Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky dnes opet spinim … 🤦♀️ koupila jsem si ten Ascorutin, kolik jste si davali tablet denne?
@nikejsn 1-1-1 dávkování, pokud spinis jen trošičku, zkus asi méně, zatím a určitě to zítra řekni doktorce ať zjistí čím by to mohlo být, aby jsi měla klid ![]()
@Kozicka87 urcite ji to reknu, ale uz myslim na to nejhorsi opet se pridala bolest jako pri ms 😞
@nikejsn ale prd, žádný stres, to bude v pořádku, nejspíš cítíš jen tlak jak se ti roztahuje děloha, mysli pozitivně ![]()
@Kozicka87 snazim se ale ja mam snad na vse vzdycky smulu 🤦♀️ uz at to mam za sebou na kazdou kontrolu chodim ze strachem 😃 jo a chtela jsem se zeptat … kdyz chodis na gyndu preslekas se tam do sukni nebo chodis na ostro? 😁
@nikejsn zbytečný stres, taky jsem takhle stresovala a teď nevím proc jsem v klidu a to to ještě minulý tyden touhle dobou bylo ve stádiu nejspíš to neklaplo… přesto jsem si říkala to bude dobré, hlavně na to nemyslet, nestresovat…to miminku nepomáhá a ve čtvrtek dobrá zpráva, na stres je času dost. Teď si to jen užívej
… když chodím na gyndu tak se vysvlekam v kabince a na kozu jdu na ostro ![]()
@Kozicka87 ja vim ze je to pro mimi to nejlepsi byt hlavne v klidu ale vis ze vzdycky je tam to ale.. kor ten prvni trimestr tak strasne bych si prala ho mit uz za sebou 😃 tebe ceka kontrola ktery den ten pristi tyden? Noo ja prave na gyndu vzdycky sukni a v CARU na ostro tak si rikam proc sem to tak nedelala i u moji gyndarky 😂
@nikejsn jdu teď ve čtvrtek a pak už se mám hlásit u své gyndarky, snad nebude mít problém s tim, že chci zůstat na neschopence, nechci se vracet do obchodu kde mi projde kasou stovka lidí a můžou na mně něco prsknout ![]()
@nikejsn a žádné ale, prostě to tentokrát vyjde a basta, věř svému tělu, všechny neduhy už se vychytali a teď to půjde jak po másle
![]()
@Kozicka87 ja myslim ze te necha na neschopence 🙂 kdyztak rekni ze ses hrozne unavena, dlouho nevydrzis neco delat ze te to zmaha a je 😂 musi musi ❤️ zitra v 10 na me mysly ☺️
Holky, loučím se s vámi. Tak bohužel to bylo neprosperující těhotenství a dnes jsem byla na revizi. Přeju ať Vám miminka rostou a všechny jste těhotné a šťastné. V tuhle chvíli si nejsem jistá, zda to chci podstupovat znovu. Nejsem tak silná jako vy všechny.
@Verčule09 tak to je mne moc lito 😒 😒 preji hodne sil at se das co nejdriv dokupy a ver ze se do toho das znovu 🙂 i ty se dockas ❤️
@Verčule09 nesmíš to vzdávat, já jsem ze začátku taky myslela, že na další pokus nemám… přemohla jsem se…pak ještě párkrát neúspěch, ale s každým úspěchem byl krůček k dobrému výsledku, teď už to jen přežít ještě 32 týdnů a bude to dobré
nevzdávej to, věř sobě i svému tělu…rikej si když to zvládly nakonec ostatní, já to zvládnu taky
![]()
@Kozicka87 tak se hlasim z kontroly 🙂 prcek nam roste ❤️ akorad mam mensi hematom a ten zpusobuje to krvaceni … mam nakazane jen lezet a nic nedelat.. a mam brat ten Ascorutin 😁 dostala jsem uz i tehotenskou prukazku 🙂 pristi tyden v utery me ceka velky odber krve a 29.3 jsem objednana na velky screening 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.