Reklamace šatiček - vyšisovaná barva po ručním praní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@fragola jej, to je příjemná zpráva. To je dobře, že to takhle dopadlo.
Já strašně nerada něco reklamuju, vždy si představuju, jak na mě vytáhnout tisíce argumentů, co jsem udělala špatně, měla udělat jinak atd.
Kdysi jsem reklamovala gumáčky, cca po 2měsících od koupě, malá je měla na noze minimálně, snad 3×???. Po měsíci přišla odpoveď, že boty odpovídají běžnému nošení a kvalita daného zboží odpovídá ceně (gumáky kupované v obchodě za 280Kč).
Od té doby jsem v tom obchodě nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky přidám svou trošku. Reklamovala jsem kozačky u Bati, které jsem měla 4× na noze a totálně se mi sešlapal podpatek. Reklamaci neuznali s tím, že odpovídá běžnému opotřebení. Paní ještě dodala, když boty měsíc nesundám z nohy, tak se nemohu divit
U Bati už nekupuji já ani nikdo z rodiny, nebyla to jediná špatná zkušenost.
- Citovat
- Upravit
@colafit občas mi přijde, že o výsledku reklamace rozhoduje už dopředu prodavačka.
Už se mi i stalo, že mi prodavačka reklamaci ani nevzala, že už měli podobný případ, reklamaci neuznali, že bych byla měsíc bez bot a stejně je vrátí stjené (jednou u svých, při chůzi „pískaly“, boty za 1400, podruhé u synových, odlepovala se mu gumová páska kolem celých bot - že v nich chodíme ve vlhku, a to byly pláťáky. Nejsem blbá, abych malému děckovi do mokra dávala plátěné boty, na to má botasky:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně kolikrát ruční praní šetrnější ež praní v pračce (v závislosti na programu teda) nepřipadá… Zvlášť, když se jedno místo intenzivně „tře“…
To mi přijde lepší, když se to v té pračcena jemnej program párkrát „prohodí“ kolem dokola… ![]()
Každopádně reklamovat bych nechala. My jsme takhle staršímu prckovi koupili krásnou mikinu v CAčku, ale po dvou praních se v podstatě úplně odrbal obrázek, co tam byl… Bez problémů nám vrátili peníze…
Ale tehdy mě to mrzelo, protože ta mikina byla fakt super… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já v ruce neperu nic ze stejného důvodu jako kate02
Na textil jde psací prostředek ve vysoké koncentraci a při praní se látka dře. Nešla bych v tvém případě reklamovat, protože si myslím, že prací prostředek byl dán přímo na šaty a ne rozpuštěný ve vodě a potom v roztoku šaty vyprané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soanpe ale já mám tu prací pastu vyzkušenou mnohokrát. Na dovolenou bych bez ní nejela, vypere z plavek opalovací krém, peru s ní barevné trička, šaty, prostě vše, co je potřeba. Jo, kdybych ji měla v ruce prvně, budu si nadávat, ale takhle ![]()
Navíc zrovna kombinace červeno-bílá pro mě znamená věčné praní v ruce - nedala bych ty šaty prát ani s červeným, ani s bílým ![]()
Odpoledne tam zajdu, tak uvidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black v obchodě byla brigádnice, šaty si vzala spolu s paragonem a mým t. č., že se mi zítra dopoledne ozva přímo paní majitelka obchodu.
Takže zatím nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní majitelka se neozvala, proto jsem využila polední přestávky v práci a zajela si tam sama.
Paní se mnou sepsala reklamační protokol s tím, že jsem to měla hned napoprvé prát v pračce s červeným, že když jsem to prala v ruce, že neví, zda to uznají.
Tak jsem jí na to řekla, že já nové oblečení vždy peru v ruce, protože nevím, jestli nebude pouštět barva (navíc ta Minie má na sobě plno třpytek, nevím, co by mi řekl chlap, že má třpytivé trenýrky).
Myslím, že kdybych to prvně prala v pračce a něco se stalo, řekli by, že se má prát prvně vše v ruce:-(.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik píše:
Paní majitelka se neozvala, proto jsem využila polední přestávky v práci a zajela si tam sama.Paní se mnou sepsala reklamační protokol s tím, že jsem to měla hned napoprvé prát v pračce s červeným, že když jsem to prala v ruce, že neví, zda to uznají.
Tak jsem jí na to řekla, že já nové oblečení vždy peru v ruce, protože nevím, jestli nebude pouštět barva (navíc ta Minie má na sobě plno třpytek, nevím, co by mi řekl chlap, že má třpytivé trenýrky).
Myslím, že kdybych to prvně prala v pračce a něco se stalo, řekli by, že se má prát prvně vše v ruce:-(.
To by řekli 100%
Taky nové věci většinou peru v ruce, zvlášť čerrvené či s červeným, abych zjistila, jak to pouští/nepouští. A nikdy bych to neprala s červeným, vždyť spousta červeného pouští a to by obarvilo tu bílou. Klukovy věci červené nebo s červeným, samozřejmě nic nebarví peru se světle modrým a béžovým
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik tak tím si můžeš být jistá. Já teď reklamuji okna a věř, že oblečení je proti tomu legrace. Nikdo nechce vracet ani korunu.
- Citovat
- Upravit
Tááák, měsíc uběhl, reklamace vyřízena.
Uznali mi ji a vrátili peníze.
Ani jsem v to nedoufala. Ale stejně mě to mrzí, šatičky byly nádherné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit