Rekonstrukce výtahu v paneláku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
724
25.4.17 07:37

Rekonstrukce výtahu v paneláku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s tím, že Vám v paneláku rekonstruovali výtah? :roll: Nadělá to hodně hluku po celou dobu rekonstrukce (těch 4-6 týdnů). Nebo se ten nejhorší randal zmakne během týdne-dvou a pak už tolik hluku není? V červnu mám termín porodu a rekonstrukce má být červen-červenec. :pocitac: Máma mi tvrdí, že vůbec nebudu moct být s malým doma, že to bude šílený randal a nebude se tu dát být. Že prý vždycky ráno budu muset jít pryč a vracet se odpoledne až skončí. :roll: Další věc je, že máme králíka a nevim jestli ho nemám radši přesunout třeba k dedovi. No bude to sranda pokud budu po císaři a budu tahat vajíčko do patyho patra. Manžel od pondělí do pátku jezdí kamionem. Díky za vaše zkušenosti. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
25.4.17 07:41

Dělali u našich a tak na měsíc to bylo, no aby se ale kvůli tomu stěhovali to fakt ne. Navíc ten hluk neni konstantní. Bude to hodně nepohodlné spíš z důvodu toho nošení do 5.patra, to bych možná, pokud bych se po císaři necítila, šla bydlet jinam, jenže nevim, jak se zázemím, pro mě je doma doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
25.4.17 07:42

Jinak kámoška bydlela ve 3.patře bez výtahu, taky po sekci a taky to zvládla levou zadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
25.4.17 07:45

U nasi mamky v listopadu rekonstruovali a my tam zrovna celou dobu bydleli, protoze jsme predelavali cely barak…no nebylo to noc moc, tvoje mamka ma pravdu. Nejdriv bylo cca dva tydny bpurani a pripravovani a krome toho hluku byl vsude strasny prach, bordel a obrovske kusy betonu, to nevim kde vzali :mrgreen:…a jako vrtali a bouchali opravdu celych 7 tydnu, ale nejhorsi bylo nase patro a patro pod mamkou…bydli v poslednim sedmem patre, takze ty co maji sousedy nad i pod to meli jeste horsi…ale vydrzet se to dalo. Malemu byli dva roky a pres obed normalne spal, i kdyz ho to obcas vzbudilo…nejsem si jista, ale novorozenci slysi jeste ne uplne dobre, tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
25.4.17 07:53

@Nowuka2 Pro mě je taky doma doma :( kort když si to člověk chystá na miminko jak idiot a pak ve finále budu muset být pořád pryč kvůli hluku.
@kacenka.sks Děkuju za info. No to bude šílený :( asi fakt přes den budu chodit k tetě nebo dedovi… :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
25.4.17 07:54

Oběma mým novorozeným hluk nevadil, a to u první rekonstruovali byt hned vedle, takže bylo i vrtání do panelu. Ale ty si neodpočineš a nedospíš. Já teda byla první měsíc spacák a spala jsem kdy to jen šlo. Prach a bordel po chodbách a leze to i pod vchodové dveře. Možná bych si zjistila od kolika do kolika budou makat a podle toho se rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
25.4.17 07:56

@andelinka1 Jj to jsem měla v plánu. Až potkám domovníka, hned se zeptám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.4.17 07:57

U mamky trvala rekonstrukce šest týdnu a hluk byl prakticky porad. Začínali v osm a koncili kolem čtvrté. Byla jsem tam v te době a mazec. Ale dítěti to nevadilo a chrnelo po obědě jak spalek. Horší byl ten prach a smrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
25.4.17 08:35

U nás dělali asi před rokem a vlastně to žádný hrozný hluk nebyl, asi záleží, jaký máte typ a co všechno budou předělávat. Ale jestli to u vás má trvat 6 týdnů, tak to bude asi větší rekonstrukce.
Ale daleko horší by mi přišlo to nošení (všeho) do pátého patra. Máš někoho, kdo ti tam donese třeba nákup, nebo nejezdí u vás roznášková služba, nebo tak něco? No, nevím, nevím, jestli máš tu možnost, tak bych asi na ty dny, kdy budeš mít muže pryč a nemá ti kdo pomoct, bydlela jinde (a o víkendu, alespoň u nás, se na výtahu nepracovalo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24128
25.4.17 08:38

@brusinka85 Tak z důvodu hluku bych se možná nestěhovala, ale spíše to tahání vajíčka a mimča do pátého patra. Pokud budeš po císaři, tak ze začátku jsem měla problém vyjít do prvního patra s mimčem v šátku či v ruce - autosedačku ani kočár jsem netahala, sedačka zůstávala v autě a kočár u vchodových dveří, ale zase vím, že v paneláku to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
25.4.17 08:41

Nam menili pred lety, hluk sem nijak neregistrovala, spis to delali dopol, kdyz byla vetsina lidi ve skole a v praci. Horsi je chodit porad pesky no, ale bydlela sem.ve 4 patre bez vytahu a sousedka mela mimco a zvladala v pohode kazdy den. Zalezi jak se budes citit, neni mozny aby si chlap vzal aspon tyden volna az prijdes z porodnice, nez se das trochu do kupy? Ja teda nemela cisare, ale 5 dni po porodu sem sla pomahat se stehovanim, takze taky zalezi jak si na tom fyzicky jestli to vajicko a pripadny nakup nahoru vyneses, kamaradka nebyla schopna zvednout kybl s vodou na vytirani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24128
25.4.17 08:44

@Kriss Tina Mohu porovnat, jeden porod normální - první mimčo a tahání věcí bylo v pohodě(sice do toho prvního patra, ale i tak), ale u druhého, který šel CS to byl problém ještě tak dva či tři týdny, ale i pak jsem se musela hodně šetřit. Když jsem se nešetřila, už odpoledne jsem cítila jizvu. Je to přece jenom říznutí do břicha a břicho člověk používá k většině pohybu co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
25.4.17 08:45

@klamonožka No s manželem budeme jezdit o víkendu na velký nákup, takže bych nic moc kromě dítěte snad tahat neměla. Jen par drobností. Jinak v bytě podemnou bydlí máma a brácha, tak by kdyžtak pomohli.
@elen-ka No mě spíš máma straší kvůli tomu hluku. Máme výtah fakt starý a bude se bourat ta šachta. :roll: Jinak kočár budu nechávat v kocarkarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
25.4.17 08:47

@Kriss Tina jj manžel se mnou bude týden po porodu doma. :) No bude děsný holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
25.4.17 08:48

@brusinka85 Mimčo spát bude, ale ty si přes den neodpočineš. Já byla po císaři a bydleli jsme ve třetím patře bez výtahu, první tak dva týdny jsem se nedostala bez pomoci manžela ven. Pokud máš kam jít, asi bych na ty dny, co nebude manžel doma, šla bydlet jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný