Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Verčule09 takze z 10 folikulu 3 oplodnene? Určitě tam je to pravé ![]()
Gynprodyl jsem.mela už několikrát ale většinou 1×denne večer v posteli jsem zavadela. Nic mi po něm nebylo. Ale přes den ti bude vytekat no ![]()
@Verčule09 a budes si zavadet jedno nebo dve? Ja mam Amelgen takze ti nepovim
Ahoj, přidávám se do patry, čeká mě první IVF.. Dnes mám třetí den stimulace a dost nepříjemně mě bolí břicho asi jako den před ovu, mám pomalu strach se pohnout, tak snad už to nebude horší? 😏
@Elalis ahoj
asi záleží na tom, co mas za protokol, ale 3 den stimulace..to ještě jsou ty folikuly mini..to by Ti snad nic být nemělo..ale to soudím podle sebe..každý to muže mít určitě jinak
ale je pravda ze já se moc nepozorovala..až to ráno v den OPU to už jsem ani kalhoty nezapla..a chodila jsem jak Kačer ![]()
Přeji pohodovy průlet IVF ![]()
@Elalis na treti den je to docela brzo takove bolesti si myslim … pokud by to neprestalo tak se raci ozvy doktorovi nemuselo ti to sednout ![]()
@Verčule09 dej vědět jak to vypadá dále
přeji ať jsou všechny i ten 5 den ![]()
Ahoj holky tak ja som po IVF (embryoglue+ICSI) 3.1. výběr 4folikulov, iba 2oocyty, obě embrya 6.1.transfer(1-8bunecny, 2-12bunecny) a dnes takto viz foto 🙏🏻 Drzim Vam vsetkym palce 🍀 :smiling_face_with3_hearts:
Este k protokolu -kratky, od 24.12. 150-200 do 1.1. jednotiek pregnylu, 1.2.2×ovitrelle, prednison az do 23.1., teraz uz iba utrogestan
@kamaradka32 děkuji, v pondělí dám vědět 😊
@Mária2023 moc gratuluji 🤩
Ahoj holky, taky se podělím o svůj příběh.
Snažíme se s přítelem 5 let.. Nikdy jsem neměla pozitivní test.
Podstoupili jsme 1× iui, nic. Pak vloni jsme začali s prvním ivf, v polovině stimulace se léčba přerušila, protože se mi udělala 5cm cysta. Brala jsem na ni 4mesice paradoxně HA, cysta nezmizela úplně, ale zmenšila se na 13mm, to pry už na stimulku neva.
Přítel spermie ukázkové, já nemám ovulaci, mám pco a amh na hraně-1,5..
je mi 31.
Od pondělí stimuluji gonalem, dávka 225. Dneska jedu na první kontrolu.
Mám takový strach, ze mi zase rekne dr, ze se to zastavuje, ze opět nereaguju. 😔
Prosím myslelte na mě.. já už se po 5 letech čekání taky chci dočkat ![]()
@Nikki.R tak to me mrzi 😒 budem drzet palecky urcite to tenkrat uz vyjde!!! 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.