Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sáva11 jako mne doktorka cosi takoveho taky rekla, ze pry uvidime, co zjistime v prubehu.. jako celkem me to nastvalo, radsi bych, aby to nebylo pokus omyl..chapu, ze nemuzou 100% rict, ze vse pujde tak, jak se to naplanuje, ale takto se k tomu stavet, to me stve :/
Preju at hezky dorostou, aby uz to vyslo ![]()
@Thaly1 dekuju, hlavně ať už to vyjde 🙏 Snažíme se 3 roky z toho chodíme rok do CARu.
@kamaradka32 Ano, řekl mi, že pokud porostou všechny, tak mi nemohou hned vložit oplodněné vajíčko, že bych skončila v nemocnici ![]()
@daudinka určitě to bude v pořádku 😊 Přeji ať vše funguje jak má ![]()
@Sáva11 aha ty brdo, tak to je drsné, fakt co doktor to jiný postup..mě řekl u 19 což je v podstatě stejný počet jak mas Ty, ze žádný hyperstimulak nehrozí, ze to je nesmysl s těmi folikuly do určitého počtu jsem pochopila ![]()
@kamaradka32 no, oni mě už ty rozdílné názory doktorů nepřekvapují. Třeba má jiné zkušenosti, nebo za to může to PCOS. Těžko říct
Kazdopadne doufám, že ani jedna z nás ho mít nebude ![]()
@Sáva11 jo tak jestli mas PCOS tak tam to hrozí více prý
tak už asi chápu, promiň, nějak jsem nepatrala po tvé diagnóze ![]()
@kamaradka32 úplně v pohodě 😊 Taky mě upozorňoval, že je možné velké množství vajíček, ale nekvalitních. Tak doufám, že tam alespoň jedno pořádné bude 😌 A ty jsi ještě ve stimulaci? Nebo už ji máš za sebou? ![]()
@nikejsn ahoj, psala jsi že jsi z moravy, můžu se zeptat v jaké CAR jsi byla?
taky jsem z moravy, a rozhoduju se, do jakého centra jít.
@Sáva11 to je fakt šíleně individuální..můžeš mít hodně vajíček a všechny v super kondici a nebo taky z 20 mít použitelných jen třeba 7 k oplodnění
to si budeš muset fakt počkat do výsledku po OPU..to jsou největší nervy..jak zjišťujes kolik se jich oplodní..kolik přežije 3 den..kolik 5 den ![]()
Já mám po OPU
měla jsem 19 folikulu a vše proběhlo naprosto v pořádku, embryjka jsou zamrazene a čekám na genetiku..tak se modlím ať jsou nějaké pozitivní výsledky a dojde ke KET
![]()
@13kacka ahoj
ano, chodím do Eurofertil, ale popravdě já žádný výzkum nedělala …doporučil mi je můj imunolog/alergolog..a dále jsem nic nezjistovala..
Zpětně jsem nedávno četla nějaké neg. recenze, ale musím říct, ze já jsem (zatím) spokojená…člověk si musí uvědomit, ze neni jediným s tímto problémem (celkem nával v těch centrech) na světě a nedělají “zázraky” na počkání..a jít do toho s rozumnym očekáváním ![]()
@kamaradka32 určitě budou, musíš věřit
Chápu, že to čekání musí být hrozné, co jsem zatím tak četla, čeká se na tu genetiku dlouho
Já se zítra dozvím jestli konečně něco bude, nebo mi to zase stopnout. Jsem z toho nervózní, ale taky se snažím věřit, že to tentokrát bude dobré 😊
@Nikki.R ahooj ja jdu zitra nebo uz dnes no 😃 ale az odpoledne uz ted sem jak na trni 😩
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.