IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
20.1.23 19:57

@Thaly1 naděje umírá poslední! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.1.23 20:14

@Kate222 a to musíš na ivf když by vyřešili jen tu srazlivost? Kamarádka má taky něco podobného, picha si Fraxi myslím a ji stačilo vyřešit toto a normálně otěhotněla a za chvíli má termín..ona ale vždycky otěhotněla ale pak potratila hned brzo kvůli té krvi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.1.23 20:15

@Thaly1 mě to mrzí hlavně kvůli malému, pořad se ptá, vidí kolem sourozence..je mi líto, ze si nemá s kým hrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 20:19

@kamaradka32 nene, partner má špatný spermiogram, proto IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.1.23 21:02

@Thaly1 nam imunologii nedelali, ale genetiku hned po prvnim sezeni. U manzela zjistili problem v genech, ktery zpusobuje potraty (pripadne pak vady plodu, pokud by se preci jen vyvijel, takze by pak musel byt potrat vyvolany). Jak jsem psala, mame 30% sanci na zdrave embrio. Tedy mame sanci jen s ivf, nechci riskovat dalsi potraty nebo postizene miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 21:23

@daudinka a při IVF bude miminko zdravé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.1.23 21:58

@Kate222 v to se modlime :srdce: embria, ktera se budou vyvijet i po tom cca 5. dnu, zamrazi a udelaji jim geneticke testy. Tak urci, ktere z nich ten gen ma a ktere ne. Jedno ze tri by mohlo byt zdrave. A jen to zdrave by mi pak dali. Potrebuju hodne vyvijejicich se embriek, abychom meli nadeji alespon na 2-3 zdrava :( kdyz bychom to nechali na prirode, nemusi se zdrave povest nikdy, pravdepodobnost jde proti nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 22:56
@daudinka píše:
@Kate222 v to se modlime :srdce: embria, ktera se budou vyvijet i po tom cca 5. dnu, zamrazi a udelaji jim geneticke testy. Tak urci, ktere z nich ten gen ma a ktere ne. Jedno ze tri by mohlo byt zdrave. A jen to zdrave by mi pak dali. Potrebuju hodne vyvijejicich se embriek, abychom meli nadeji alespon na 2-3 zdrava :( kdyz bychom to nechali na prirode, nemusi se zdrave povest nikdy, pravdepodobnost jde proti nam

Určitě se zdravých povede víc :srdce: bude nějaká super dávka po těch hormonech, uvidíš :D myslím si, ze by nás bylo víc bezdětných, nechat to na přírodě. Díky bohu za ten pokrok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.1.23 23:20

@daudinka jo tak to chapu, určitě bude moc zdravých krásných rarasku :hug:
@Kate222 hele máš pravdu, ještě že máme tuhle možnost :jazyk: příroda nás zklamala :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.1.23 23:21

@kamaradka32 no jooo, ono to přijde, až to přijde, do té doby má určitě x kamaráda. Až bude mít sourozence, tak se zase budou hádat a budou jiné radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
21.1.23 08:32

@Thaly1 uvidíme..ale ani já už nejsem nejmladší.., navíc jsme chtěli 3 děti a to už nedáme, budeme rádi, jak stihneme 2 ve finále :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.1.23 09:02
@kamaradka32 píše:
@Thaly1 uvidíme..ale ani já už nejsem nejmladší.., navíc jsme chtěli 3 děti a to už nedáme, budeme rádi, jak stihneme 2 ve finále :zed:

Ušlo mi kolik ti je? Jen jako podporu bych chtela říct, že moje mamka rodila ve 43 a bylo všechno bez komplikací :) takže nic není nemožné :) taky bych chtela tři děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
21.1.23 10:33

@Kate222 33 let :).. ty jako, ono ne ze bych nemohla mít dítě ve 40, ale když bych si “mohla vybrat” :mrgreen: což zní blbě, tak nechci..malého jsem měla ve 27/28 rodila a mužu říct, ze to byla jízda, plno energie, elánu, samé výlety, plavání, kroužky, divadla pro batolata..zkratka akční mama..a si normálně připadám, ze jsem šílené zestarla :lol: jako ne jen obličej, to neřeším, ale celkově takový ten entuziamus, energie..je pravda ze malý byl chronicky nespavec, což mi ubralo asi 10 let života :mrgreen: ale prave proto, když si vzpomenu jak to bylo brutálně náročné fyzicky i psychicky..celkově jak tělo hůře regeneruje jak je starší a starší..ze si to proste ve 40 neumím představit :think:

Moje mamka měla a mě a segru ta mlada ve 20 a 25 letech a brachu pak na sklonku 40citky a sama říkala, ze to byl neskutečný rozdíl..nehledě na to, ze jim bylo 50 a brachovi 10..takže chtěl se učit lyžovat..tenis..fotbal..z akce do akce..a naši mu totálně přestali stačit a absolutně mu nejsou schopni dat co nám ve smyslu toho trávení volného času..protože uz je bolí klouby, mají své zdravotní problémy..strašný rozdíl, brácha je úplně ochuzeny o to..a prave protože já mám zase takovou zkušenost, tak uz mám nervy, ze je mi 33 a ještě mám rodit v nedohlednu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunecnice2222
21.1.23 12:37

Holky kam chodíte do CAR?

• Citovat
  • Upravit
254
21.1.23 16:08

@kamaradka32 je fakt, že síly docházejí každým rokem :,( já děti zatím nemám, ale občas mi stačí ta mladší ségra :mrgreen:
Uvidíš, že IVF se povede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.