Reklamace mall.cz

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2098
18.12.12 13:37

Nic tam není právě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.12.12 13:38

@nojmisek19 já si zase každý rok vyčítám, že všechno obstárávám na poslední chvíli a každý rok si říkám, že příště už to bude jinak a z nákupama dárků začnu v srpnu :D a jak to dopadá, 24.12 ještě lítám po krámech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.12.12 13:39

A tak napiš číslo objednávky podle meilu, na meil ti dojde potvrzení objednávky a druhý den faktura, takže se ničeho neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
18.12.12 13:40

Poslala jsem reklamační meil + foto :-( tak doufám že odepíší co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.12.12 13:42

Já mám bohužel zkušenost spíš negativní - řešila jsem poškozené krabice se zbožím, protože byly z dopravy a asi i skladu úplně poničené a jako dárek nešly použít (paradoxně to byly dárkové kazety :D Nějaký „odborník“ je přilepil k sobě lepící páskou, která nešla sundat bez poničení krabice a navíc na ně asi při dopravě postavili něco těžšího. Nechtěla jsem nic vracet (do Vánoc málo času), takže si to přebalím sama, ale komunikace s reklamačním oddělením i přes všechny info, které jsem poslala hned prvním mailem včetně fotografií, probíhala neúčelně a skoro týden. Výsledek je sleva na další nákup 200,– Kč - příště raději budu vyzvedávat osobně:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10909
18.12.12 13:44

@nojmisek19 A napsala jsi i to, jestli si můžeš objednat další sadu? Možná to ani nebudou chtít posílat zpět, poněvadž to je dobrá sečka 8o

Papír nedostávám ani od pošty, pokud si neřeknu. Fakturu máš v mailu. Mall mi nikdy žádný papír v balíku neposlal. Klid - dobře to dopadne.

A bylo na té bedně napsáno, že je to křehké? Myslím, že v těch podmínkách mají napsáno i to, že máš kontaktovat i přepravce. Osobně jsem to nikdy nepochopila proč, poněvadž když je bedna na první pohled neporušená, tak nechápu. Ale raději jsem to udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.12.12 13:45

@nojmisek19 v krabici od Mallu přiložená faktura není, posílají ji na druhý den do mailu. Držím palce, aby se vše rychle vyřešilo a do Vánoc jsi měla nový dáreček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
18.12.12 13:45

Ja jsem reklamovala u Mallu a probehlo to v poradku a docela rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
18.12.12 13:50

@Trojlístek
ano na krabici je napsáno křehké a krabice byla neponíčená a jde o to že ani nic nechrastilo to je ten problém :-( zjistila jsem to až po rozbalení :-( stačilo by mi kdyby mi poslaly ty rozbité talíře nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.12.12 13:53
@Sefa píše:
@napoleon a jako byla poškozena krabice? to ti můžou říct, že jsi to neměla přebírat od dopravce, proto jsem tam psala, že krabice byla neporušena, ale zboží rozbité :)

V žádné krabici to zabalené nebylo, jen obalené tou černou fólií - poškozené byly přímo ty krabice od zboží..takže to samozřejmě nebylo vidět - zkrátka to nebylo zabalené adekvátně k obsahu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
18.12.12 14:05

Já měla fakturu v krabici. objednala jsem listerine a došlo mi 6×12 kleenex, a pak ještě v další krabici, co jsem objednala, takže dooobrý :mrgreen:
jinak mě to nedodali včas a na stránkách mají, že ti pošlou do 10-ti dnů 500 slevovej kupon na další nákup a nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.12.12 14:36

@napoleon promiň, až ted jsem viděla fotky :lol:, balí to tam jistě nějací odborníci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.12.12 14:49
@Sefa píše:
@napoleon promiň, až ted jsem viděla fotky :lol:, balí to tam jistě nějací odborníci ;)

Nejspíš vánoční posila, která nad tím moc nepřemýšlela :roll:..ale objednávka za litr, zamrzi to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
19.12.12 18:04

Ahoj holky tam mi odepsaly a mám zboží poslat zpět jen jsem zvědavá jak to budu balit ty střepy 8o prý mi vrátí peníze a poštovné za odeslání zpět :) já myslela že mi jen nahradí ty rozbité talíře ale asi jsem se zmýlila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10909
19.12.12 19:17

@nojmisek19 Tak vidíš, že to dobře dopadlo. A objednala jsi si tedy obratem nové? Vím, že by ti někde lítaly peníze, ale to jen chvíli. Oni to řeší docela rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák