Reklamace úklidu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.7.18 14:42

@Monchichik - paní uklízela, sice se mi zdá že pomalu, ale opravdu kus práce odvedla. Škoda ale, že neudělala nějaké pokoje detailně, tak abych na ně už nemusela vůbec sáhnout. Takže jsem se rozhodla zaplatit a další podobný úklid budu hledat za půl roku a budu doufat, že dopadne líp. Protože od této agentury už opravdu ne.

• Citovat
  • Upravit
32105
3.7.18 14:54
@Anonymní píše:
@Monchichik - paní uklízela, sice se mi zdá že pomalu, ale opravdu kus práce odvedla. Škoda ale, že neudělala nějaké pokoje detailně, tak abych na ně už nemusela vůbec sáhnout. Takže jsem se rozhodla zaplatit a další podobný úklid budu hledat za půl roku a budu doufat, že dopadne líp. Protože od této agentury už opravdu ne.

No ale ona neudělala vše co měla, ty si za to zaplatila, takže majitelka je v pohodě se svými penězi, ale špatně odvedenou prací. A s kecama, že si jí měla ty poslat domů za hodiny co bys jí zaplatila , by se nestačila divit. To je fakt podnikatelka roku. Ale peníze si evidentně vymůže i za nekvalitně odvedenou práci, protože jsou lidi, co se nechtějí dohadovat. Já nesnáším, když ze mě někdo dělá blbce a chce peníze za něco, co neudělal. Zaplatila bych adekvátní část a nazdar. Už jen to, že nebyla ochotná se přijet ani podívat. Napsala bych jí hodnocení, že by jí zrak přecházel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
5.7.18 19:05

Na kolik Te ten uklid teda vysel? :think: Ja jsem dnes sama doma, tak jsem delala generalni uklid kuchyne, odskakuju od toho chvilema na emimino a pecu, ale delam to temer cely den. Jeden pokoj :think:. Myla jsem okna, zaluzie, prala zaclony, podsedaky, chnapky a jine textilie, myla lustry, lampy a svetla v lince, sporak, lednicku, odmrazovala mrazak, cistila topeni, vymyvala skrinky a supliky, dosypavala korenky ( :mrgreen: ), vytrizovala nadobi a plastove krabicky :roll: umyla linku, troubu, mikrovnku, vyvarila konev s octem zametla a nakonec vytrela, zacala jsem v osm rano a skoncila ted (nejela jsem uplne v kuse) ale jak mohl nekdo GENERALNI uklid bytu tri plus jedna odhadnout na pet hodin nechapu. V generalnim uklidu jde snad o to, ze se detailne umyjou a vycisti veci, ktere se pri beznem uklidu jen tak pofackujou, takze je jasne, ze to zabere vice casu a prace nez bezny pravidelny uklid. Pani majitelka je asi tezce mimo realitu a zaplatila bych ji maximalne 50% za snahu uklizecky - aby nepracovala zadarmo. Pokud by nebyla svolna domluve, napsala bych ji negativni hodnoceni i s fotkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný