IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
21.2.23 15:51

@Elalis tak jak rikas no.. tak to mas dobry ze si to podchytila hned tak na zacatku … ja jsem objednana na 21.brezna k ni tak nevim jestli ji nezavolat a rict ji ze jsem uz tehotna jestli by me vzala driv a nebo pockat do toho brezna.. na netu jsem se docetla ze se tehotenska kontrola na endokrinologii dela mezi 8 az 10tt. A to mne bude tak odpovidat no ale aby nebylo zas treba pozde 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.2.23 15:53

@Elalis a to jsem tam byla na konci prosince jen mne rekla ze mam brat jod tak treba mne ty hodnoty klesly 🤷‍♀️ na IVF mne pak uz nic nerekli jestli je mam vysoke kdyz mne brali nekolikrat krev … tak nevim jsem na vazkach 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.2.23 16:22

@nikejsn Aha, tak to nevím, já zas četla že co nejdřív, takže týden po testu už jsem byla nervózní :D ale jak to je ti neřeknu, nejsem doktor.. Ale za zavolání pro klid duše nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.2.23 16:24

@Elalis mas pravdu no, volala jsem uz 3× ale jak do vetru klasicky telefon nikdo nebral 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.2.23 16:24

@nikejsn No ona jedna věc je norma, ta je asi do 5, záleží v jakých jednotkách a pak je hodnota vhodná pro otěhotnění a těhotenství. Já jsem našla studií od Dr. Nataši Kaňové, napsala ji email a chodím k ní, včera mi akorát odepsala a poslala recept plus mám brát 100 mg jódu. Takže už jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.2.23 16:42

@nikejsn Aha, tak to je pak těžká domluva, tak snad budeš mít štěstí zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.2.23 16:55

@Elalis ano ja vim tohle vsecko jsem si prostudovala proto mne udivilo to, ze kdyz sem byla na te endokrinologii a rekla jsem jim ze mam problem s otehotnenim a vysoke hodnoty pritom ideal je 2,5 tak mne rekla ze je vse vporadku no 🤷‍♀️ chtelo by to asi vymenit doktorku ale nemam na vyber vsude cekaci doba az 3 mesice 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.2.23 17:31

@nikejsn Kdybys zavolala, že jsi těhotná měli by tě vzít hned nebo co nejdřív. Jinak samozřejmě za 3 měsíce. Ta moje předešlá taky považovala 3,3 za pohodu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.2.23 07:45

@kamaradka32 Teď jsme se rozhodli dát si nějakou dobu pauzu. Včera jsem tam byla na konzultaci a prý z těch 3 bylo dobré jen jedno, že ty dvě byly špatné kvůli delší stimulaci. To jediné co zbylo se nepodařilo oplodnit :nevim: Tak snad pak ten třetí pokus bude už úspěšný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.2.23 07:48
@Thaly1 píše:
Ahoj, to snad neee :,(, já měla fakt taky strašlivou sprchu, z 9 vajicek 5 použitelných a pak 4 se vlastně hned rozpadly, oplodnilo se 1 :,(, ze 3 bych neměla asi vůbec nic. Jako já být tebou tak si opravdu příště vydupam více ultrazvuku, jak kurna to nejsou schopny to nějak lépe odhadovat?! Ja mela 3 dny před OPU už fakt velký 20mm folikuly, už se nedalo čekat, to jsem viděla sama, celkově jich odsali sice těch 23, ale vevnitř velká bída :( jeden bojovnicek se rozhodl to s námi aspon zkusit ale bojím se že příště takové štěstí mít nebudeme. Uz se pripravuju na další IVF a přemýšlím jestli menit/nemenit Car taky. :roll: Fakt mě to mrzí, že ani k transferu jste se nedostali, drž se. :zed:

Koukám, že jsi to taky neměla moc snadné :think: Doktor mi řekl, že prý při dalším pokusu už ví jak na mě, takže mi dají nejvyšší možné dávky i přes to, že bude OHS. Že prý to u mě jinak nepůjde. Takže teď si dáme nějakou dobu pauzu a pak zkusíme 3. pokus. Také jsem uvažovala o jiném CARu, ale zase si říkám, že tady už měli dva pokusy na to, aby zjistili na co jak reaguji, tak snad do třetice už musí vědět :pocitac: Uvidíme no, až půjdeme na ten třetí. Tobě držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.2.23 08:24

@Sáva11 ty brdo, no to je o ničem..to mě mrzí :(( člověk do toho vkládá naděje a pořad samé zklamání :?

Ale jak říká dr..už ví jak na Tebe a třeba to teď bude obrat o 180 stupňů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.23 10:21

Ahoj holky, jdu si za vámi postěžovat 😔 v pondělí večer jsem měla takové divné křeče v podbřišku, tak jsem jela na pohotovost aby zkontrolovali naší bublinku. Byla jsem 22. Den po ET. Na UZ toho moc neviděli a HCG 1683, dnes jsem byla na kontrole a HCG 1784 a UZ stejný. Řekli mi, že by bylo nejlepší to ukončit rovnou. V pátek mám kontrolu v Caru, tak řekli, že tedy počkáme na vyjádření Caru a domluvíme se v pondělí. Jsem úplně v háji. Myslíte, že máme ještě nějakou naději?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
22.2.23 12:25

@Verčule09 ahoj, ja te asi nepotesim :( s pomalu rostoucim hcg mam jen spatnou zkusenost. Pokud bys byla na zacatku, tak bych jeste verila, ale takto kdyz uz mas nad 1000, tak nevim :( to uz by melo opravdu skakat nahoru rychleji. Ale uvidis, co reknou v Caru, zazraky se deji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.2.23 12:10

@nikejsn @Elalis tak holky stal se zázrak a miminko se objevilo, jsme tedy o tyden méně, podle ms by jsme měli být 8+2 a podle ultrazvuku jsme 7+3,ale srdíčko bije. :srdce: Jsem nadšená, že bych kdyby to slo skákala salta az do stropu i jsem si u paní doktorky poplakala jak mně to dojalo…moc vám děkuji za podporu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.2.23 12:50

@Kozicka87 Jsem dojatá spolu s tebou to je úžasný :srdce: :srdce: :srdce: moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.