Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pekny vecer.
Parkrat se mi stalo, ze jsem reklamovala plesniva rajcata nebo jinou zeleninu.
Tuhle me tak napadlo (pri krajeni melounu) - jde reklamovat meloun? Kdyz ho rozkrojite a zjistite, ze je uplne hnusny nebo neni cerveny apod. Zkousel jste to nekdo? ![]()
Příspěvek upraven 18.08.13 v 23:14
tady se cim dal tim vic resi vol*viny ![]()
zeleninu ani ovoce jsem nereklamovala a ani reklamovat nebudu ![]()
Ano, jde. Vracela jsem ho na kauflandu a bylo to bez problémů.
taky jsem ještě nic takového nereklamovala..:D ovoce beru pěkné a né natlučené a uchovávám ho dobře.. ovšem letos se mi stalo že mi začali plesnivět hned druhý den nektarinky, ovšem chyba byla u mě- nevyndala jsem je v pytlíku a když jsme doma měli 30 tak to bylo jasné:D..
Mělo by jít ![]()
já jsem si ted ve Sparu koupila za 26,–/kilo bezpeckový meloun. Nejen, že byl plnej pecek, ale byl i fakt hnusnej a bez chuti a šla jsem jim ho pěkně vrátit ![]()
Proc reklamovat zeleninu/ovoce? Snad vidis co kupujes ne? A pokud jde o vnitrek, tak tam ani zelinar nevidi.
Hele to je padle na hlavu toto prece. To by jsi jim jako rekla: ja jsem rozkrojila meloun a on byl malo cerveny, chci zpatky penize! Ty kokso, ja bych ti ty prachy snad vratila, jen aby jsi se citila, ze jsi vyhrala a bylo ti dobre na dusi. Ssama bych se pak pocurala smichy.
No pardon teda… tohle me dostalo…
@Anonymní píše:
Proc reklamovat zeleninu/ovoce? Snad vidis co kupujes ne? A pokud jde o vnitrek, tak tam ani zelinar nevidi.Hele to je padle na hlavu toto prece. To by jsi jim jako rekla: ja jsem rozkrojila meloun a on byl malo cerveny, chci zpatky penize! Ty kokso, ja bych ti ty prachy snad vratila, jen aby jsi se citila, ze jsi vyhrala a bylo ti dobre na dusi. Ssama bych se pak pocurala smichy.
tak on kdyz se koupi meloun treba za 100 kc a po rozkrojeni to jde rovnou do kose, tak je to parada, kdyz se to stane vicekrat, tak uz se reklamaci nedivim..
@Anonymní píše:
Proc reklamovat zeleninu/ovoce? Snad vidis co kupujes ne? A pokud jde o vnitrek, tak tam ani zelinar nevidi.Hele to je padle na hlavu toto prece. To by jsi jim jako rekla: ja jsem rozkrojila meloun a on byl malo cerveny, chci zpatky penize! Ty kokso, ja bych ti ty prachy snad vratila, jen aby jsi se citila, ze jsi vyhrala a bylo ti dobre na dusi. Ssama bych se pak pocurala smichy.
To se to urazi, kdyz je to anonymne, co? ![]()
Vidim co kupuju? U melounu asi tezko. Leda, ze bych ho nechala projet rentgenem nez ho zaplatim. ![]()
Tak pokud inzerují bezpeckový melou a je plný pecek, tak tam je to dost jasný, to bych reklamovala klidně… to, že si vyberu meloun, který není zralý nevím ![]()
Taky mě to dneska napadlo ![]()
Manžel koupil včera jeden a hned po nakrojení letěl do koše
a já dnes taky nic extra nekoupila
a 200kč v háji
@j.a.n.i1 píše:
to, že si vyberu meloun, který není zralý nevím
A nezkouší se meloun náhodou poklepem? Když to pěkně duní, je zralý…?
Martina1988 - to nastve, co. ![]()
iila - jo, klepu vzdy. Zatim jsem mela celkem stesti, ale myslim, ze je to vic o stesti nez o umeni klepat. ![]()
Jako ruzovy meloun bych samo reklamovat nesla. Ale pokud bych kupovala draze bezpeckaty a mel pecky nebo byl vylozene plesnivy, tak bych do toho osobne sla a vratila jim to.
Tuhle se mi to tak honilo hlavou, tak me napadlo zeptat se tady, no. ![]()
@iila píše:
A nezkouší se meloun náhodou poklepem? Když to pěkně duní, je zralý…?
No, zkouší, ale já mám absolutní hudební hluch
takže kulový poznám, jestli duní…