Reklamace melounu - lze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
19.8.13 08:41

@stazinka09 to je jasný :) ale já myslela spíš konkrétně třeba papriky, rajčata, jablka a tak :D ale je fakt že ani citrony jsem nikdy nemusela vracet - asi štěstí :D jen mě prostě příjde, že většina lidí prostě neřeší co koupí a pak se doma diví… proto jsem napsala, co jsem napsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
19.8.13 09:50

@Verunecka289 já myslim, že málo kdo koupí úmyslně shilé ovoce, nebo zeleninu. Možná na ní natrefí a koupí moje babička, která skoro nevidí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.8.13 10:18
.......píše: :lol: tady se cim dal tim vic resi vol*viny :mrgreen:
zeleninu ani ovoce jsem nereklamovala a ani reklamovat nebudu :nevim:

Hm, a to jsou přesně takové ty reakce, kvůli kterým se nejspíš spousta holek potřebuje zeptat na něco, co volovina není a nezeptají se radši.
Je to neobvyklé, protože lidi se stále ještě bojí ozvat se za svá práva, byť jde jen o meloun.
Děkuji za takovou diskuzi, osobně bych asi taky váhala, zda jít takovou věc reklamovat a jestli bych pochodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
22.8.13 17:59

@alicezulice Děkuji za téma. Nikdy by me nenapadlo reklamovat meloun :mrgreen:

@Liz píše:
@stazinka09 zuujala mě tato diskuse. Líbí se mi názory, jako je ten tvůj a @klafina123 A už začínám chápat proč nám tady prodávaj tak nekvalitní potraviny. Když třeba půl republiky smýšlí jako prvních pár příspěvků, tak to možná ani lepší nebude, když jim ani nevadí shnilé, nebo hnusné ovoce a nikdy by to nešli reklamovat. Ach jo, toho oni přesně využívaj, vědí, že jsme tady tupé stádo, které si nechá všechno líbit :,(

Děkuji, díky tomuhle příspěvku mě napadlo ten meloun reklamovat :mrgreen:…dnes jsem ráno koupila melouna v lidlu. Doma, při krájení, jsem byla naštvaná, protože byl asi déle skladován. Byl jakoby gumový a ještě bez chutí- hnus. Tak jsem ho zkusila vrátit…a v pohodě. Bylo to JEN 40kč, ale tak proč je vyhodit z okna. Koupila jsem v Penny za to jinýho :palec:. Snad už bude dobrý. :think:

Příspěvek upraven 24.08.13 v 11:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.8.13 20:08
@janet9 píše:
@alicezulice Děkuji za téma. Nikdy by mne nenapadlo reklamovat meloun :mrgreen:Děkuji, díky tomuhle příspěvku mně napadlo ten meloun reklamovat :mrgreen:…dnes jsem ráno koupila melouna v lidlu. Doma, při krájení, jsem byla naštvaná, protože byl asi déle skladován. Byl jakoby gumový a ještě bez chutí- hnus. Tak jsem ho zkusila vrátit…a v pohodě. Bylo to JEN 40kč, ale tak proč je vyhodit z okna. Koupila jsem v Penny za to jinýho :palec:. Snad už bude dobrý. :think:
:pankac: :dance: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pppppp
17.9.13 08:28

A popravdě, měly jste některá letos dobrý meloun? My měli asi tak 1 dobrý meloun na 7 špatných, příšerný rok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák