Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V prvni radě řeš na pracovišti kde dělali prvni operaci - nech lekare ktery zakrok prováděl vyjádřit se k tomu ze nejste spokojeni s výsledkem atd… mel by to uznat jako “reklamaci” a az pak bych sla nekam jinam… vim ze se Ti na to prvni pracoviště treba uz po tom zklamani nechce ale zkus to překonat…
https://fortmedica.cz/…cke-operace/
Mam s nima dobre zkusenosti, tedy s jinymi zakroky
@azaleila to my tam půjdeme, i jsem lékaři posílala fotky s tím ze nejsme spokojeni.Jen nechci aby reoperaci dělali zase oni
A myslíš ze když půjdu někam jinam, jako uznána reklamace že to nebudeme platit? ![]()
@Anonymní píše:
@azaleila to my tam půjdeme, i jsem lékaři posílala fotky s tím ze nejsme spokojeni.Jen nechci aby reoperaci dělali zase oniA myslíš ze když půjdu někam jinam, jako uznána reklamace že to nebudeme platit?
To si bohuzel nemyslim ale vim. Pokud by bylo hodne solidní na tom původním pracovišti uznají reklamaci a pokud si nebudete prat původního lekare meli by byt schopni domluvit tam nekoho jineho. Pokud pujdete jinam a holcicka podstoupí operaci jinde je to zase za přímou úhradu. Jeste zkuste požadovat vraceni penez… sance ze by se to stihlo na pojišťovnu do deseti let veku ditete uz neni?
@Anonymní píše:
@azaleila to my tam půjdeme, i jsem lékaři posílala fotky s tím ze nejsme spokojeni.Jen nechci aby reoperaci dělali zase oniA myslíš ze když půjdu někam jinam, jako uznána reklamace že to nebudeme platit?
Leda by sis na pojišťovně požádala o nějaké extra proplacení. Ale moc šancí nevidím. Když půjdeš jiná, zaplatíš.
@BaMaK píše:
Leda by sis na pojišťovně požádala o nějaké extra proplacení. Ale moc šancí nevidím. Když půjdeš jiná, zaplatíš.
To je predem ztracene
zadnou takovou moznost pojistovna neuznává…
@azaleila to určitě ne, už ji bylo teď 10
a predtim jsme to neplatili…
@Anonymní píše:
@azaleila to určitě ne, už ji bylo teď 10a predtim jsme to neplatili…
Aha… to jsem spatne pochopila…omlouvam se…
@Anonymní píše:
@azaleila já to klidně i zaplatím jen nevím kam jít na jistotu
Praha FNKV MUDr. Eva Leamerova… jsou tam na deti zarizeni…
@azaleila píše:a mate osobní zkušenost? Chci jít opravdu na jistotu když už to budeme platit a podstupovat podruhé
Praha FNKV MUDr. Eva Leamerova… jsou tam na deti zarizeni…
@Anonymní píše:
a mate osobní zkušenost? Chci jít opravdu na jistotu když už to budeme platit a podstupovat podruhé
Ja na plastice pracuji. Sice ne ve FNKV ale pani doktorka znam a lidi na ni odkazují pokaždé kdyz se setkám s dotazem jako je ten vas. Zatim co vim byli vsichni spokojeni (krom tedy jedne zname ktera ale nebude spokojena nikdy a nikde)
Samozrejme nezaručim jak se domluvite a jeste Vam to cele sedne ale vim ze tam budou slušní a nebudou chti penize hned mezi dveřmi. Klidne napiste soukromne pokud chcete jeste neco vedet… rada poradim.
@azaleila píše:
Ja na plastice pracuji. Sice ne ve FNKV ale pani doktorka znam a lidi na ni odkazují pokaždé kdyz se setkám s dotazem jako je ten vas. Zatim co vim byli vsichni spokojeni (krom tedy jedne zname ktera ale nebude spokojena nikdy a nikde)
Samozrejme nezaručim jak se domluvite a jeste Vam to cele sedne ale vim ze tam budou slušní a nebudou chti penize hned mezi dveřmi. Klidne napiste soukromne pokud chcete jeste neco vedet… rada poradim.
Děkuji moc písnu ![]()
Dobrý den, v dubnu jsem absolovovala s dcerou plastiku uší. Nyni 4 měsíce po operaci má usi skoro stejně odstate jako před operací
Strašně mě to štve ze postoupila takovou bolest, aby měla usi krásné a toto
Nosila poctivě celenku a na noc nosí ještě ted
.Chci se zeptat mate někdo zkušenost s reoperaci? Popřípadě nějaké doporučení kde v Praze nebo Středočeském kraji to dělají pěkně? Asi už bych ji nedala tam kde ji to dělali poprvé, bylo ji 9 a teď je ji 10 a budu to muset hold zaplatit
dekuji