Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerinka12 Ahoj, já tedy čekala jen měsíc, to není až tak hrozné, ale nevím, jak to mají teď. Tehdy se mě ptali, jestli chci jít k někomu konkrétnímu a my jsme neměli žádné preference, takže možná díky tomu nám dali prvního „volného“ doktora
jinak čekačky na testy jsou asi všude stejné, my byli před tím v Heliosu a lhůty byly stejné. Proč vám říká pan primář, že by u vás IVF nemělo efekt? Ještě bych zkusila si nechat udělat tu imunologii a třeba se zjistí problém tam
zkus to manželovi vysvětlit třeba tak, že jste v Unice, ale že to podle vás nemá žádný efekt a chcete zkusit názor jiné kliniky?
@Anepal Mám velmi nízké amh 0,24
proto prý skoro nebudu na hormony reagovat.. já jsem v unice asi spokojená jen s primářem, nic jiného mě tam nedrží.. Jdu příští týden na ultrazvuk a podle toho co navrhne, uvidím, jestli nezavolame do Reprofitu.. Máme za sebou čtyři plánované styky a už toho mám plné zuby. Achjo.. doufám, že vy jste úspěšnější ![]()
@katerinka12 zkus se tady podívat do diskuze Nízké AMH, tam třeba načerpáš nějaké rady a zkušenosti ostatních žen
zítra jdu na kontrolu a pro léky. Mám dlouhý protokol, takže začínám ještě před nástupem MS, doufám, že už to konečně vyjde 🙏 už jsme z toho s manželem nešťastní, všichni kolem nás už mají děti a my jsme skoro už poslední bezdětný pár
@Anepal moc drzim palce!! kdybys chtěla, klidně se mi ozvi do zpráv a pokecáme:) moc s tebou cítím, vím co prožíváš
doktor mi minule řekl, ať se teď věnuji sama sobě.. myslel to dobře, ale mě to píchlo u srdce, raději bych se věnovala miminku. Nevyžádané rady jsou v tomto asi to nejhorší. Snad se brzy dočkáme ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.