Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Verensia aha to je zajímavé
aneb jak se dostat z IUI na IVF
to jsem ještě neslyšela
držím palce, určitě budou supr kvalitní ![]()
@Thaly1 taky jsme dali, ať je použijí k výzkumu. Stejně jako jsme se rozhodli, že si nechám dát jen jedno vajíčko, začínám si myslet, že to byla chyba, když vidim jak se nám,, daří" 🙈
@nikejsn no když to bude dobré, tak mi zavolají a rovnou mně objednaji na ultrazvuk ![]()
@Kozicka87 jo takhle.. ale testy mas pozitivni tak urcite to dopadne dobre 🙂
@nikejsn doufám v to😊,minule se mi to pokazilo až u srdeční odezvy, která nebyla🙁
@Kozicka87 jejda to ani nerikej 😒 ted budu mit strach z toho i ja… a srdicko jde na ultrazvuku kdy videt?
@nikejsn to jsem nechtěla. Neboj, všechno bude v pořádku…mezi 6 až 8 týdnem, ale někdy i v desátým. Je to o doktorovi ![]()
@nikejsn jak dlouho bude trpělivý. Mně nechali čekat až do desátého, nebyli si jistí jestli se vyvyji. Nakonec to nedopadlo…ale teď to bude určitě v pořádku. Hlavně to chce klid a vůbec nad tímhle nepřemýšlet, takže dělej jako bych nic nenapsala ![]()
@Kozicka87 boha to bude jeste doba 🤦♀️ furt same cekani potom ze mas byt v klidu sak to ani nejde 😃 jis i nejake vitaminy krom listovky?
@Sáva11 to bude dobre, však ona tam něco naroste ještě, věř tomu ![]()
@Thaly1 to chápu, každý má i jinou povahu..já jsem celkově extrovert a nedělá mi problém hovořit o ničem prakticky ![]()
@Sáva11 Tak dej zítra vědět jaký tam mas progres..a kolik Ti je? Mas přes 40 nebo proč ty vaječníky tolik nereaguji ti řekli?
@Verensia ahoj
to čekání po OPU je nejhorší..a jdeš pak na ET nebo je v plánu genetika?
@Thaly1 děkuji 😊 snažím se věřit, ale jde to hůř a hůř 😳
@kamaradka32 Je mi 29, ale to PCOS je taková pitomá,,nemoc" hodně vajíček, nekvalitní, žádná ovulace, žádná menstruace. Každé ženě se to projevuje jinak, je spousta různých příznaků
@kamaradka32
Nee genetiku neplánujeme, jelikož je to teprve 1. Ivf a párová genetika nám vyšla dobře + nespadáme ani do věkové hranice, tak bysme si museli platit sami a to je celkem palba. Teda co si budeme povídat, ona je celkem palba i to samotné Ivf ![]()
Holky ještě dotaz, taky vás tak hrozně bolelo břicho po amelgenu? Já tu punkci jinak snášela celkem dobře (trochu břicho bolelo ale žádná hrůza), ale po zavedení amelgenu jsem myslela, že vyletím z kůže. Tak za půl hodinky to přešlo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.