Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 krása paráda, taky jsem tak chtěla aspoň ty tři, statisticky by to mělo klapnout
@Elalis my máme jedno schovaný u mě vevnitř
, jiné nemáme/ani nebojovaly - vzdaly to hned první den
@Thaly1 Aha, promiň v tom množství příspěvků se to špatně hledá. No tak tam je mu nejlépe, takže jsme na tom úplně stejně tedy, tak to si musíme vzájemně držet palce
hlavně že máme alespoň to 1 ![]()
@nikejsn taky mam amelgen a presto trochu spinim, ráno trošku víc, tak čekám na první ultrazvuk zitra a budu doufat, že budeme mit srdíčko, budu držet palce ať je vše jak má být ![]()
@kamaradka32 tak to jsou skvele zpravy a krásný výsledek, jak dlouho si čekala na výsledky? I když to se asi liší podle centra. Já už jsem netrpelivaaaa ![]()
@Kozicka87 ahooj tak ja mam po kontrole 🙂 prcek uz ma zkoro 1cm, srdicko bije a dalsi kontrolu uz mam u sveho gynekologa takze u me vse super 🙂 a ty jsi jak dopadla? 🙂
@nikejsn jdu az na 11h pak dám vědět…moc gratuluji úžasná zpráva
![]()
@nikejsn tak u mně to opět nevypadá dobře, nu což
. Měla bych být 7+3 a byl videt jen žloutek, žádné embryjko, jdu na kontrolní ultrazvuk ve ctvrtek a pak se uvidí ![]()
@Kozicka87 tak to mne mrzi 😔 ale jeste neni nic ztraceno snad se jeste ukaze!! 🙂 budu drzet palecky ❤️
@nikejsn myslíš? moc tomu nevěřím…ale samozřejmě naděje umírá poslední, uvidím ve čtvrtek
. Každopádně zůstávám klidná a třeba se stane zázrak ![]()
@nikejsn dam ve čtvrtek vědět, jestli se uskutečnil zazrak ci ne ![]()
@nikejsn upřímně tomu moc nevěřím… nechápu jak to nemohlo vyjít, musi se tam někde určitě schovávat, protože to jinak není možné. Říkám si čerstvé vajíčka, čerstvé spermie, embryo prý ukázkové, alergie na spermie pohlidana a ono to neklapne… nevěřím tomu, nechápu to
![]()
@Kozicka87 ale to snad ne… už se ti to stalo jo?
![]()
jaktoze se někomu zadari přes tragicky spermio a někomu zaboha ne s normálním? Jaktoze se někomu neuchyti krasne vysetrene embryo, kdyz je vše připravené? Já to nechápu vůbec. Je to něco mezi nebem a zemí ![]()
Ahojte, můžu se k vám přidat? Stimulaci jsem měla v lednu a na konci ledna byl i první ET, bohužel neúspěšný. Neskutečně mě to semlelo. Ta psychika, když opravdu spoléháte na to, že by to mohlo konečně klapnout a neklapne. Ale máme ještě 5 pokusů, tak uvidíme, jak to dopadne. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.