Rekonstrukce malé koupelny - inspirace obkladů, dlažby

15.5.24 10:23

Rekonstrukce malé koupelny - inspirace obkladů, dlažby

Dobrý den,
asi za dva měsíce mě čeká rekonstrukce opravdu malé koupelny 150×150, se sprchovým koutem, pračkou s vrchním plněním, umyvadlem a skříňkou. Má někdo pro inspiraci, jaké obklady a dlažba nejvíce vynikne? Jsem nějaká bezradná, moc velký výběr. Představovala jsem si nějaké světlé a pokud možno nejméně náročné na údržbu. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7539
15.5.24 10:42

Osobně bych dala taky nějakou úplně světlou vanilku, smetanovou, kávovou… fakt světlounké barvy jak dlažbu tak obklad. Klidně i bílou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.5.24 11:01

Pinterest

• Citovat
  • Upravit
13788
15.5.24 23:07

Menší prostor zvětšují větší obklady. Jinak mám ráda světlé obklady a tmavší podlahu. Samozřejmě žádné bílé spáry na podlaze, nejlépe ani na zdech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
16.5.24 00:29

Řešili jsme taky takovou minikoupelnu a mámo Rako Neo tu nejsvětlejší modrou a jejich světle modrou spárovačku a i na modro nalíčené zdi a strop. Vše ostatní bílé, akorát poličky do sprchy a věšák nerez. Místnost vypadá opticky o dost větší, lepší jsou studené barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.24 14:05

@Catalina123 A nemáte prosím foto? Pro inspiraci? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
16.5.24 14:43
@age píše: Více

Ono to nejde prakticky vůbec vyfotit, protože ta místnost je tak malá, že když si tam stoupnu, tak ten foťák pojme jen detail :( jinak teda obkladač byl rád, že nebyla velkoformátová dlažba a obklady, líp se mu s tím pracovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí