Reklamace mall.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
20.2.15 17:57

Holky já se dneska zblázním :zed: :zed: :zed: Objednala jsem si pro syna golfky, dnes pro ně jel chlap na výdejní místo. Kočár jsme doma složili a zjistili jsme, že chybí přední madlo https://www.mall.cz/…-p3-classico?… napsala jsem jim přes ten jejich formulář. Co myslíte, pošlou to madlo, nebo budu teda muset rozložit kočár na součástky a poslat jim ho zpátky? Já jsem z toho tak vytočená, člověk si chce udělat radost, vyhodí x tisíc a nakonec ani nemá, to co si zaplatil :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
20.2.15 18:01

@Deninina napsalas jim do toho formuláře, že chcete jen doposlat madlo? Že nechcete vracet celý kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
20.2.15 18:03

@Deninina jo a vlastní zkušenost s reklamací s Mall.cz. Napsala jsem mail, přišla odpověď, že maj 30 dnů na posouzení a vyjádření se k reklamaci. Po 30 dnech nic, žádná odezva, tak jsem tam volala, naštvaná, zkejsla jsem si přes 20 minut na té jejich lince než mě spojili s operátorem, ten mi řekl, ať napíšu mail, že se mi v zákonné lhůtě k tomu nikdo nevyjádřil a že chci teda vrátit peníze. Peníze přišli asi týden na to, přesto mě telefon na tu jejich vypečenou linku stál 150 korun :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.2.15 18:22

S mall mám jen ty nejhorší zkušenosti!!! :cert: uz nikdy víc!!! Neochota, arogance doporucuji si příšte od nich nic nebrat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.2.15 18:25

@Jazz27 Jo napsala jsem jim, že něco ve stylu, že bych byla ráda za poslání náhradního madla, ale přišel mi email, že se budou mou žádostí zabývat do 3 pracovních dnů, takže vyjádření čekám někdy příští týden :pocitac:

No a ten kočár teda můžu používat, nebo raději ne?
Bože já bych se na to nejraději… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
20.2.15 18:48

Tak já si od nich objednala foťák a přišli mi sroubovaky :cert: Taky jsem byla dost naštvaná. Ale psala sem email a do 3 dnů mi napsali poradili co s tím takže neboj určí se domluvíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
20.2.15 20:10

@Deninina jestli ti to půjde i bez madla, tak ho používej. Když ho budou chtít vrátit, tak bych jim ho vrátila složenej a krabici, ať si ho zpátky rozloží. Když dopošlou madlo, tak domontuješ.
Tohle je jejich chyba, ne tvoje, takže by se měli snažit oni.

Za tři dni ti snad napíšou, jestli pošlou madlo nebo máš vrátit kočár a dají ti druhý.

Jinak Mall býval dobrý, ale poslední dobou na ně slyším ze všech stran jen kritiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.15 16:12
@Deninina píše:
Holky já se dneska zblázním :zed: :zed: :zed: Objednala jsem si pro syna golfky, dnes pro ně jel chlap na výdejní místo. Kočár jsme doma složili a zjistili jsme, že chybí přední madlo https://www.mall.cz/…-p3-classico?… napsala jsem jim přes ten jejich formulář. Co myslíte, pošlou to madlo, nebo budu teda muset rozložit kočár na součástky a poslat jim ho zpátky? Já jsem z toho tak vytočená, člověk si chce udělat radost, vyhodí x tisíc a nakonec ani nemá, to co si zaplatil :,( :,(

Já jsem podobnou situaci řešila taky. Objednala jsem si vysavač, vyluxovala jsem celej barák a pak jsem zjistila, že nefunguje navíjení šńůry. Druhý den, jsem jela na výdejní místo, řekla, co se stalo, a oni mi ho bez problémů vzali a objednali jiný kus. Následující den byl připraven nový k odběru a ještě se mi omlouvali za komplikace! :nevim: Asi záleží na člověku, který to vyřizuje, tohle byla pobočka Liberec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.2.15 18:08

@m.t.y.teddybear Díky, kéž by to u nás taky proběhlo tahle hladce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
21.2.15 18:11

Já jsem na mallu 1× reklamovala, poslala jsem zboží zpět a oni poslali prachy na účet cca do 10 dnů. Vše proběhlo úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
22.2.15 10:02

@Deninina pak sem napiš prosím, jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.2.15 10:05

@Jazz27 určitě dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.3.15 12:27

Hojte holky, tak reklamace proběhla v pořádku do 3 pracovních dnů mi odepsali z mallu, že to už řeší s výrobcem, který mi madlo pošle. Hned na to mi psala paní přímo z perega, že madlo poslali a že potřebují vyfotit registrační štítek kočárku. Takže madlo dnes dorazilo, sedí pěkně a já se konečně můžu radovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.16 09:52

Já tedy Mall.cz nedoporučuji! Četla jsem si diskuze (bohužel až pozdě)
a je tam šíleně moc negativních komentářů o nedodání zboží nebo poškození. Já mám bohužel zkušenost s nedodáním. Objednala jsem si sušičku za akční cenu, kterou mi jejich dopravce nebyl schopen dodat. Na jejich sledovací adrese mají neustále chybu a o nějakém kontaktu ani nemluvím. Po 4 dnech, co mi každý den volal jiný řidič, že mi veze zboží (poslala jsem si ho na jinou adresu, kde jsem si domlouvala dodání až odpoledne) a s tím, že si poznačí odpolední dodání, jsem se naštvala - zjistila si od řidiče číslo na dispečink kde mi sdělili, že mi můžou zboží dovést jedině dopoledne…domluvila jsem se, že tedy druhý den dopoledne bude na adrese někdo čekat a že mi zavolají čas dodání. Nikdo nepřijel - nikdo nezavolal. Urgovala jsem tedy dispečink a bylo mi sděleno, že mé zboží museli vrátit zpět do Mall. cz…Po několika telefonátech a mailech mi bylo sděleno, že si musím zboží objednat znovu a za již zvýšenou cenu o 2.000,– více! A jako omluvu mi nabídli slevu 500,– na další nákup. A odvolání nikde!!! Vysvětlení bylo, že jim naši domluvu dopravce nepotvrdil. To jsem tedy nečekala a na Mall.cz již nikdy!
Takže pozor… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák