Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martinaaaaaaaaa7 píše:
Holky, máte pravdu, takže od teďka, když se diskuze jmenuje Co vaříte k obědu?, budeme si psát o nejnovějších poznatcích z jaderné fyziky, proč taky dělat něco logicky, že? Denisa 76 - tak jak to vidíš s využitím jádra v příštím desetiletí?
Myslela jsem holky co třeba jenom zatím prochází ivf a dítě nemají
A ostatní bych neřešila..pokud nejde o život tak jde víš o co
![]()
Dieta este nemam, ale som po 2. IVF. Nikomu sme to nepovedali, takze ani dietatu nebudeme vysvetlovat, ze je z umeleho oplodnenie. Mne osobne by to ani neprekazalo, keby okolie o tom vedelo, ale manzel ma na to iny nazor a ja ho budem respektovat. Aj tak si myslim, ze to bude stale castejsie a o chvilu na tom nepride nikomu nic cudne.
Moje dcera sice není z IVF,ale z jedný " nehody" a od malička to ví, že tatínek nebyl a nebude.Lhát se dětem nemá.Měly jsme knížku od Kateřiny Janouchové..jmenuje se jak jsem přišel na svět a tam je vysvětlený jak se dělají děti a že i když to nejde normálně, tak že pomůžou doktoři..knížku jsme četly už do dvou let( žádný včeličky a kytičky u nás nehrozí)a nepřišlo jí to divný..navíc na tom není nic špatnýho.. ![]()
1miss1 - svůj postoj jsem jasně vysvětlila, nebaví mě to psát pořád dokola.
@martinaaaaaaaaa7 píše:
Holky, máte pravdu, takže od teďka, když se diskuze jmenuje Co vaříte k obědu?, budeme si psát o nejnovějších poznatcích z jaderné fyziky, proč taky dělat něco logicky, že? Denisa 76 - tak jak to vidíš s využitím jádra v příštím desetiletí?
Já myslím, že ty sama jsi už svými příspěvky, pohoršujícími se nad OT v této diskuzi, celkový počet těchto OT příspěvků zdvojnásobila ![]()
Řenknu a klidně to říkám i na počkání, poněvadž se máme čím chlubit.
My s manželem jsme tak průměrní, ale holky se opravdu vyvedly a jsou velmi hezké, až někdy přemýšlíme, jestli nepoužili v CAR vajíčko a spermie nějakých daleko pěknějších lidí, než jsme my
. Ale ono se obecně tvrdí, že děti z uměl. oplodnění jsou takové hezčí ![]()
Jsem jedna stech stastnych kterem se narodil krasny syn pres umele oplodneni, ja to svymu deteti urcite reknu, aby vedel jak ho moc milujem, jak moc sme ponem touzil
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
trochu přeháníš ne? Psala jsi, že ti vadí, že sem názor píší i ty co nemají dítě z IVF - na toto ti asi došly argumenty tak kolem sebe kopeš a hledáš další problém že?