IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
31.1.23 10:52

@Kozicka87 tak ja kdyz ho mela tak jsem nemela vubec tuseni normalne bylo vse v poho akorad me pichalo obcas na prave strane ale to jsem si myslela ze v tehotenstvi je normalni :nevim: pak jsem 1× v praci trosku zakrvacela a udelalo se mne mdlo tak jsem se objednala na gyndu a tam mne to oznamila a v nemocnici mne rekli, ze jsem dojela za 5min 12 :zed: kdybych nezakrvacela tak nevim jak by to dopadlo protoze kontrolu jsem mela az za 14 dni 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
31.1.23 10:57

@nikejsn aha a ja jsem myslela, že to zjistí třeba z vysokého hcg nebo tak, no asi se člověk musí vic pozorovat…tak se tím netrap, teď už bude určitě vše v pořádku a miminko na správném místě. Věřím, že obě v tomto roce porodime zdrava mimca. To dáme už konečně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.23 11:10

@Kozicka87 doufam ❤️ taky cekas prvni? A jaktoze jste zvolili cestu pres IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
31.1.23 11:24

@nikejsn jj ve 36 letech bohužel. Sama pořádně nevím. Rok jsme se snažili, když to nešlo, šli jsme si nechat poradit a pak už se to vezlo. Nejprve mi zjistili, že mám malou zásobu vajíček na svůj věk a do toho ještě genetickou vadu, takze i kdyby mi nějaké nahodou nastimulovali a odebrali nemuseli by být v pořádku. Takže jsme odkázáni na dárkyni. No a po několika neúspěšných pokusech mně poslali na imunnii a tam mi zjistili alergii na spermie a buňky jako takové. Takže se s tim teď peru a doufám, že už se konečně zadari, zkoušela jsem snad vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.23 11:52

@Kozicka87 jeej chudino taky sis toho zazila 😒 verim ze vcil uz to vyjde!!! 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
31.1.23 12:16

@nikejsn určitě, všechno nam to klapne a budu ráda když dáš vědět jak krásně rostete 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.1.23 14:02
@daudinka nezjistili, jediné co mi řekli bylo to, že první pokus je vždy taková zkouška co z toho bude :nevim:
@Thaly1 píše:
@Sáva11 hm, gonal mám teď 200j a PCOS nemám, tak uvidíme :P :roll:
Snad to teď u tebe bude o 100 procent lepší :hug:

@Thaly1 Tak jak to s tebou vypadá? 😊 Už máš za sebou 1. Ultrazvuk? Já byla včera na prvním a mám více folikulů než u prvního pokusu, ale jsou malinké, takže prý zítřejší UZ rozhodne, že se zatím nemám děsit, že to u toho PCOS takto bývá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
31.1.23 14:56

@Sáva11 ahooj, díky za optání. Mám za sebou 5 dní injekci, první ultrazvuk mám až ve čtvrtek, takže napjate čekám, co tam bude :jazyk:
Tak to dej zítra vědět, jak to s tebou vidí. Jsem moc ráda, že jich je aspon víc, však oni určitě dorostou :hug: To bude pak vajíček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
31.1.23 15:14

@nikejsn odkud si, ze používáš včil? To jsem už dlooouho neslysela :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.1.23 15:18

@Thaly1 no snad ano 🙏 prý pokud porostou všechny naráz, tak je dají zamrazit kvůli OHS a vkládat se bude až za další měsíc, jinak bych skončila v nemocnici. Mám jich 20 velikost 10mm 8o. Ty dej taky vědět jak to vypadá 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.23 15:32

@kamaradka32 faaakt? 😂 z Moravy😄 😄 mne to prijde prave normalni 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
31.1.23 15:50

@nikejsn co to znamená, ja to vůbec neznám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
31.1.23 15:50

@nikejsn 😆 no říká to moje babička z Valašska, u nikoho jiného jsem to neslysela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
31.1.23 15:51

@Sáva11 tak uvidíš, úplně přinejhorším si odpocines a hned další měsíc transfer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
31.1.23 15:52

@Sáva11 mas 20 foliku a Ti řekl doktor, ze to už je jako moc? Já měla 19 a říkal, ze nic takového nehrozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.