IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
21.1.23 17:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.1.23 08:35

@slunecnice2222 Praha 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.1.23 19:59

@Kate222 kez by se to nám všem povedlo :srdce:

Holky nějaké novinky někdo? Jste tady někdo po OPU a čekáte na to kolik budete mít embryjek? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.1.23 20:38

Ahoj, já mám negativní test po IUI klasicky :(, takze tento týden na kontrolu a domlouvu, co a jak a kolik ceho a v týdnu bych mela zacit stimulovat, hned jak dorazí MS (asi streda/ctvrtek) Takze odběr by měl být tak do 3 týdnu? Uf bojím, první zkušenost to bude :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.1.23 22:04

Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrolním UZ a mám 8 -10 folikul. Ve středu mě čeká OPU. Jsem z toho nějaká nervózní. Snad z toho něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.23 06:02

Ahojte Holky, můžu se přidat? Já už jsem dnes 6.den po ET, zatím nic zvláštního jen mě začíná skrabat v krku.
@Verčule09 neboj se, já měla mít 5 folikulu, nakonec bylo 6 a ve všech bylo vajíčko, 5 zralých a že všech vyrostlo embryo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.1.23 08:06

@Konnicek tak to je úžasný, kdy si budeš dělat test? Moc ti přeju //. Děkuji za povzbuzení, zítra uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.1.23 10:26

@Konnicek ja jsem taky dnes 6. Den po ET budeš si delas i test nebo vydržíš až na krev? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.1.23 10:34

Držím vám palce holky :hug:, jak jste zvládali píchání, nálady a bolel vás pak hodně podbřišek? Ať vím, na co se připravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.1.23 10:45

@Thaly1 vše úplně vpohode 🙂 akorad pak po odběru vajíček to břicho bolelo něco jak hodně silná menstruace a pak sem dostala čípky, které musím dávat doted každý den a z toho mě boli podbrisek ale nic hrozneho nemusíš se bát 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.23 11:45

@Verčule09 dnes jsem dělala, spíš ale kvůli tomu, abych věděla, že už Ovitrelle vyprchal, a už tam nic není, takže aspoň vím, že pokud se něco objeví bude to mimi :D
@nikejsn jak se znám, tak určitě nevydržím, testování mě spíš uklidňuje :D No a pro jistotu se už psychicky připravuju na další pokus, máme 2 eskymacky :D
@Thaly1 Odběr vajíček byl pro mě uklidňující, protože jsem věděla, že odteď to už neovlivním :D Naštěstí :lol: ale je pravda, že ty první dva dny po odběru vajíček bych určitě doporučovala klidový režim, bolelo mě celé pánevní dno, po těch 2 dnech kdy přestaly ty nejhorší bolesti, tak jsem si začala trošku cviky k relaxaci na pánevní dno a den před embryotransferem a ráno před ET jsem si udělala bylinkovou naparku :palec: a hodně to pomohlo od bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.1.23 11:58

Ahoj holky, já začínám dnes akorát stimulovat. Mohu se k vám přidat? :) Je to můj 2. pokus, první byl přerušen kvůli tomu, že jsem nereagovala na léky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.1.23 13:06

@nikejsn @Konnicek Hm… tak koukám, že největší bolest bude po odběru, nj, vydržíme to snad, co se dá jiného dělat, že :P Ale to se mi teď říká, když ještě nevím, jak moc to bude bolet. Mě úplně brutálně (na omdlení) bolela průchodnost vaječníků, tak doufám že takovou bolet už nezažiju. :nevim: až na porod asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.1.23 13:06

@Sáva11 Ahooj, já budu v těsném závěsu, čekám na menstruaci každým dnem a už mám připravené doma injekce. Kolik si toho brala, když si nereagovala a kolik teď, to mě docela děsí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.1.23 13:18

@Thaly1 hele četla jsem, že hodně holek to nebolelo ono záleží i kolik tech vajíček budeš mít.. Čím víc tím to prej víc pak bolí :think: ja byla taky na průchodnosti vejcovodu na to jsem sla s největším strachem po tom co jsem se tu vše docetla o tom jak to bolí :D a na to ze mam už jen jeden a ještě k tomu zkoro nepruchodny tak to nebylo nic hrozneho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.