Rekvalifikační kurz - účetnictví
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@JancaS84 píše:
Jasně a kde vezme zivnostak bez praxe? A sociální a zdravotní pri výdělku těch údajných desetitisíců platit bude u když je na rodicaku.
A koupit software není taky otázka par stovek.
Pokud vim, stačí odpovědný zástupce či jak se to jmenuje a přesně tohle všechno ma Rukhlova posefone, plus funguje jako poradce pro účastníky kurzu atd. Věř, never, i bez praxe je člověk schopny Účto pomoci softwaru dělat, ne všechno, schválně doporučuje něco nedělat vůbec atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prosimklid píše:
Pokud vim, stačí odpovědný zástupce či jak se to jmenuje a přesně tohle všechno ma Rukhlova posefone, plus funguje jako poradce pro účastníky kurzu atd. Věř, never, i bez praxe je člověk schopny Účto pomoci softwaru dělat, ne všechno, schválně doporučuje něco nedělat vůbec atd.
Upřímně doufám, že nikdy nebudu přebírat účetnictví po nějaké takové rychlokvašce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prosimklid tak tady v diskuzi je příspěvek s osobní zkušeností. A teda nic moc.
https://www.emimino.cz/…ance-476985/
Kromě toho, jak jsem psala i do té diskuze - její firma nemá založenou ani jednu závěrku v rejstříku. To moc důvěry nevzbuzuje. Jo stačí odpovědný zástupce. Já bych ho teda nikomu nedělala.
@Titty přesně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty jako promiň, ale udělat daňové přiznání nebo nějaký účetní úkon zvládne i rychlokvaška, zvlášt když to po ní někdo zkontroluje. Nevím, proč je účto vnímáno jako raketová věda. Upřímně bych ho teda nedělala ani za zlaté prase, nesnášela jsem ho na střední i vysoké, ale každému co jeho jest. Rekvalifikace je od toho, že by ses měla přeučit na jinou práci. Já jsem například jako samouk zvládla grafiku a jednoduchou webotvorbu, obojí jsem se učila v angličtině několik měsíců, proč si myslíš, že je těžší pochopit účto? Zvlášť pokud se někdo fokusuje jedním směrem, tak je to za chvíli rutina.
Jen jsem dala tip na rekvalifaci, protože mi přijde, že její kurzy jsou pojaty jinak než ty „státní“ od pracáku, který mi přijdou jako účtování před 15 lety. Navíc její kurz absolvovala kamoška a reálně po něm začala ty peníze vydělávat, jinak bych to tu nepsala. Nevím ani, jestli je možné se k ní dostat, vím, že měla spíš přetlak, takže třeba doporučuji něco, co ve skutočnsoti skrz kapacitu absolvovat ani nejde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanula1212 píše:
@Prosimklid tak tady v diskuzi je příspěvek s osobní zkušeností. A teda nic moc.
https://www.emimino.cz/…ance-476985/Kromě toho, jak jsem psala i do té diskuze - její firma nemá založenou ani jednu závěrku v rejstříku. To moc důvěry nevzbuzuje. Jo stačí odpovědný zástupce. Já bych ho teda nikomu nedělala.
@Titty přesně.
Já si ten odkaz přečetla, ale upřímně? To, že si nějaká ženská stěžuje, že jí nepodepsala papír a že působí namyšleně a další jí přizvukuje, je úplně irelevantní. Kromě jedné žádná z nich kurz neabsolvovávala, takže negativní hodnocení jen proto, že „je Ruska, namyšlená a prezentuje se nějak“ je dost o ničem, protože hodnocený by měl být ten kurz, jeho obsah a výstup. Já ji cca rok zpět sledovala na IG (teď už ne, IG jsem si zrušila) a ano, působí jakoby namyšleně, zároveň účtuje od 18 a prošla několika firmama a znalosti určitě má - průběžně tam vždy něco účetního/danového rozebírala. Hodnotit její češtinu je od věci, mluví docela normálně a to, že píše s chybami podle mě není důvod pro negativní hodnocení jejích kurzů. Podle mě je lepší napsat přímo jejím „studentkám“, komentují její posty nebo je označuje, takže není těžké komunikovat s jednotkama až desítkama žen, které ty peníze vyplázly a zeptat se jich, jestli to mělo cenu. Rozhodně je to lepší ukazatel než názory zdejších 6 nicků, které nehodnotí kurz, ale její osobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prosimklid píše:
@Titty jako promiň, ale udělat daňové přiznání nebo nějaký účetní úkon zvládne i rychlokvaška, zvlášt když to po ní někdo zkontroluje. Nevím, proč je účto vnímáno jako raketová věda. Upřímně bych ho teda nedělala ani za zlaté prase, nesnášela jsem ho na střední i vysoké, ale každému co jeho jest. Rekvalifikace je od toho, že by ses měla přeučit na jinou práci. Já jsem například jako samouk zvládla grafiku a jednoduchou webotvorbu, obojí jsem se učila v angličtině několik měsíců, proč si myslíš, že je těžší pochopit účto? Zvlášť pokud se někdo fokusuje jedním směrem, tak je to za chvíli rutina.
Jen jsem dala tip na rekvalifaci, protože mi přijde, že její kurzy jsou pojaty jinak než ty „státní“ od pracáku, který mi přijdou jako účtování před 15 lety. Navíc její kurz absolvovala kamoška a reálně po něm začala ty peníze vydělávat, jinak bych to tu nepsala. Nevím ani, jestli je možné se k ní dostat, vím, že měla spíš přetlak, takže třeba doporučuji něco, co ve skutočnsoti skrz kapacitu absolvovat ani nejde…
Jak myslíš, hádat se s tebou nebudu. Raketová věda to není, ale jen kurz ke kvalitní samostatné práci účetní opravdu nestačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Též jsem kurz absolvovala a tak polovina " třídy " je nespokojena a já už bych do toho znovu také nešla… nelíbí se mi její jednání, ani styl komunikace a jakmile dojde na problém, otočí to proti vám a ještě z vás udělá neschopné blbce. Za ty peníze si můžete koupit daleko lepší kurz, který Vám bude něco platný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janka705 muzu poprosit vice info? Byl vam kurz k něčemu? Je tedy realne po kurzu bez praxe skutecne vydelavat ty peníze? Klidne do zprávy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hope8 Úplně upřímně, už bych volila kurz od někoho jiného. Nejvíce na tom mě zklamalo jednání paní T. Tak Arogantní chování jsem dlouho nezažila. Materiálů je dost, ale osobně jsem si dokupovat ještě jiný kurz, který mi dal daleko víc. Celkově ten její přístup a chování mě dost zklamala a bohužel nejsem mě. Úkoly opakovaně nikdo nekontroloval, doplňující materiály dostal jen někdo, podle toho jak se paní T. libilo jeho chování, to jsem nepochopila. Hodnocení se záhadným způsobem maže… je to krásný marketing..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janka705 chápu. A jaky jiny kurz byl pro vas prinosnejsi? Jsem prave na začátku rozhodovani, jestli koupit od T.nebo ne. Jsem v uctu zacatecnik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hope8 Spíš doporučím orange Academy, vvkurzy..
Já už bych do toho od T. nešla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit