkontrolovala při převzetí, ale krabice velikostně odpovídala, navíc jsem si říkala, že je to velký obchod s celkem dobrou reputací. Samozřejmě jsem hned volala na zákaznickou linku a podle instrukcí napsala mail na reklamační odd. Chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenost, jak to budou řešit? Budu muset zadat objednávku znovu? A jestli jo, zajímalo by mě, jestli budu muset tu sedačku znovu zaplatit nebo mi to jenom dovezou a já jim vrátím ten traktor
Každopádně jsem fakt vytočená, schválně jsem to objednávala od nich, protože jako jediní měli zboží skladem a sedačku bych potřebovala už tento víkend. Teď mi přišel mail, že mi odpoví nejpozději do dvou dnů ![]()
@Z.jev
já měla tu reklamačku jak jsem to tu psala a musela jsem poslat to rozbité nadobi jim a oni mi pak vrátili peníze +poštovný co jsme platila za poslání nádobí jinak jsem chtěla udělat že bych jim poslala to rozbité a oni by mi obratem poslali nové ale to prý nedělají jedině počkat až mi pošlou peníze a udělat novou objednávku
Je to na nich. S mallem není problém, pošlou nové, pokud je to velké, pošlou pro traktor přepravce, pokud malé, tak budeš muset na poštu a oni ti to na základě oskenovaného dokladu z pošty proplatí na účet
@nojmisek19 @Lama Lama Díky za info. To mám radost, že to budu muset objednávat znovu
Jinak @Lama Lama balík je celkem velký, měla to být autosedačka, tak snad to vezme dopravce
@kjhui Díky, hned mrknu na ty Kvalitní autosedačky. Právě jsem objednávala schválně z mall.cz, protože to byl jediný obchod, který měl sedačku na skladě. No uvidím, co mi odepíšou, kdyžtak si nechám vrátit peníze a objednám jinde
@kjhui Njn, jsem poučená pro příště. Mně šlo hlavně o to, abych měla sedačku co nejdřív. Tak teď budu čekat zřejmě ještě dýl ![]()
@kjhui Ještě počkám, co mi odpoví a podle toho se zařídím. Nechávám si všechno posílat PPL, takže i kdyby mi odpověděli až ve čtvrtek, mohla bych mít jinou sedačku v pondělí nebo v úterý, to zas není taková hrůza
Holky, máte někdo zkušenost s koupí kočárku na mall.cz? Bojím se pak případné reklamace, kdyby se kočárek rozbil.
@Lenja17 Ahoj s kocarkem nee, ale koupila jsem zehlicku na mall.cz - nenahrivala. Tak jsem ji zavezla na vydejni místo, kde se me rovnou zeptali, jestli chci vrátit peníze nebo nové zboží. Chtěla jsem peníze.
Naopak kocarek jsem koupila v Chiccu (Babydirect) - Casualplay. Když jsem potrebovala reklamaci, ani ne po roce, tak prodejna uz byla v insolvenci
To si clovek dneska nevybere ![]()