IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
15.2.23 22:23

@kamaradka32 krása paráda, taky jsem tak chtěla aspoň ty tři, statisticky by to mělo klapnout :hug: :hug: @Elalis my máme jedno schovaný u mě vevnitř :mrgreen:, jiné nemáme/ani nebojovaly - vzdaly to hned první den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.2.23 06:46

@Thaly1 Aha, promiň v tom množství příspěvků se to špatně hledá. No tak tam je mu nejlépe, takže jsme na tom úplně stejně tedy, tak to si musíme vzájemně držet palce :palec: hlavně že máme alespoň to 1 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
16.2.23 08:20

@nikejsn taky mam amelgen a presto trochu spinim, ráno trošku víc, tak čekám na první ultrazvuk zitra a budu doufat, že budeme mit srdíčko, budu držet palce ať je vše jak má být :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.2.23 09:50

@Kozicka87 tak si zitra dame vedet, taky drzim palecky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
16.2.23 09:55

@kamaradka32 tak to jsou skvele zpravy a krásný výsledek, jak dlouho si čekala na výsledky? I když to se asi liší podle centra. Já už jsem netrpelivaaaa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.2.23 09:23

@Kozicka87 ahooj tak ja mam po kontrole 🙂 prcek uz ma zkoro 1cm, srdicko bije a dalsi kontrolu uz mam u sveho gynekologa takze u me vse super 🙂 a ty jsi jak dopadla? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
17.2.23 09:51

@nikejsn jdu az na 11h pak dám vědět…moc gratuluji úžasná zpráva :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
17.2.23 13:35

@nikejsn tak u mně to opět nevypadá dobře, nu což :,(. Měla bych být 7+3 a byl videt jen žloutek, žádné embryjko, jdu na kontrolní ultrazvuk ve ctvrtek a pak se uvidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.2.23 13:37

@Kozicka87 tak to mne mrzi 😔 ale jeste neni nic ztraceno snad se jeste ukaze!! 🙂 budu drzet palecky ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
17.2.23 13:42

@nikejsn myslíš? moc tomu nevěřím…ale samozřejmě naděje umírá poslední, uvidím ve čtvrtek :think:. Každopádně zůstávám klidná a třeba se stane zázrak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.2.23 14:03

@Kozicka87 mozne je vsecko nesmis to hned vzdat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
17.2.23 14:43

@nikejsn dam ve čtvrtek vědět, jestli se uskutečnil zazrak ci ne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
17.2.23 15:00

@nikejsn upřímně tomu moc nevěřím… nechápu jak to nemohlo vyjít, musi se tam někde určitě schovávat, protože to jinak není možné. Říkám si čerstvé vajíčka, čerstvé spermie, embryo prý ukázkové, alergie na spermie pohlidana a ono to neklapne… nevěřím tomu, nechápu to :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
17.2.23 18:09

@Kozicka87 ale to snad ne… už se ti to stalo jo? :,( :think:
jaktoze se někomu zadari přes tragicky spermio a někomu zaboha ne s normálním? Jaktoze se někomu neuchyti krasne vysetrene embryo, kdyz je vše připravené? Já to nechápu vůbec. Je to něco mezi nebem a zemí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 19:18

Ahojte, můžu se k vám přidat? Stimulaci jsem měla v lednu a na konci ledna byl i první ET, bohužel neúspěšný. Neskutečně mě to semlelo. Ta psychika, když opravdu spoléháte na to, že by to mohlo konečně klapnout a neklapne. Ale máme ještě 5 pokusů, tak uvidíme, jak to dopadne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.