Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nikejsn nejprve jsem měla gonal f, na něj jsem měla alergickou reakci, dnes začínám s menopurem
@Kate222 ahoj
při stimulaci mi nebylo vůbec nic, resp. jen poslední den už jsem nedopla kalhoty, píchaly vaječníky atd.,ale nic co by se nedalo vydržet ![]()
A Tobě? Vím ze jsou nějaké různé ty protokoly..já začala se stimulaci minulou středu 11.1 a v pondělí mi MUDr hned řekl, ze odběr bude v pátek, ze ty folikuly rostou rychle. Vse bylo ok úplně..i dnešní odběr, teď odpocivam doma
@nikejsn ahoj, v pohodě, nějaké bolesti podbrisku, nic zvláštního..zatím ani nespinim..jak bylo Tobě?
MUDr říkal 19 folikulu, říkal, ze je spokojený, ze to optimum
Tak uvidíme
Kolik jste měly Vy holky folikulu? ![]()
@kamaradka32 tak to je slušný
mne pri ultrazvuku taky říkal že bude kolem 18
nakonec bylo 13 z toho se 10 oplodnilo a za 5 dní prezilo 5 embryek takže 4 už jsou mrazacci ![]()
@nikejsn je, ale tak to je paráda!!! To by jsem si taky představovala a měli jste genetiku nebo hned ET?;)
@kamaradka32 určitě to budeš mít podobne kdyz jsi jich mela tolik
nene rovnou jsme měli ET
akorad už teď si připadám jak v druhém měsíci jsem nafoukla jak balón ![]()
@nikejsn Ježíš tak to je pecka, moc držím palce ![]()
My teda budeme vše mrazit a posílat na genetiku
docela se toho teda bojím, protože MUDr si mysli, ze právě tam bude něco špatne.. jinak veškeré možné testy co existují včetně genetiky atd nám vyšli na jedničku, říkal, se muže stát, ze mám proste nekvalitní vajíčka, ikdyz jsem relativně “mlada” ze některé ženy to tak proste mají ![]()
@kamaradka32 já na stimulaci teprve čekám, měla bych začít v březnu. Připravovala ses na to nějak? Dá se na to nějak připravit? ![]()
@Kate222 ty jako, každá jsme jiná povaha..já neberu ivf (zatím) jako nějakou tragédii, naopak jsem se do všeho vrhla s pozitivní mysli a radostným očekáváním, tak snad mi to vydrží ![]()
Takže stimulaci jsem neřešila vůbec, nic mi nebylo, možná jen zvýšena únava to ano..jinak jsem bezne chodila do práce a vše, jen jsem už vynechala poslední dny sport, kvůli toho, ze mi říkala sestřička, ze by při námaze by mohli některé folikuly popraskat.
A čím budeš stimulovat?
@kamaradka32 děkujii děkuji vám to urcite taky dobře dopadne
třeba se doktor mýlí a ikdyby ne tak se s tím určitě dá něco dělat ![]()
@nikejsn netroufám si říct vůbec, co s tím jde dělat a nejde, uvidíme, nechávám si zatím pozitivní přístup
![]()
@nikejsn @Kate222 Jinak mě je 33 docela čerstvých..
Jsem z Moravskoslezskeho kraje a mám jednoho chlapečka doma už ![]()
@nikejsn tak ty jsi úplně mladounká
ano, malému bude 5 let a už tři roky skoro se snažíme povít sourozence
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.