Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Čauky, je tu někdo, koho čeká v tomto roce 2023 IVF? Pojďme si o tom trošku pokecat ![]()
@V_V_M ahoj, já čekám
čekáme na vyšetření genetiky a pak to může začít. Jak jsi na tom ty? ![]()
My už máme jedno IVF za sebou a letos si chceme dat další kolo pro sourozence ![]()
@Kate222 Úplně stejně
Dnes odběr krve a za šest týdnů máme schůzku ![]()
Ja uz mam teda vše za sebou, včera jsem podstoupila ET takže za 14 dni mě doufám čeká pozitivní testik ![]()
@V_V_M já byla dneska na hematologii a na genetiku jdeme příští týden. Strašně rychle to utíká!!
@nikejsn Budu držet pěsti, protože kolik pěstí tolik štěstí ![]()
Už se taky těším, až to budu mít za sebou
jsem zároveň nervózní a zároveň se těším a taky bojím.
@Anonymní píše:
My už máme jedno IVF za sebou a letos si chceme dat další kolo pro sourozence
To je krásný! ![]()
@Kate222 děkujii
neboj nemáš se vubec čeho bát… Ja se taky dřív bála a vcil se tlucu do hlavy že jsem do toho nešla už dřív ![]()
3 roky… Z toho jedno mimoděložní a druhé samovolny potrat
a jelikož mám už jen jeden vejcovod, který už teda stojí taky zaprd jsem se nedávno dozvěděla tak už nemělo smysl čekat na nějaký zázrak jestli se nám to vubec přirozeně pořadí
a vy jak dlouho? ![]()
@nikejsn ty kráso! To sis toho taky vytrpěla dost!
my cca rok a 3,4 měsíce, přijdu si jako histerka, kdyz to tak čtu…
přítel šel na spermiogram, ten vyšel špatně a tak jsem to začala řešit. Já přesně na zázrak nechtěla čekat ![]()
@Kate222 to teda… Člověk si furt říkal co kdyby ještě počkáme jsme mladí, není důvod proč by nám to nemělo jít no a ejhle…
a u tebe teda žádný problém vůbec není jo?
@nikejsn No právě proto, že chci být mladá maminka, tak nechci čekat už ani chvilku
u mě problém není. Tak snad na nic nepřijdou
Měla jsem sice dvakrát cystu na vaječníku, ale pokažený praskly samy, bez problémů.
@Kate222 a kolik ti je jestli se můžu zeptat?
tak to je super a kdy začínáte? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.