IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
20.1.23 15:31

@daudinka hold člověk bohužel nevidi do budoucnosti to by pro nás bylo vše jednodušší :nevim: neboj na klinice vám pomůžou a brzy se taky dočkáte mimca :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.1.23 15:32

@Kate222 no já si myslím že by to třeba přirozeně šlo do pár let, ale to mi přijde fakt čekání na zazrak :,( nemluvě o psychice, takze to chceme zkusit. Hlavně když většina lidí okolo má děti do 3 měsíců snažení :,(
Snad vyjde hned první :hug: nám oboum fakt se mi to nechce opakovat. Ale uz to srotuje v hlavě že jo, co když jich bude málo, pak se žádné neuchyti…No hrůza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.1.23 15:34

A budete někdo začínat už v blízké době nebo až za měsíc třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 15:37
@daudinka píše:
Ahoj holky, nas ceka prvni ivf, stimulace nejspis od brezna. Me mrzi, ze jsem nesla driv. 2 roky jsme se snazili sami - vysledek 2 potraty. Ted manzelovi nasli problem v genech a nedoporucuji nam se snazit prirozene vubec. Mame 30% sanci na zdrave embrio, tedy jedno ze tri vajicek, co se budou vyvijet i po 5 dnech. Oba zdravi, mladi a prirozene bychom miminko nemeli :( sok to byl velky, ted se snazime k tomu pristoupit pozitivne jako k jedine nadeji, kterou mame a podporit to, co muzeme :srdce:

dobře to dopadne! :srdce: Doktoři jsou šilovní a vědí co dělají :) věř, běž a dokážeš! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 15:40

@Thaly1 náplň by to přirozeně nešlo, příteli vyšel velice špatně spermiogram a kdybych otěhotněla, tak by to byl zázrak. Takže jdeme rovnou takto. Můj gynekolog chtěl čekat na ten zázrak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 15:42

@Thaly1 já bych měla začít se stimulaci březen/duben, ale @nikejsn už je po ET :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.1.23 15:49

Ahoj, dnes jsem 8.den simulace, něco málo tam roste. V pondělí další kontrolní UZ a ve středu odběr. Je to naše první ivf, tak uvidíme. Snad se brzy všechny dočkáme světla na konci tunelu 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.1.23 15:52

@Verčule09 a co si pichas za hormony? Zvládáš to vpohode? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 15:52

@Verčule09 a jak je ti při stimulaci? Urodilo se už něco? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.1.23 15:57

Pripravujete se nebo jste se pripravovaly nejak na tu stimulaci? Jestli zacneme v breznu, chci ten mesic a pul vyuzit a co nejvic to podporit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.1.23 16:00

Zdravím zdejší budoucí maminky!

Ahoj děvčata, ráda bych s někým také sdílela pocity. Kolem mě kamaradky měly děti, jen si o ne chlap otrel trenky, takže nějak nemám s kým “pokecat” :andel:

Dnes jsem měla OPU. V pondělí si budu volat co embryjka :kytka:

Mé první IVF, první hormony a zkušenosti s CAR.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 16:04
@daudinka píše:
Pripravujete se nebo jste se pripravovaly nejak na tu stimulaci? Jestli zacneme v breznu, chci ten mesic a pul vyuzit a co nejvic to podporit.

Ká asi nic speciálního nedělám. Zobu od začátku snažení akorát kyselinu listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 16:06

@kamaradka32 všechny moje kamarádky to měly taky tak! My si to hole musíme zasloužit :srdce: no a jaké to cele bylo? Bylo zle při stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.1.23 16:10

@kamaradka32 a jak ti je po OPU? A kolik jsi měla vajíček? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.1.23 16:18

@Kate222 dostala jsem gonal f, ale objevila se mi alergická reakce, dnes mi dali menopur, tak uvidíme. Udělala se mi alergická vyrážka, jinak cítím jen lehký tlak ve vaječníkách. Zatím tam jsou 3 a nějaké menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.