Repasovaná myčka nádobí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Repasovaná myčka nádobí
Zdravím, mám 8 let starou myčku Bosch. Loni odešlo čerpadlo, tak jsme dali za 1800,– nové a myčka šlapala dál. Bohužel před měsícem myla ale nevypouštěla vodu. Tak manžel rozebral čerpadlo, vyčistil vrtulku - bylo tam bordelu
a ejhle, ona vypouští ale nenapouští vodu a nemyje. Takže jsme pozvali opraváře
nevydím to moc pozitivně. Vrčí mrcha, cvaká program ale jak jsme psala nenapouští a nemyje
Já na rodičovské, dvě malé děti peněz není na nazbyt
koukala jsem na nové myčky a pak mi vyskočila nabídka na repasované myčky někde z Berouna za poloviční cenu těch levnějších, nových myček. Můžete mi někdo vysvětlit, co to je ta repasovaná myčka - představuju si opravenou starou myčku
vůbec nevím
a vyplatí se to??? do práce se vracím za 2 roky, tak si pak samozřejmě pořídím novou. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Repase je vlastne oprava, renovace zarizeni. Takze jo, jsou to opravene starsi mycky, znovuschopne provozu. Myslis si to spravne. ![]()
Příspěvek upraven 04.07.17 v 21:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:
A máte někdo, jak jste spokojené nebo raději nebrat.
Nemám, ale nesla bych do toho. Bala bych se, ze do par mesicu budes tam, kde jsi byla…Opravena neni nova ze jo, pokud ji teda komplet nevykuchali a puvodni nenechali jen vnejsek, to by mozna slo ![]()
Taky zalezi, jestli u repasovanych spotrebicu je narok na nejakou záruku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Životnost dnešních spotřebičů, pracka, mycka,8 az 10 let, zalezi take na frekvenci provozu a jak špinavé nadobi/pradlo mycka/pracka umyva/pere. To nám potvrdilo nezavisle vice opravářu. Znam lidi, kteří si nádobí do mycky oplachuji predem.
Do repasovaneho bych nešla, kazdou chvíli bývá nějaká akce na znackove produkty v Elektrech. Myčka neni taková nutnost jako pracka, deti máš jen dvě, hory nádobí nemáš. Pockala bych si na akci. Ted o prázdninách byvaji nekdy pod nazvem Letni Vanoce nebo srpnové výprodeje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 Dobrý den, dnes jsem narazila na tuhle diskuzi. Uvažuji také o koupi repasované myčky. Myčku jsem nikdy neměla, tak nevím jak moc bych byla spokojená. Koupila jste ji nakonec a jak jste spokojená? Děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit