Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka a mate to ještě na pojišťovnu?;)) no ty hormony hlavně..musí to být šílené pro tělo..
ale co by člověk nepodstoupil.. ![]()
Víš co doktor..já to popravdě moc neřešila ten výběr..gynekolog se mě ptal kam bych chtěla a já řekla ze imunolog mi říkal ze spolupracuje s touto klinikou a jeví se mu jako poctiví a důkladni tam..tak jsem dala na jeho tip..a více to neřešila..protože jak se znám..vybírala bych týdny a stejně co..100 lidi 100 názoru..uvidím dle vlastní zkušenosti
![]()
@kamaradka32 vim vim ja mela 13 taky jako jedina 🙂 z toho 10 oplodneno a prezilo 5
Holky ahoj, já byla dnes na OPU - moje druhé IVF, z prvního máme doma dceru:) A teda potřebuju se trochu vykecat ![]()
Říkala jsem si, že mi úplně stačí výsledek jako minule - 6 zralých vajíček, 4 oplodněné, do 5. dne tedy jen 2 a genetikou prošlo jen jedno (na genetiku musíme) - z toho je dcera ![]()
tentokrát, úplně stejný postup a 3 zralá vajíčka, kolik jich oplodní budeme vědět zítra…já si teda říkám, že pořad stačí zase jen jedno dobrý a s tím se spolu pak už “domluvíme”…ale teda budou to nervy…
Holky a kolik vas stal cely proces IVF ty co to mate uz za sebou?
@nikejsn píše:
Holky a kolik vas stal cely proces IVF ty co to mate uz za sebou?
Nás ten první do 20 tisíc…ale je to tři roky zpátky…
Kamaradku 90k loni, my pocitame kolem 60k, kdyz by to vyslo napoprve, ale zalezi, kolik jich bude k zamrazeni (obe s pojistovnou).
@daudinka 90? Tybrdo 😏 nas 35 … dnes jdu testovat tak drzte palecky 🙂
@nikejsn Co testik?
Jinak nám dr ještě nedal fakturu, ale počítal s námi ty položky a říkal ať počítáme kolem 40 ![]()
@daudinka kolem 60 s pojišťovnou? Ty kraso..vždyť my tam už snad máme všechno, co se dá mám pocit ![]()
Holky neverim svym ocim …. Je to tam 🙂 🙂 🙂 nic neni jeste vyhrane ale doufam ze vse dopadne dobre 😊 ve stredu jdu na krev
@nikejsn to je parada, jsou to moc krasny carky ![]()
@kamaradka32 nam napocitali 35k, ale to mrazeni se nascita, tim ze musime zamrazit vsechny i ty spatny.. klasicky si lidi zamrazi az ty dobre, co jim zbudou a tech nebyva moc.
@8561 preju at oplodni vsechny a hlavne at pak to jedno dojde az do velkeho finale ![]()
@nikejsn teda paráda!! to je krásný pocit ze
jsem moc rada za Tebe a přeji ať jde vše tím nejlepším směrem! A ne za nás tu přestaneš informovat ![]()
@daudinka tak to je pravda s tím mrazenim..no nedá se než ty peníze obětovat.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.