Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
asi za dva měsíce mě čeká rekonstrukce opravdu malé koupelny 150×150, se sprchovým koutem, pračkou s vrchním plněním, umyvadlem a skříňkou. Má někdo pro inspiraci, jaké obklady a dlažba nejvíce vynikne? Jsem nějaká bezradná, moc velký výběr. Představovala jsem si nějaké světlé a pokud možno nejméně náročné na údržbu. Děkuji moc
Osobně bych dala taky nějakou úplně světlou vanilku, smetanovou, kávovou… fakt světlounké barvy jak dlažbu tak obklad. Klidně i bílou
Menší prostor zvětšují větší obklady. Jinak mám ráda světlé obklady a tmavší podlahu. Samozřejmě žádné bílé spáry na podlaze, nejlépe ani na zdech.
Řešili jsme taky takovou minikoupelnu a mámo Rako Neo tu nejsvětlejší modrou a jejich světle modrou spárovačku a i na modro nalíčené zdi a strop. Vše ostatní bílé, akorát poličky do sprchy a věšák nerez. Místnost vypadá opticky o dost větší, lepší jsou studené barvy.
@age píše: Více
Ono to nejde prakticky vůbec vyfotit, protože ta místnost je tak malá, že když si tam stoupnu, tak ten foťák pojme jen detail
jinak teda obkladač byl rád, že nebyla velkoformátová dlažba a obklady, líp se mu s tím pracovalo.