IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
31.1.23 15:55

@Sáva11 jako mne doktorka cosi takoveho taky rekla, ze pry uvidime, co zjistime v prubehu.. jako celkem me to nastvalo, radsi bych, aby to nebylo pokus omyl..chapu, ze nemuzou 100% rict, ze vse pujde tak, jak se to naplanuje, ale takto se k tomu stavet, to me stve :/
Preju at hezky dorostou, aby uz to vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.1.23 16:08

@Thaly1 dekuju, hlavně ať už to vyjde 🙏 Snažíme se 3 roky z toho chodíme rok do CARu.
@kamaradka32 Ano, řekl mi, že pokud porostou všechny, tak mi nemohou hned vložit oplodněné vajíčko, že bych skončila v nemocnici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.1.23 16:08

@daudinka určitě to bude v pořádku 😊 Přeji ať vše funguje jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
31.1.23 16:17

@Sáva11 aha ty brdo, tak to je drsné, fakt co doktor to jiný postup..mě řekl u 19 což je v podstatě stejný počet jak mas Ty, ze žádný hyperstimulak nehrozí, ze to je nesmysl s těmi folikuly do určitého počtu jsem pochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.1.23 16:42

@Thaly1 vcil = ted 😆 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.1.23 16:52

@kamaradka32 no, oni mě už ty rozdílné názory doktorů nepřekvapují. Třeba má jiné zkušenosti, nebo za to může to PCOS. Těžko říct :) Kazdopadne doufám, že ani jedna z nás ho mít nebude 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
31.1.23 17:38

@Sáva11 jo tak jestli mas PCOS tak tam to hrozí více prý :)) tak už asi chápu, promiň, nějak jsem nepatrala po tvé diagnóze :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.1.23 17:47

@kamaradka32 úplně v pohodě 😊 Taky mě upozorňoval, že je možné velké množství vajíček, ale nekvalitních. Tak doufám, že tam alespoň jedno pořádné bude 😌 A ty jsi ještě ve stimulaci? Nebo už ji máš za sebou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.1.23 17:49

@nikejsn ahoj, psala jsi že jsi z moravy, můžu se zeptat v jaké CAR jsi byla? :) taky jsem z moravy, a rozhoduju se, do jakého centra jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
31.1.23 18:06

@Sáva11 to je fakt šíleně individuální..můžeš mít hodně vajíček a všechny v super kondici a nebo taky z 20 mít použitelných jen třeba 7 k oplodnění :nevim: to si budeš muset fakt počkat do výsledku po OPU..to jsou největší nervy..jak zjišťujes kolik se jich oplodní..kolik přežije 3 den..kolik 5 den :roll:

Já mám po OPU :andel: měla jsem 19 folikulu a vše proběhlo naprosto v pořádku, embryjka jsou zamrazene a čekám na genetiku..tak se modlím ať jsou nějaké pozitivní výsledky a dojde ke KET :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
31.1.23 18:10

@13kacka ahoj :) ano, chodím do Eurofertil, ale popravdě já žádný výzkum nedělala …doporučil mi je můj imunolog/alergolog..a dále jsem nic nezjistovala..

Zpětně jsem nedávno četla nějaké neg. recenze, ale musím říct, ze já jsem (zatím) spokojená…člověk si musí uvědomit, ze neni jediným s tímto problémem (celkem nával v těch centrech) na světě a nedělají “zázraky” na počkání..a jít do toho s rozumnym očekáváním :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.1.23 20:31

@kamaradka32 určitě budou, musíš věřit :srdce: Chápu, že to čekání musí být hrozné, co jsem zatím tak četla, čeká se na tu genetiku dlouho :? Já se zítra dozvím jestli konečně něco bude, nebo mi to zase stopnout. Jsem z toho nervózní, ale taky se snažím věřit, že to tentokrát bude dobré 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
31.1.23 22:43

@nikejsn zdravím, tak jak? 😍 ☺️ já jdu v pátek na odběr ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.2.23 00:37

@Nikki.R ahooj ja jdu zitra nebo uz dnes no 😃 ale az odpoledne uz ted sem jak na trni 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.2.23 08:22

@nikejsn dej vědět, jak jsi dopadla, budu na tebe myslet 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.