Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kate222 kez by se to nám všem povedlo ![]()
Holky nějaké novinky někdo? Jste tady někdo po OPU a čekáte na to kolik budete mít embryjek? ![]()
Ahoj, já mám negativní test po IUI klasicky
, takze tento týden na kontrolu a domlouvu, co a jak a kolik ceho a v týdnu bych mela zacit stimulovat, hned jak dorazí MS (asi streda/ctvrtek) Takze odběr by měl být tak do 3 týdnu? Uf bojím, první zkušenost to bude
![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrolním UZ a mám 8 -10 folikul. Ve středu mě čeká OPU. Jsem z toho nějaká nervózní. Snad z toho něco bude.
Ahojte Holky, můžu se přidat? Já už jsem dnes 6.den po ET, zatím nic zvláštního jen mě začíná skrabat v krku.
@Verčule09 neboj se, já měla mít 5 folikulu, nakonec bylo 6 a ve všech bylo vajíčko, 5 zralých a že všech vyrostlo embryo ![]()
@Konnicek tak to je úžasný, kdy si budeš dělat test? Moc ti přeju //. Děkuji za povzbuzení, zítra uvidime ![]()
@Konnicek ja jsem taky dnes 6. Den po ET budeš si delas i test nebo vydržíš až na krev? 😁
Držím vám palce holky
, jak jste zvládali píchání, nálady a bolel vás pak hodně podbřišek? Ať vím, na co se připravit ![]()
@Thaly1 vše úplně vpohode 🙂 akorad pak po odběru vajíček to břicho bolelo něco jak hodně silná menstruace a pak sem dostala čípky, které musím dávat doted každý den a z toho mě boli podbrisek ale nic hrozneho nemusíš se bát 🙂
@Verčule09 dnes jsem dělala, spíš ale kvůli tomu, abych věděla, že už Ovitrelle vyprchal, a už tam nic není, takže aspoň vím, že pokud se něco objeví bude to mimi ![]()
@nikejsn jak se znám, tak určitě nevydržím, testování mě spíš uklidňuje
No a pro jistotu se už psychicky připravuju na další pokus, máme 2 eskymacky ![]()
@Thaly1 Odběr vajíček byl pro mě uklidňující, protože jsem věděla, že odteď to už neovlivním
Naštěstí
ale je pravda, že ty první dva dny po odběru vajíček bych určitě doporučovala klidový režim, bolelo mě celé pánevní dno, po těch 2 dnech kdy přestaly ty nejhorší bolesti, tak jsem si začala trošku cviky k relaxaci na pánevní dno a den před embryotransferem a ráno před ET jsem si udělala bylinkovou naparku
a hodně to pomohlo od bolesti.
Ahoj holky, já začínám dnes akorát stimulovat. Mohu se k vám přidat?
Je to můj 2. pokus, první byl přerušen kvůli tomu, že jsem nereagovala na léky. ![]()
@nikejsn @Konnicek Hm… tak koukám, že největší bolest bude po odběru, nj, vydržíme to snad, co se dá jiného dělat, že
Ale to se mi teď říká, když ještě nevím, jak moc to bude bolet. Mě úplně brutálně (na omdlení) bolela průchodnost vaječníků, tak doufám že takovou bolet už nezažiju.
až na porod asi ![]()
@Sáva11 Ahooj, já budu v těsném závěsu, čekám na menstruaci každým dnem a už mám připravené doma injekce. Kolik si toho brala, když si nereagovala a kolik teď, to mě docela děsí ![]()
@Thaly1 hele četla jsem, že hodně holek to nebolelo ono záleží i kolik tech vajíček budeš mít.. Čím víc tím to prej víc pak bolí
ja byla taky na průchodnosti vejcovodu na to jsem sla s největším strachem po tom co jsem se tu vše docetla o tom jak to bolí
a na to ze mam už jen jeden a ještě k tomu zkoro nepruchodny tak to nebylo nic hrozneho ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.