IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
20.2.23 16:17

@Kozicka87 ahoj! Nechci dělat plané naděje..ale zažila jsem něco podobného. Byla jsem kolem 6 tt teď už nevím přesně..a dostala fakt silné křeče v břiše, jela na pohotovost a tam mi řekli co Tobě..ze plod neodpovídá, nevidí srdeční akci atd..a ze mi udělají revizi hned nebo jestli chci mám počkat přes víkend, jestli nezacnu krvacet sama..a mám zkusit podpořit MS (ze tou bolesti se chce tělo toho plodu zbavit asi)..přes víkend MS nikde bolesti ustaly po par hodinách..v pondělí jsem šla ke svému dr se zprávou z nemocnice, ze domluvíme tu revizi dělohy. Říkal ok, mrknu na Vás a ejhle, naprosto normální fyziologické těhotenství!! Koukala jsem jak puk a byla v šoku naprostém..už byla srovnana s tím ze je něco špatne …dr jen kroutil hlavou.. 8o

Takže i zázraky se deji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.2.23 16:35

@Elalis no tak to je supeeeer gratuluji!!! 🙂 🙂 akorad se teda divim ze nemas kontrolu driv ja chodim kazdy tyden 🤦‍♀️ jinak se citim tak nejak porad netehotne 😂 jen nemam vubec chut na jidlo a maso teda uz vubec ne jen same sladkosti a blbosti jim 🤦‍♀️ bojim se vlezt na vahu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
20.2.23 20:50

@kamaradka32 ahoj, zatim porad cekam a zacinam uz vysilovat proc to tak trva, rikali vysledky do 3 tydnu a ted uz je to 4 :zed: Jinak zítra jsem 29DC takže taky očekávám MS ale zatím to vůbec nevypadá, uvidíme rano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.2.23 21:36

@Mirakla jeeej, no určitě už to bude každým dnem :palec: já necítím ze by přišla..ale třeba to bude teď jinak po těch stimulacich..třeba z ničeho nic krvovod :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
20.2.23 21:38

@nikejsn Děkuji :-) No nevím sestra počítala po týdnech a dala mi až tenhle termín :nevim: kdyby se mi něco nezdálo tak tam zavolám ať mi dá dřívější, ale zatím kromě nespavosti po prednisonu a oteklé nohy druhý den nic.. Jídlo zatím zvládám, ale naopak spíš slané, po mazanci s máslem jsem to v sobotu málem hodila a pak jsem zbodla talíř bůčku a to bylo v pohodě :lol: jen mě někdy pálí žáha. Akorát mám trochu vypouklý břicho musím nosit volný trika, v práci mě pořád zkoumají :roll: A kam chodíš, že máš kontrolu tak často? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.2.23 08:30

Ahoj, snazilky :kytka: Ja jdu za 14dni na konzultaci na gyndu, kde uz nam reknou, co a jak bude probihat a pomuzou nam s vyplnenim papiru. Ja jen doufam, ze to cele nebude trvat nejak extra dlouho :roll: Strach a ocekavani zaroven je taaak velke :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.2.23 09:44

@Elalis tak kazdy CAR to ma asi jinak 🙂 ja chodim do Zlina 😃 jinak to bricho jsem mela taky tak byla jsem hrozne nafoukla ale uz to nastesti preslo, ja jsem od odberu na neschopence 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.2.23 09:54

@nikejsn No asi jo :-) Aha, tak to já byla jen čtvrtek, pátek v pondělí už jsem šla do práce. Naštěstí mi nic není, takže zatím pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.2.23 10:18

@Elalis mne to doktor rekl ze pokud se to povede tak budu muset byt na neschopence mam rizikove.. tak jsem sla hned od odberu abych byla vic v klidu a nenamahala se 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.2.23 10:23

@nikejsn Jo jasně, tak to děláš dobře :palec: Já zobu tablety na kde co, ale zatím mi neřekli, že bych byla riziková.. V pátek mám kontrolní odběr krve kvůli srážlivosti, tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.2.23 10:38

@Elalis tak at ti to dobre dopadne 🙂 ja se musim objednat na endokrinologii 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
21.2.23 10:43

@kamaradka32 jsi hodná, ale šestý týden není osmi. Neříkám, že nedoufam, ale v osmém týdnů nemít ani náznak embrya…no každopádně uvidím ve čtvrtek :kytka: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.2.23 11:09

@nikejsn To už mám naštěstí vyřízené, dneska jsem si vzala první Letrox 50 mg, nikdy jsem nic na štítku nebrala, tak jsem zvědavá co to se mnou udělá.. Měla jsem po stimulaci 3,3 což je na těhu moc. Kontrolu krve mám za měsíc. Tebe poslali z gyndy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.2.23 14:21

@Elalis noo ja prave byla na tom pred IVF a taky sem mela vysoke hodnoty kolem 4,3 a na endokrinologii mne rekli ze je to naprosto vporadku 😂 to sem nepochopila no… jen mne pak rekla ze az budu tehotna tak se mam ozvat a testy udelame znovu takze cekam ze taky vyfasuju nejake leky 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.2.23 14:40

@nikejsn Jo takovou doktorku jsme měla taky a řekla mi, že mi v těhu testy dělat nebude ať to řeší gyn, takže jsem šla raději k jiný co se specializuje na těhule a je to, člověk si fakt musí vše zařídit sám :roll: To by ti měli dát no ať máš max 2. Já šla na krev 6. den po transferu, žádanku už jsem měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.