Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Verčule09 ano, ovitrell mas uz davno vyprchany… gratuluji 🙂 🙂
@nikejsn myslíš? Nechci se radovat předčasně, ale moc bych si přála aby jsi měla pravdu ![]()
Ahoj holky, tak já měla po stimulaci a odsátí 16 vajíček z toho se vyvinulo do blastocysty 8 embryjek, které se teda musely zamrazit kvůli vysokému progesteronu
tak teď už jen čekat na MS ať se můžu připravovat na KET
a jak jste na tom vy? ![]()
@michailidis tak to mas krásný počet. Mně odsali jenom 9 vajicek a už teď víme, že použitelných je 5-6 a to ještě nevíme, zda se oplodni a prezijou. Je to des. Přitom jsem mela 23 folikulu, ale proste našli jen 9 vajíček
ja nechápu, jak to funguje
držme si palce ![]()
@Thaly nezoufej, ja mela z 19 vajicek 15 krásně oplodnenych a do 6 dne nám vydržely 4, za které jsem teda moc šťastná, ale opravdu to není o počtu, ale o kvalitě. Určitě mezi nimi budeš mít bojovníčky, držím moc palce
![]()
@Thaly1 já měla u prvního IVF 14 vajíček a z toho,,jen,, dvě blastocysty a z jedné mám dcerku, takže nezoufej ![]()
@Mirakla @michailidis díky moc
nezbývá než čekat a věřit, že tam ty bojovníci jsou ![]()
@nikejsn měla jsi pravdu, tohle už ovitrille nebude. Dnes 9. den od ET. Jsem tak šťastná 😍
@nikejsn ahoj,tak jak se daří, kdy jdeš na ten ultrazvuk? Všechno v pořádku…co priznaky, už nějaké jsou? ![]()
@Kozicka87 ahooj 🙂 zitra rano jdu 🙂 nee vubec nic na sobe nepocituju az me to docela desi 🤔 😁 jenom trosicku prsa me boli ale to uz dlouho … a co ty mas nejake priznaky? 😁
@nikejsn jeeee tak to jsme na tom stejně,… ničeho se neboj kámoška to u prvního chlapečka mela stejně…tak budu držet palce ať je vse v pořádku. Dej pak vědět jestli už bylo videt srdíčko. Ale kdyby nebylo ničeho se neděs ještě je čas ![]()
@Kozicka87 tak to jsem si docela ulevila ale asi mozem byt rady ze nezvracime atak 😁 ildyz to muze teprve prijit 😂 noo se srdickem moc jeste nepocitam to je asi brzo 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.