Řeknete dítěti pravdu o umělém oplodnění?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1aktak1
29.5.12 12:58
@martinaaaaaaaaa7 píše:
Holky, máte pravdu, takže od teďka, když se diskuze jmenuje Co vaříte k obědu?, budeme si psát o nejnovějších poznatcích z jaderné fyziky, proč taky dělat něco logicky, že? Denisa 76 - tak jak to vidíš s využitím jádra v příštím desetiletí?

trochu přeháníš ne? Psala jsi, že ti vadí, že sem názor píší i ty co nemají dítě z IVF - na toto ti asi došly argumenty tak kolem sebe kopeš a hledáš další problém že?

• Citovat
  • Upravit
33916
29.5.12 13:00
@martinaaaaaaaaa7 píše:
Holky, máte pravdu, takže od teďka, když se diskuze jmenuje Co vaříte k obědu?, budeme si psát o nejnovějších poznatcích z jaderné fyziky, proč taky dělat něco logicky, že? Denisa 76 - tak jak to vidíš s využitím jádra v příštím desetiletí?

Myslela jsem holky co třeba jenom zatím prochází ivf a dítě nemají :roll: A ostatní bych neřešila..pokud nejde o život tak jde víš o co :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.12 13:05

Dieta este nemam, ale som po 2. IVF. Nikomu sme to nepovedali, takze ani dietatu nebudeme vysvetlovat, ze je z umeleho oplodnenie. Mne osobne by to ani neprekazalo, keby okolie o tom vedelo, ale manzel ma na to iny nazor a ja ho budem respektovat. Aj tak si myslim, ze to bude stale castejsie a o chvilu na tom nepride nikomu nic cudne.

• Citovat
  • Upravit
302
29.5.12 13:28

Moje dcera sice není z IVF,ale z jedný " nehody" a od malička to ví, že tatínek nebyl a nebude.Lhát se dětem nemá.Měly jsme knížku od Kateřiny Janouchové..jmenuje se jak jsem přišel na svět a tam je vysvětlený jak se dělají děti a že i když to nejde normálně, tak že pomůžou doktoři..knížku jsme četly už do dvou let( žádný včeličky a kytičky u nás nehrozí)a nepřišlo jí to divný..navíc na tom není nic špatnýho.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
29.5.12 14:12

1miss1 - svůj postoj jsem jasně vysvětlila, nebaví mě to psát pořád dokola.

• Citovat
  • Upravit
50725
29.5.12 21:21
@martinaaaaaaaaa7 píše:

Já myslím, že ty sama jsi už svými příspěvky, pohoršujícími se nad OT v této diskuzi, celkový počet těchto OT příspěvků zdvojnásobila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.karin
1.6.12 17:32

Řenknu a klidně to říkám i na počkání, poněvadž se máme čím chlubit. :) My s manželem jsme tak průměrní, ale holky se opravdu vyvedly a jsou velmi hezké, až někdy přemýšlíme, jestli nepoužili v CAR vajíčko a spermie nějakých daleko pěknějších lidí, než jsme my :) . Ale ono se obecně tvrdí, že děti z uměl. oplodnění jsou takové hezčí :)

• Citovat
  • Upravit
markte
4.10.12 22:45

ano

Jsem jedna stech stastnych kterem se narodil krasny syn pres umele oplodneni, ja to svymu deteti urcite reknu, aby vedel jak ho moc milujem, jak moc sme ponem touzil

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.