Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Verensia uzivam ho doted ale telo si zvykne a prestane te to 🙂 taky jsem mela ze zacatku silene bolesti
@nikejsn Moc děkuju za uklidnění, už jsem se lekla, že je něco špatně ![]()
@nikejsn jj taky mně to štve, že si to více nehlídají a nejsou návštěvy častěji, ale ono tam ze začátku není moc co videt. Hele doktorka mi doporucila omega 3 a vitamín D a ja beru sama od sebe ještě femibion 1. ![]()
@Sáva11 Jeeee Ty si mladounka
aha jasne..teto problematice moc nerozumím..a to je tak dané nebo geneticky? Vím ze kolem mě to par kamarádek taky má ale nikdy jsme se o tom nebavili a počli normálně bez problému..asi záleží jak píšeš ![]()
@Verensia jasne
my to máme stejně..taky nemáme tolik let a naše první ivf
ale my tedy genetiku chceme určitě..ale to cekaaaaaaniiiiii je strašný ![]()
Ahoj holky. ve stredu 12 DC folikul 12 mm, dnes v patek 15 mm, takze roste pomalicku, ale roste. mam si pichnout ovitrell v nedeli. ale tim, ze roste tak pomalu, nerada bych si pichla injekci brzo a treba folik jeste nebude uplne „ready“ premyslim, ze bych to tentokrat nechala na prirode a sledovala prichazejici ovu pouze ovulacnima testama. co si o tom myslite?
@nikejsn tak mně naštěstí nenapínali a jsem taktéž pozitivní hcg 1059
. Teď už jen vydržet další dva týdny do ultrazvuku ![]()
@kamaradka32 řekla bych že genetika, mamka to má taky (táta byl ale střelec zbouchnul dvě neplodné ženské) 😅 a ségra to má taky. My to máme ještě na prd v tom, že partner má špatné spermio. Jinak dnes na kontrole jsem vyfasovala další injekce už jako samoplatce, protože co hradí pojišťovna nestačilo. Měla bych mit 5 velikosti 15-17 a 3 velikosti 13-15 jestli si dobře vzpomínám. Ve středu v 8:30 bych měla jít na vyndání. Nejdříve rikali, že kvůli tomu PCOS musí stimulovat pomalu, abych neměla OHS a dnes mi na férovku doktorka řekla, že to do mě naperou a dej se vůle boží. 😄 😄 😄 Tak doufám, že z toho alespoň něco bude 😊
@Kozicka87 jee tak to je supeeeer mooc gratuluju!!! 🙂 🙂 🙂 no a zase to cekani 🤦♀️ 😂 ja jdu uz ve stredu na ultrazvuk
Ahooj, tak mě čeká odběr v pondělí! Těším se a bojím zároveň. Uz je mi dost nekomfortne při sezení a občas chození
dneska už mám folikuly 20mm, hodně se i bojím, aby nepraskly předčasně
držte mi palce ![]()
@Thaly1 určitě vše dobře dopadne 🙏 pak dej vědět jak pokračujete 😊
@nikejsn ty jo to se máš, já až za dva týdny zase v pátek…no to bude teda Dlouhé az v 8 týdnu ultrazvuk ![]()
@Kozicka87 tak ono to asi nema moc smysl takhle brzo chodit na ultrazvuk, srdicko este nebude stejne.. ani vcil mne ho nedelal vubec 😃 a dnes bych mela byt presne 5tt.
@nikejsn no tak já jsem 5+4,mela jsem poslední měsíčky koncem Prosince, ale tak aspoň bych věděla, že tam je kde má a že je to v pořádku… No holt si počkám
… zatím z toho mam, ale moc dobrý počít. Takový ten ženský smysl, kdy žena vi, že je určitě těhotná mi říká, že to bude v pořádku vše…jen si na to holt musím ještě ty dva týdny pockat ![]()
Dobré ráno holky, dnes jsem 14.den po ovitrille a 7 den po transferu. Dělala jsem si test, abych viděla jestli ovitrille je už z těla pryč, ale čárka byla silnější a jasnější než před 2 dny. Nechci si dělat falešné naděje, ale je možné, že by se embryo chytilo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.