Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tíma88 noo to je naprd, evidentně se mu faaaakt nechce
hele není na co čekat asi, udělala si pro to docela dost
I s ohledem na ten clostyl
třeba bude pro tebe IVF to pravé hned na poprvé a budeš si říkat, proč si to odkladala ![]()
@Tíma88 píše:
Ahoj holky. jdu poprosit o nazor/radu. jsme s pritelem vicemene zdravi. pritel spermio super, ja kazdy mesic pravidelne ovuluju, hormonalni profil v poradku. ale bohuzel ovuluju stale z leveho vajecniku (ted jiz 4. kontrola a po 4. leva strana) dvakrat jsme zkusili IUI. neuspesne. byla jsem na HyCoSy pruchodnosti a levy vejcovod je castecne pruchozi a pravy zcela pruchozi, ale bohuzel na prave strane neovuluju.
Bylo mi doporučeno IVF. co byste dělaly vy? nevim zda jeste cekat a kazdy mesic doufat, ze bude ovu na pravo nebo jit rovnou do IVF? snazime se pres rok a v kvetnu mam uz 35. dite zatim nemame. dekuji za nazor
Ahoj, chtela jsem ti rict, ze pokud se rozhodnes pro ivf, tak od 35let mas narok na geneticke vysetreni embryi na pojistovnu, pokud tam neni jina indikace jako napr. opakovane potraty, pak to jde na pojistovnu i driv. Na tu genetiku se nazory ruzni, ja bych bez toho do ivf ale nesla… diky tomu u me vytridili nemocna embrya, usetrila jsem za transfery a vysel hned prvni KET. Tak zvaz, jestli bys o to mela zajem, pak by se asi vyplatilo pockat do kvetna
hodne stesti ![]()
@nikejsn tak jsem dneska zjistila, že jsem si pořídila testy s citlivostí 25,tak poletim dopoledne pro testy s citlivostí 10. Treba to bude lépe viditelné ![]()
@Kozicka87 😃 😃 😃 mohlo to byt i tim ale to HCG se ti zdvojnasobuje ob den nebo denne ne? Tak by ti mely stacit uz i tyhle 🙂
@nikejsn vsak je to dnes trochu viditelnější, ale ten s citlivostí 10 mně třeba více uklidni ![]()
@nikejsn ano a je o kapku viditelnější, ale na fotce to poznat moc není si myslím
@Kozicka87 dulezite ze tam je 🙂 ja doma nasla jeste digitalni test tak jsem ho prubla 😃
@nikejsn krásná dálnice, zitra jdete na krev? Přeju hodně štěstí, ať je vše jak má být. Člověk musí být hlavně v klidu, i když se to snadněji řekne než koná ![]()
@Kozicka87 jojo zitra a az na 1 hodinu … od rana budu ve stresu no to jsem uz vcil 🤦♀️ 😃
@nikejsn to věřím. Já jdu v patek rano, tak jen doufám, že mně nenechají čekat na výsledky do pondělí
…ale u vás nebo u tebe to vypadá moc dobře, jasný pozitivní výsledek, teď už jen aby dopadli i další kontroly na výbornou ![]()
@Kozicka87 ja myslim ze vysledky budes vedet hned v patek, ne? 🙂 noo jen se bojim znovu mimodelozniho ale snad ne nechci nic privolavat.. mas i nejake priznaky?
Ne to si neříkej, všechno dobře dopadne 🙂. Příznaky zatím žádné kromě bolesti v podbřišku. Jak se vůbec prijde na mimoděložní těhotenství? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.