Reoperace plastiky uší

Anonymní
10.8.19 07:56

Reoperace plastiky uší

Dobrý den, v dubnu jsem absolovovala s dcerou plastiku uší. Nyni 4 měsíce po operaci má usi skoro stejně odstate jako před operací :cert: Strašně mě to štve ze postoupila takovou bolest, aby měla usi krásné a toto 8o Nosila poctivě celenku a na noc nosí ještě ted :nevim:.Chci se zeptat mate někdo zkušenost s reoperaci? Popřípadě nějaké doporučení kde v Praze nebo Středočeském kraji to dělají pěkně? Asi už bych ji nedala tam kde ji to dělali poprvé, bylo ji 9 a teď je ji 10 a budu to muset hold zaplatit :( dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17341
10.8.19 08:20

V prvni radě řeš na pracovišti kde dělali prvni operaci - nech lekare ktery zakrok prováděl vyjádřit se k tomu ze nejste spokojeni s výsledkem atd… mel by to uznat jako “reklamaci” a az pak bych sla nekam jinam… vim ze se Ti na to prvni pracoviště treba uz po tom zklamani nechce ale zkus to překonat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
10.8.19 08:23

https://fortmedica.cz/…cke-operace/
Mam s nima dobre zkusenosti, tedy s jinymi zakroky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.19 08:25

@azaleila to my tam půjdeme, i jsem lékaři posílala fotky s tím ze nejsme spokojeni.Jen nechci aby reoperaci dělali zase oni :cert: A myslíš ze když půjdu někam jinam, jako uznána reklamace že to nebudeme platit? :roll:

• Citovat
  • Upravit
17341
10.8.19 08:28
@Anonymní píše:
@azaleila to my tam půjdeme, i jsem lékaři posílala fotky s tím ze nejsme spokojeni.Jen nechci aby reoperaci dělali zase oni :cert: A myslíš ze když půjdu někam jinam, jako uznána reklamace že to nebudeme platit? :roll:

To si bohuzel nemyslim ale vim. Pokud by bylo hodne solidní na tom původním pracovišti uznají reklamaci a pokud si nebudete prat původního lekare meli by byt schopni domluvit tam nekoho jineho. Pokud pujdete jinam a holcicka podstoupí operaci jinde je to zase za přímou úhradu. Jeste zkuste požadovat vraceni penez… sance ze by se to stihlo na pojišťovnu do deseti let veku ditete uz neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
10.8.19 08:31
@Anonymní píše:
@azaleila to my tam půjdeme, i jsem lékaři posílala fotky s tím ze nejsme spokojeni.Jen nechci aby reoperaci dělali zase oni :cert: A myslíš ze když půjdu někam jinam, jako uznána reklamace že to nebudeme platit? :roll:

Leda by sis na pojišťovně požádala o nějaké extra proplacení. Ale moc šancí nevidím. Když půjdeš jiná, zaplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17341
10.8.19 08:36
@BaMaK píše:
Leda by sis na pojišťovně požádala o nějaké extra proplacení. Ale moc šancí nevidím. Když půjdeš jiná, zaplatíš.

To je predem ztracene :( zadnou takovou moznost pojistovna neuznává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.19 08:38

@azaleila to určitě ne, už ji bylo teď 10 :roll: a predtim jsme to neplatili…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.19 08:39

@azaleila já to klidně i zaplatím jen nevím kam jít na jistotu :roll:

• Citovat
  • Upravit
17341
10.8.19 08:43
@Anonymní píše:
@azaleila to určitě ne, už ji bylo teď 10 :roll: a predtim jsme to neplatili…

Aha… to jsem spatne pochopila…omlouvam se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17341
10.8.19 08:44
@Anonymní píše:
@azaleila já to klidně i zaplatím jen nevím kam jít na jistotu :roll:

Praha FNKV MUDr. Eva Leamerova… jsou tam na deti zarizeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.19 08:47

@azaleila nic se neděje ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.19 08:48
@azaleila píše:
Praha FNKV MUDr. Eva Leamerova… jsou tam na deti zarizeni…
a mate osobní zkušenost? Chci jít opravdu na jistotu když už to budeme platit a podstupovat podruhé :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
17341
10.8.19 08:52
@Anonymní píše:
a mate osobní zkušenost? Chci jít opravdu na jistotu když už to budeme platit a podstupovat podruhé :nevim:

Ja na plastice pracuji. Sice ne ve FNKV ale pani doktorka znam a lidi na ni odkazují pokaždé kdyz se setkám s dotazem jako je ten vas. Zatim co vim byli vsichni spokojeni (krom tedy jedne zname ktera ale nebude spokojena nikdy a nikde)
Samozrejme nezaručim jak se domluvite a jeste Vam to cele sedne ale vim ze tam budou slušní a nebudou chti penize hned mezi dveřmi. Klidne napiste soukromne pokud chcete jeste neco vedet… rada poradim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.19 09:00
@azaleila píše:
Ja na plastice pracuji. Sice ne ve FNKV ale pani doktorka znam a lidi na ni odkazují pokaždé kdyz se setkám s dotazem jako je ten vas. Zatim co vim byli vsichni spokojeni (krom tedy jedne zname ktera ale nebude spokojena nikdy a nikde)
Samozrejme nezaručim jak se domluvite a jeste Vam to cele sedne ale vim ze tam budou slušní a nebudou chti penize hned mezi dveřmi. Klidne napiste soukromne pokud chcete jeste neco vedet… rada poradim.

Děkuji moc písnu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty