Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka Ascorutin má v sobě ještě rutin na zpevnění vystýlky nebo tak neco mi vcera doktorka říkala ![]()
@Kozicka87 Stahuje/zpevňuje cévy jednoduše řečeno, takže je to prostě účinnější než obyč C, ale za zavolání do centra nic nedáš ![]()
@Elalis v pohodě, já jen doufám, že to @nikejs má vše v pořádku…chtela bych s vami holky dojit zdárně až do konce
![]()
@Kozicka87 zatim vse ok (musim zaklepat) 😃 nikam jsem nevolala porad jsem vahala jestli mam nebo nemam a pak sem se na to vykaslala aby si nerekli ze jsem nejaka hysterka 🤦♀️ kazdopadne mne chvilama poboliva v podbrisku jako pri ms takze kdyby neco tak o vikende povalim na pohotovost uz na 100% …. Do utery je to nekonecno 🤦♀️
@nikejsn a nemáš mit treba kolem terminu menstruace. To se může i slabě špinit? Tak hlavně, že je to v pořádku (ťuk ťuk)
![]()
@Kozicka87 moje posledni byla 2.1 tak ja nevim no 😃 snazim se vubec nic nedelat a jen lezim tak uvidime 🤷♀️
@nikejsn tak to by asi vychazelo pokud máš pravidelný cyklus… třeba to bude jen to a bude to v pořádku. Co ten Ascorutin? ![]()
@Kozicka87 doufam 😩 nemam ho, ja se bala i nekam jit aby se mne to treba nespustilo 🤦♀️ 😃 poprvni jsem to dotahla az do 8tt tak mam strach pomalu si i sednout ale kdyz budu mit cestu kolem lekarny tak si ho pro jistotu koupim 🙂 a dekuju moc za podrzeni ❤️
@nikejsn nevadí,v klidu odpočívej… dělej co je ti příjemné a bude všechno dobré a teď už jsi více né… jsme transferove od sebe dva dny a já jsem podle ultrazvuku 7+4tt a podle menstruace 8+3tt ![]()
@Kozicka87 nn dneska mam presne 8tt ridim se podle toho co mne naposled doktor rekl 🤷♀️ a ty ses jak na tom? Zadne bolesti, zvraceni? 🙂
@nikejsn občas mam žaludek na vodě, ale jinak vše zatím dobré
. Teda možná jen trochu citlivější prsa
,ale to se dá přežít. Ty už jsi u své gyndarky nebo také ještě v caru…jdu ve ctvrtek naposledy do caru na kontrolu a pak už se mam hlasit u své gyndarky, tak se těším, ráda bych už dostala těhotenský průkaz… takový další posun(bod)v tom našem snažení ![]()
@Kozicka87 tak to jsme vicemene na tom stejne mne uz prsa i prestaly bolet 😃 😃 praveze v utery jdu uz ke svoji tak doufam ze ji taky uz dostanu 😃 tak snaf se uz dockame 😃
Holky, jdu vám říci výsledky z páteční návštěvy v caru. V děloze je stále vidět na UZ dutinka a neodpovídá transferu. HCG ve středu 1784, v pátek 3600. Na UZ embryo nikde neviděli. Takže došli k závěru, že jsou jen 2 varianty. Buď mám někde mimoděložní těhotenství a nebo se transfer nepovedl a otěhotněla jsem přirozené týden po transferu. Další UZ za týden. Budou to nervy.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.